Αυλαία για την KAVALA EXPO 2014 – Καταμετρήθηκαν περισσότεροι από 10.000 επισκέπτες

 Αυλαία για την KAVALA EXPO 2014  – Καταμετρήθηκαν περισσότεροι από 10.000 επισκέπτες

Ολοκληρώθηκε ουσιαστικά το βράδυ της Τετάρτης η φετινή 22η έκθεση του Επιμελητηρίου KAVALA EXPO 2014 στην οποία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ξεναγήθηκαν περισσότεροι από 10.000 επισκέπτες. Ο αριθμός προκύπτει από το ειδικό σύστημα καταμέτρησης που είχε τοποθετηθεί στην είσοδο του εκθεσιακού κέντρου «Απόστολος Μαρδύρης».
Το μέλος της διοικήσεως του Επιμελητηρίου Τάσος Μεταξάς, που είναι και μέλος της αρμόδιας επιτροπής συντηρήσεως των εγκαταστάσεων, έσπευσε να μας εξηγήσει ότι η φετινή διοργάνωση διαφοροποιήθηκε από τις προηγούμενες σε επίπεδο εκθετών. Όλοι θυμούνται ότι τα τρία προηγούμενα χρόνια πολλά ήταν τα περίπτερα των εναλλακτικών μορφών θέρμανσης, στοιχείο που φέτος άλλαξε. Τα κενά που δημιουργήθηκαν από την έλλειψη των συγκεκριμένων προϊόντων καλύφθηκαν από άλλους εκθέτες.
Επίσης, ο κ. Μεταξάς μας μετέφερε την αίσθησή του, ότι ο συνολικός αριθμός των φετινών επισκεπτών ήταν ελαφρώς αυξημένος σε σύγκριση με τη διοργάνωση του 2013. Συνομιλώντας με πολλούς εκθέτες κατά τη διάρκεια της διοργανώσεως, ο κ. Μεταξάς επιβεβαίωσε τη γενικευμένη ικανοποίηση που επικρατούσε, αφού αρκετοί έκλεισαν συμφωνίες για την πώληση των προϊόντων τους. Εξαιρετικά ευχαριστημένοι έμειναν ορισμένοι επιχειρηματίες που για πρώτη φορά μετείχαν στην επιμελητηριακή διοργάνωση, κάνοντας ειδική μνεία στην τεράστια επισκεψιμότητα του Σαββατοκύριακου και στο γεγονός ότι συγκεκριμένοι επισκέπτες προσέρχονταν με σκοπό να κλείσουν συμφωνίες.
Αρκετά περίπτερα άδειασαν ήδη από το βράδυ της Τετάρτης, ενώ οι υπόλοιποι εκθέτες θα αναχωρούσαν το πρωί της Πέμπτης από τις εγκαταστάσεις. Ο χώρος θα καθαριστεί ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος για να φιλοξενήσει το Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής του ΤΕΙ ΑΜΘ που θα ακολουθήσει χρονικά. Οι χώροι που θα χρησιμοποιηθούν είναι η κεντρική είσοδος, το κυλικείο, καθώς και η κυκλική αίθουσα. Εάν ωστόσο παραστεί ανάγκη, θα διατεθεί κι ένα τμήμα της κύριας εκθεσιακής αίθουσας.
Ο Τάσος Μεταξάς επεσήμανε ότι η κύρια αίθουσα είναι τεράστιας χωρητικότητας, οι εγκαταστάσεις διαθέτουν φυσικά μια εξαιρετική αίθουσα που είναι ιδανική για τη φιλοξενία συνεδρίων χωρητικότητας 410 καθισμάτων, διατίθενται έξι μεταφραστικές καμπίνες, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα συνδέσεως με το διαδίκτυο. Όλες αυτές τις δυνατότητες λοιπόν προσπαθεί να εκμεταλλευθεί η διοίκηση του Επιμελητηρίου Καβάλας, διερευνώντας κάθε κατεύθυνση.

 

Διαβάστε επίσης