Αφού δεν μπορουν να πείσουν τους εντός ξεκινήσανε τους εκτός

 Αφού δεν μπορουν να πείσουν τους εντός ξεκινήσανε τους εκτός

Και επειδή οι αξιωματούχοι της κυβέρνησης και οι υπουργοί πρώτης γραμμής δεν μπορούν να πείσουν με αυτά που λένε τους έλληνες έχουν ξεκινήσει εξόρμηση με συνεντεύξεις στα ξένα μέσα μήπως και πείσουν τους ξένους.
Μετά λοιπόν την δήλωση του Σαμαρά οτι η ελληνική οικονομία περνά σε τροχιά ανάπτυξης ( πως , πως ) έρχεται η η δήλωση του Χαρδούβελη στο ξένο κανάλι Βloomberg οτι και καλά η Ελλάδα δεν θα χρειαστεί ούτε 3 μνημόνιο ούύτε τρίτο πακέτο στήριξης.
Αυτό έλειπε ρε Γκίκα Χαρδούβελη μετά απο 6 χρόνια να και να μην μπορούμε να σταθούμε ακόμα στα πόδια μας.
Αλλα επι της ουσίας δεν μπορούμε εδώ που τα λέμε.
Η χρεωκοπημένη Ελλάδα δίνει την εντύπωση οτι έχει γλυτώσει τα χειρότερα γιατί έτσι θέλει η Ευρωπαϊκή Ένωση της Μέρκελ.
Ας μην κάναμε τα κέφια των Γερμανών και θα σας έλεγα εγώ τώρα που θα ήτανε η Ελλάδα και επίσημα γιατί ανεπίσημα είναι.
Είμαστε στο πιο χαμηλό σκαλοπάτι της Ευρωπαϊκής Ένωσης απο οικονομικής πλευράς και οι περισσότεροι έλληνες βιώνουν μια καθημερινότητα εξαθλίωσης που αγριεύει όσο ο καιρός χειμωνιάζει.
Μέσα σε αυτό το σκηνικό λοιπόν του απόλυτου οικονομικού τρόμου έρχονται σαν ενέσεις τόνωσης του ηθικού οι δηλώσεις των αξιωματούχων της κυβέρνησης οτι όλα πάνε καλά και οτι το τέλος του τούνελ είναι κοντά.
Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα μου τα’ πες με το πρώτο σου το γάλα λέει ένα τραγούδι που ερμηνεύει ο Νταλάρας και το έχει γράψει αν δεν κάνω λάθος ο Καλδάρας.
Ετσι ακριβώς είναι αφού αυτές οι δηλώσεις περί εξόδου απο τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ και τις επιτηρήσεις είναι ψεύτικες.
Μόνο να ρίξετε μια ματιά στο τελευταία ΜΝΗΜΟΝΙΟ που υπογράψαμε υπο την απειλή της χρεωκοπίας και θα καταλάβετε για πόσα ακόμα χρόνια θα βαράνε οι σειρήνες του πολέμου του οικονομικού.
Τα πράγματα δεν είναι σίγουρα όπως μας τα περιγράφουν οι κυβερνητικοί οι οποίοι δεν μπορούν να κάνουν εδώ που τα λέμε και τίποτα άλλο.
Λόγια και σάλια.
Εδώ φθάσαμε στο σημείο ο Σαμαράς να εξαγγείλει μέτρα ελάφρυνσης απο το βήμα της διεθνούς έκθεσης Θεσ/νίκης και μετά απο μερικές ώρες να γίνονται καπνός ;
Που είναι ρε παιδιά οι 100 δόσεις σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία ;
Τα έφαγε ο μαρμάγκαλος ;
Για αυτό σας λέω μην την ψάχνετε.
Υπάρχει μια σοβαρή σύγχυση στις τάξεις της συγκυβέρνησης που θα μεγαλώνει όσο θα ερχόμαστε πιο κοντά στο ενδεχόμενο της εκλογικής αναμέτρησης.
Όπως λέει ο Χαρδούβελης οτι πλέον υπάρχει μόνο προοπιτική ανόδου έτσι και ο Τσίπρας λέει οτι πλέον για την Ελλάδα υπάρχει μόνο η προοπτική των εκλογών που θα βγάλει την χώρα απο την γωνία.
Για τον λόγο αυτό τρέχει ο Σαμαράς μέσα στην εβδομάδα να συναντήσει την Μέρκελ.
Βλέπει οτι χάνει τον έλεγχο του παιχνιδιού και τρέχει στο Βερολίνο μήπως και μπορέσει η Μέρκελ να σώσει την παρτίδα.
Πάντως τα γνωστά μπατζάκια της Ευρωπαϊκής Ένωσης σπεύσανε να μας ενημερώσουν οτι απο την συνάντηση της Μέρκελ με τον Σαμαρά μην περιμένετε εξελίξεις για το ΄θέμα της μείωσης του ελληνικού χρέους.
Προσπαθούν και πάλι να κόψουν την φόρα του Σαμαρά που θα ενημερώσει την κάπτεν την Ευρωπαϊκής Ένωσης οτι αν δεν γίνει κάτι άμεσα ο Αλέξης έρχεται.
Πλέον δεν υπάρχουν ούτε οι λέξεις για να κρύψουν τον Αλέξη.
Έρχεται με τις μπάντες.
Το βράδυ της Παρασκευής που πέρασε η Αθήνα ήταν σε ρυθμούς lady Gaga που στην κυριολεξία ξεσήκωσε την πρωτεύουσα.
Πέρα απο τις χιλιάδες κόσμου που σπεύσανε στο ΟΑΚΑ για να την αποθεώσουν στο γήπεδο βρέθηκαν πολλοί επώνυμοι fan της Gaga.
Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.
Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να έχετε το νού σας και τα μάτια σας ανοιχτά.
με το 1 με το 2 με το 3 :
ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης