• 25 Απριλίου 2024,

Σήμερα Ενωση με τη Ρίλσκι για τη Βαλκανική Λίγκα

 Σήμερα  Ενωση με τη Ρίλσκι για τη Βαλκανική Λίγκα

Τη Βουλγαρική Ρίλσκι αντιμετωπίζει σήμερα η Ενωση, στο πρώτο παιχνίδι της Βαλκανικής Λίγκας. Διοργάνωση που συμμετέχει για πρώτη φορά.

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα στις 5.30 στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου». Ο Κρις Χουγκάζ έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, εκτός από τον Καραθανάση που θα απουσιάσει για αρκετό μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο προπονητής της Ενωσης θα δοκιμάσει ορισμένα σχήματα, εν όψει του αγώνα με τον Πανελευσινιακό εκτός έδρας. Δεν παύει πάντως το σημερινό παιχνίδι να μην έχει ιστορική σημασία για την Καβαλιώτικη ΚΑΕ, αφού είναι το πρώτο επίσημο διεθνές στην ιστορία της. Σημειώνουμε ότι και στο παρελθόν καμία άλλη μπασκετική Καβαλιώτικη ομάδα, δεν έχει δώσει παιχνίδι επίσημο σε Ευρωπαϊκό η Βαλκανικό επίπεδο.

Η Ενωση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της, χθες το απόγευμα. Δεν επιβεβαιώνεται από τους κύκλους της ομάδας, δημοσιεύματα ότι ο Φίαρς τελεί υπό προθεσμία και ότι υπάρχουν σκέψεις για αντικατάσταση του. Πάντως τα επόμενα παιχνίδια θα είναι καθοριστικά για το μέλλον του στην Καβάλα.

Τα εισιτήρια του σημερινού αγώνα τιμούνται 5 και 10 ευρώ. Τα 5 πίσω από τις μπασκέτες και τα 10 στην ευθεία.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας δε θα πληρώσουν εισιτήριο. Αρχικά δόθηκε η εντύπωση ότι η είσοδος θα είναι ελευθέρα μόνο για τους κατόχους διαρκείας στις θέσεις V. I. P, αλλά χθες διευκρινίστηκε ότι όλοι οι κάτοχοι δε θα κόψουν εισιτήριο στο σημερινό ματς.

 

Διαβάστε επίσης