Περιμένουν νέα από την Αθήνα

 Περιμένουν νέα από την Αθήνα

Νέα από την Αθήνα, από τη διοίκηση της Ομοσπονδίας περιμένουν οι πρατηριούχοι υγρών καυσίμων του Νομού Καβάλας. Είναι γνωστό ότι τη Δευτέρα το μεσημέρι η συνάντηση της διοίκησης της Ομοσπονδίας με τον υπουργό οικονομικών κ. Στουρνάρα δεν είχε κανένα απολύτως αποτέλεσμα. Έτσι η ομοσπονδία των πρατηριούχων ζητά να συναντήσει τους αρχηγούς των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, χωρίς πάντως να υπάρχουν ιδιαίτερες ελπίδες ότι αυτός ο διάλογος θα αποδώσει.

Μετά το χθεσινό διήμερο όπου κανείς πρατηριούχος στην Καβάλα δεν αγόρασε πετρέλαιο θέρμανσης, με τον ίδιο όπως φαίνεται τρόπο, θα κυλήσει όλη η εβδομάδα. Από Δευτέρα βλέπουμε!

Άλλωστε οποιοσδήποτε έμπορος να ήθελε ή να θέλει ν΄ αγοράσει πετρέλαιο θέρμανσης σήμερα, δε μπορεί για δύο λόγους.

1ον δεν υπάρχει ενδιαφέρον από τους καταναλωτές.

2ον και κυριότερο η ιστοσελίδα του κράτους, του υπουργείου οικονομικών, επί της ουσίας στην οποία θα λειτουργεί το σύστημα δεν έχει ακόμη ενεργοποιηθεί.

Σημειώνουμε ότι, εάν παρά ταύτα ήθελε κάποιος ν΄ αγοράσει πετρέλαιο θέρμανσης αυτές τις ημέρες, θα το πλήρωνε για την περίπτωση της Καβάλας, σε τιμή, από 1,37 έως 1.40 ευρώ περίπου. Πολύ ακριβότερο σε σχέση με πέρσι.

Αντίθετα η τιμή του πετρελαίου κίνησης μειώθηκε κατά μέσο όρο, 7 περίπου λεπτά σε όλα τα πρατήρια υγρών καυσίμων του νομού Καβάλας.

Το σωματείο πρατηριούχων του νομού Καβάλας παρακολουθεί τις εξελίξεις, είναι σε ετοιμότητα, όπως άλλωστε τα μέλη του σε όλο το νομό.

 

Διαβάστε επίσης