• 19 Μαΐου 2024,

Αύριο ο ΑΟΚ με Βύζαντα Μεγάρων – Επιτέλους μια νίκη, την έχουμε ξεχάσει…

 Αύριο ο ΑΟΚ με Βύζαντα Μεγάρων – Επιτέλους μια νίκη, την έχουμε ξεχάσει…

Ο ΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο στο «Ανθή Καραγιάννη» το Βύζαντα Μεγάρων στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα και στο σημερινό ματς ο ΑΟΚ καλείται να επανέλθει στις νίκες. Στα τελευταία 7 παιχνίδια δεν έχει πάρει… τρίποντο. Επιτέλους πρέπει να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο. Η εμφάνιση με τη Δόξα ήταν τραγική και υπήρχε μεγάλη απογοήτευση στους πάντες. Φυσικά και στους φιλάθλους που ακολούθησαν την ομάδα στη Δράμα.

Ο Γιώργος Μαραντάς υπολογίζει το Θοδωρή Τριποτσέρη που εξέτισε την ποινή των 2 αγωνιστικών και επιστρέφει στο χώρος της άμυνας. Αντίθετα δεν υπολογίζονται ο Τάσιτς και ο Ντος Σάντος, καθώς και οι Κούτεφ, Γελαδάρης που είναι τραυματίες. Αναφορικά με την ενδεκάδα ο Αποστολίδης θα είναι στη θέση του τερματοφύλακα, δεξιά στην άμυνα ο Παγώνης και αριστερά ο Καλαγκάνης. Δυο στόπερ ο Τριποτσέρης και ο Μαραγκός. Αν δε μπορεί να παίξει ο Κοτίτσας που τραυματίστηκε στη Δράμα, τότε ο Κάργας θα ξεκινήσει βασικός στην άμυνα και ο Μαραγκός θα πάει αμυντικό χαφ με τον Ντουτσαρίδη.

Στα πλάγια της μεσοεπιθετικής γραμμής υποψήφιοι είναι ο Καζαντζίδης στα δεξιά και ο Ντόσης στα αριστερά. Ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος θα είναι ελεύθερος στον κάθετο άξονα με τον Ουσμάν Μπάρι σέντερ φορ. Αν αλλάξει κάτι στην επίθεση, θέση διεκδικεί ο Θεοδωρίδης. Ο Μαραντάς μετά την εμφάνιση στη Δράμα ίσως αλλάξει ορισμένα πρόσωπα στην ενδεκάδα.

Στη διάθεση του προπονητή είναι και οι: Πλιάγκας, Χλωρός, Μπρατσιάνι, Ρεβυθόπουλος, Τσομπανόπουλος, Ντομί, Σουλογάνης η Τιγγιρίδης για αναπληρωματικός τερματοφύλακας.

Η αποστολή του Βύζαντα Μεγάρων διαμένει στις Σέρρες, αφού μετά το ματς με τον ΑΟΚ θα παίξει την Κυριακή στη Δράμα με τη Δόξα. Ο προπονητής Μίλτος Γκόφας υπολογίζει τον Πούρνο που αποθεραπεύτηκε αλλά και τον Γκεμίση που συμπλήρωσε κάρτες αλλά θα εκτίσει την ποινή του σε άλλο παιχνίδι. Ο Βύζαντας καίγεται για τους βαθμούς, αφού προσπαθεί να παραμείνει στην κατηγορία. Η ομάδα των Μεγάρων προέρχεται από ισοπαλία με 0-0 απέναντι στην Καλλονή μέσα στην έδρα της. Η ομάδα της Μυτιλήνης είχε 4 δοκάρια.

Η σύνθεση του Βύζαντα στην αναμέτρηση με την Καλλονή ήταν η εξής: Πουρής, Γρομητσάρης, Λιόλιος, Νικητόπουλος, Θ. Βλάχος 58` Αρναρέλης, Μπιτσάκος, Χαρτσιάς 73` Π. Βλάχος, Μανδύλης, Κρολ, Σπαγής , Γκεμίσης 90` Σιώκος.

*Σε αναμονή των εξελίξεων για το ιδιοκτησιακό

Στο στρατόπεδο της ΠΑΕ περιμένουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας να υπάρχουν κάποιες εξελίξεις γύρω από το ενδιαφέρον του ξένου επενδυτή.

Ο Γιώργος Τσοκτουρίδης έχει έρθει σε επαφή και την προηγούμενη εβδομάδα με το δικηγόρο του άγνωστου Χ.

Το θέμα είναι να προχωρήσει η υπόθεση, αφού ο ΑΟΚ θέλει ένα ηλεκτροσόκ. Μάλιστα πολύ γρήγορα.

*Τι έγινε στο Α` γύρο

Το παιχνίδι στα Μέγαρα είχε λήξει ισόπαλο με 1-1. Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο 48` μετά από λάθος του Παγώνη, με πλασέ του Αρναρέλη. Ο ΑΟΚ ισοφάρισε στο 68` με το Χλωρό, μετά από μπαλιά του Μαραγκού. Προπονητές ήταν ο Θύμιος Γεωργούλης και ο Νίκος Παπαδόπουλος. Το παιχνίδι ήταν μετριότατο και δεν υπήρχαν χαμένες ευκαιρίες από τις δυο πλευρές. Ο ΑΟΚ δέχτηκε ένα γκολ από το πουθενά αλλά στο τέλος μετά την ισοφάριση κινδύνεψε να δεχτεί ένα δεύτερο γκολ πάλι στον Αρναρέλη. Από εκείνη την ομάδα, έχουν φύγει ο Οξύζογλου, ο Κουμπρόγλου, ο Αναστασόπουλος, ο Πακάλτσης ενώ ο Ντος Σάντος παραμένει τυπικά. Είναι ξένο σώμα.

Οι δυο ομάδες είχαν παραταχθεί με τις ακόλουθες συνθέσεις.

Βύζας Μεγάρων: Πουρής, Γρομητσάρης, Κρητικός, Χαρτσιάς, Σπαγής, Μπιτσάκος, Διαμαντόπουλος, 92` Μαρίνης, Σιώκος, Αρναρέλης, Γκεμίσης, Ζάρκος 77` Δημητρίου.

ΑΟΚ: Αποστολίδης, Καλαγκάνης, Τριποτσέρης, Μαραγκός, Χλωρός, Παγώνης. Αναστασόπουλος 75` Καπνόπουλος, Γελαδάρης 52` Κουμπρόγλου, Ντος Σάντος, Πακάλτσης, Οξύζογλου 52` Πλιάγκας.

*Οι διαιτητές της 36ης αγωνιστικής στη Β` Εθνική

Ο Σέζος από το Κιλκίς ορίστηκε να σφυρίξει το σημερινό παιχνίδι στο «Ανθή Καραγιάννη» ανάμεσα στον ΑΟΚ και στο Βύζαντα Μεγάρων. Ο Καβαλιώτης Φώτης Τερετίδης στο ματς της Κατερίνης, ανάμεσα στον Πιερικό και στην Καλλιθέα. Αναλυτικά οι διαιτητές και οι βοηθοί όλων των αναμετρήσεων.

16.00: Παναχαϊκή – Δόξα Δράμας: Τζήλος Αθανάσιος (Λάρισας), Τσακνάκης Πέτρος (Λάρισας), Σφυρής Στάμος (Ηλείας), 4ος: Αποστολόπουλος Βασίλειος (Ηλείας)

16.00: Καβάλα – Βύζας Μεγάρων: Σέζος Αθανάσιος (Κιλκίς), Δηλγεράκης Αθανάσιος (Δράμας), Βάντσης Ιωάννης (Δράμας), 4ος: Συμεωνίδης Παναγιώτης (Πιερίας)

16.00: Εθνικός Γαζώρου – Θρασύβουλος: Σελεμίδης Χαράλαμπος (Πέλλας), Χαρίτσης Μιχαήλ (Θράκης), Χούσκογλου Αϊχάν (Θράκης), 4ος: Τοπούζης Ιωάννης (Θράκης)

16.00: Καλλονή – Φωκικός: Κοσικίδης Συμεών (Αθηνών), Κουτσόγιαννος Νότης (Αθηνών), Δανέζης Γεώργιος (Αθηνών), 4ος: Παπαγεωργίου Νικόλαος (Αθηνών)

16.00: Παναιτωλικός – Νίκη Βόλου: Σελίμος Σπυρίδων (Λακωνίας), Παλαμίδας Γεώργιος (Λακωνίας), Καραγεώργος Ανδρέας (Αργολίδας), 4ος: Ανούσος Νικόλαος (Λακωνίας)

16.00: Πιερικός – Καλλιθέα: Τερετίδης Φώτιος (Καβάλας), Σίπκας Σταύρος (Πέλλας), Μιχαλόγλου Άγγελος (Πέλλας), 4ος: Μαλούτας Δημήτριος (Ημαθίας)

16.00: Αναγέννηση Γιαννιτσών – Εργοτέλης: Αγγελάκης Άγγελος (Μακεδονίας), Πατσιάς Αστέριος (Μακεδονίας), Παπαδόπουλος Ηλίας (Μακεδονίας), 4ος: Καραντώνης Δημήτριος (Ημαθίας)

16.00: Ηρακλής Ψαχνών – Αναγέννηση Επανομής: Μπλάνας Γεώργιος (Μεσσηνίας), Λάμιας Σταύρος (Μεσσηνίας), Σερεμέτης Παναγιώτης (Μεσσηνίας), 4ος: Μιχαηλίδης Γεώργιος (Βοιωτίας)

17.00: Απόλλων – Πανσερραϊκός: Χατζής Γεώργιος (Δυτικής Αττικής), Τζαφόλιας Δημήτριος (Ανατολικής Αττικής), Παστρωμάς Νεκτάριος (Δυτικής Αττικής), 4ος: Σωσώνης Ιωάννης (Φθιώτιδας)

19.00: Ηρακλής – ΑΕΛ: Ευαγγέλου Άγγελος (Αθηνών), Γιαννουγλίδης Εμμανουήλ (Αθηνών), Απτόσογλου Ιορδάνης (Αθηνών), 4ος: Σημαιάκης Απόστολος (Χαλκιδικής)

Ρεπό: Ολυμπιακός Βόλου

 

 

Διαβάστε επίσης