• 15 Μαΐου 2024,

Βαγγέλης Παππάς: « Θα δείτε καλύτερο Γκόρντον, ευχαριστούμε τον κόσμο»

 Βαγγέλης Παππάς: « Θα δείτε καλύτερο Γκόρντον, ευχαριστούμε τον κόσμο»

Χθες το μεσημέρι έκανε δηλώσεις ο Βαγγέλης Παππάς στους 93, 7 για το πρώτο παιχνίδι της Ενωσης στο φετινό πρωτάθλημα της Α1.

Επίσης μίλησε για το θέμα της απόκτησης του Ίνγκλις αλλά και τους φιλάθλους που μπαίνουν στο ημίχρονο, στο κλειστό,  χωρίς να πληρώσουν εισιτήριο.

Αναλυτικά

*Για την αγωνιστική παρουσία του Γκόρντον: « Θέλω να καθησυχάσω τους φιλάθλους, τουλάχιστον για τον Γκόρντον. Τον έχω δει σε όλα τα άλλα ματς θα δώσει πολλά περισσότερα, στο μέλλον».

Ηταν πολλά αγχωμένος. Είναι άνθρωπος που «παίζει» με την κερκίδα. Θα το δείτε στα επόμενα ματς. Εκεί κάτι δεν πήγε καλά και φτάσαμε στο τελευταίο αγχωτικό αλλά πολύ μεγάλο καλάθι. Επίσης ο Βάργκας, ξέρει μπάσκετ και θα μας ανεβάσει το επίπεδο»

*Για το θέμα της απόκτησης του Ίνγκλις: « Μιλήσαμε Κυριακάτικα με το μάνατζερ, του είπε ότι ήταν ανοιχτός να έρθει, αλλά όλο και κάτι περιμένει.  Για έναν τέτοιο παίκτη είμαστε πολυτέλεια.

Δεν έρχονται  τόσο εύκολα, τέτοιοι παίκτες. Δε λέει ούτε όχι. Πρέπει να κλείσει. Το βράδυ(χθες) θα κλείσει η υπόθεση, θετικά η αρνητικά. Δευτέρα βράδυ, κλείνει η υπόθεση».

*Για τους… Τζαμπατζήδες: « Είμαι λαϊκός άνθρωπος και μιλάω, έξω από τα δόντια. Δε θα ξαναμπούνε στο ημίχρονο, αυτοί οι τζαμπατζήδες. Είναι περίπου 100. Θα βάλουμε στις πόρτες, ακόμη πιο αυστηρή επιτήρηση.  Να μπορέσουμε να βγάλουμε και εμείς τα έξοδα και να φέρουμε, κάτι καλύτερο, πιο ποιοτικό στην Καβάλα. Θα δίνουμε μάχη με τους τζαμπατζήδες; Θα τους προσβάλουμε.

Γνωριζόμαστε μεταξύ μας»

*Για την προσέλευση του κόσμου: « Είναι συγκινητική η προσπάθεια των φιλάθλων. Εχουμε φτάσει στα 550 διαρκείας.  Βάζουμε μια τάξη.  Μας έχει προδώσει το λογιστικό αλλά θα το φτιάξουμε.

Πήγαμε πολύ καλά σαν πρεμιέρα.  Ζητούμε συγνώμη, για την ταλαιπωρία με τα διαρκείας»

*Για τη νίκη με το Λαύριο: « Ηταν πολύ σημαντική για το θέμα της ψυχολογίας. Δεν είμαστε έτοιμοι, ακόμη. Θέλουμε ένα καλό παίκτη στην περιφέρεια, για να είμαστε σίγουροι ως διοίκηση, ότι κάναμε αυτό που οφείλαμε στο φίλαθλό κόσμο»,

* Στις προπονήσεις από την Τετάρτη ο Λίβας

Ο Νικ Λίβας που δεν αγωνίστηκε στο ματς την πρεμιέρας με την ομάδα του Λαυρίου, θα μπει στις προπονήσεις την Τετάρτη και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Τζήμα, για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα, εκτός έδρας.

Ο Ελληνοαμερικάνος υποφέρει από διάταση στον οπίσθιο μηριαίο.

Οσον αφορά τις κάρτες διαρκείας, από χθες άρχισαν να τυπώνονται και με αλφαβητική σειρά θα αρχίσουν να δίνονται στους κατόχους από την Πέμπτη η την Παρασκευή. Επ αυτού θα βγάλει επίσημη ανακοίνωση η Ενωση.

 

 

Τ. Π

Διαβάστε επίσης