• 17 Μαΐου 2024,

Βαγγέλης Παππάς στους 93,7: « Να είστε ήσυχοι για την Ενωση»

 Βαγγέλης Παππάς στους 93,7: «  Να είστε ήσυχοι για την Ενωση»

Δηλώσεις για την κατάσταση που επικρατεί στην Ενωση, αυτό τον καιρό, έκανε χθες το πρωί στους 93,7, ο Βαγγέλης Παππάς.

Φάνηκε αισιόδοξος ότι θα λυθούν τα προβλήματα και η Καβαλιώτικη ομάδα, θα παρουσιαστεί πολύ δυνατή στο νέο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.

Αναλυτικά η συνέντευξη που παραχώρησε.

Ερώτηση: Η κατάσταση στον ΚΑΟΔ, πρέπει να ανησυχεί και την Ενωση; Τι ΚΑΟΔ, τι Ενωση, τα μεγέθη είναι τα ίδια.

Απάντηση: Συνήθως συμβαίνουν αυτά με ομάδες που δε μπορούν να υποστηριχθούν από τις τοπικές κοινωνίες.  Δε νομίζω ότι διαφέρει η δική μας περίπτωση, από την περίπτωση της Δράμας.

Μέχρι χθες ο ΚΑΟΔ είχε χρηματοδότη, που κρατούσε το μπάτζετ στην Α1. Το ίδιο συνέβαινε και με την Ενωση και τον κ. Παπακωνσταντίνου

Είπαμε από πέρσι να αλλάξουμε μοντέλο στην ομάδα. Να την κάνουμε μια ομάδα με μπάτζετ ανάλογο με αυτό που μπορεί να σηκώσει η ομάδα μας. Βάζοντας τέτοιες βάσεις, για να μην έχουμε τέτοιου είδους παρεκτροπές.  Θέλουμε μια ομάδα ανάλογη των δυνατοτήτων μας. Τα προβλήματα της Δράμας είναι ανάλογα με αυτά που έχει εδώ η τοπική κοινωνία.

 Ερώτηση: Η ομάδα είναι έτοιμη;

Απάντηση: Η ομάδα δεν είναι έτοιμη στο ρόστερ. Είναι ακόμη νωρίς.  Φανταστείτε ότι το Σεπτέμβρη, έχουμε το Ευρωμπάσκετ. Εκεί θα αγωνιστούν οι περισσότεροι παίκτες της Α1.

Εχουμε μπροστά μας, περίπου 2 μήνες, υπάρχει αυτό το περιθώριο για να λέμε ότι είμαστε έτοιμοι.

Εχουμε συμφωνήσει στο επικοινωνιακό και διαφημιστικό κομμάτι, με πολύ καλή εταιρία των Αθηνών. Εκεί είμαστε καλά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Υπάρχουν ενθαρρυντικά μηνύματα ότι θα έχουμε καλό σπόνσορα.  Πλέον μιλάμε με διάφορους μάνατζερ για να μπορέσουμε να θέσουμε στη διάθεση του προπονητή, το πιο δυνατό ρόστερ που σηκώνει το πορτοφόλι του Παπακωνσταντίνου και των υπολοίπων.

Ερώτηση: Η διοίκηση ενισχύθηκε με νέα πρόσωπα;

Απάντηση: Ναι, ναι. Δεν καταφέραμε να πετύχουμε αυτό που θέλαμε, δηλαδή μια ομάδα που διοικητικά θα εκφράζεται μόνο στα στενά όρια της Καβάλας.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο θα έχει εκπροσώπους από το κέντρο των Αθηνών.

Ερώτηση: Το 40% της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου έχει καλυφθεί;

Απάντηση: Καλύφτηκε από την Αθήνα.

 Ερώτηση: Πότε θα γίνει η πρώτη προπόνηση, τι έχετε αποφασίσει με τον προπονητή;

Απάντηση:  Εμείς θα έχουμε μια επικοινωνία με τον κεντρικό μάνατζερ που θα διαθέσει το κεντρικό υλικό. Θα κάνουμε το πρώτο «χτένισμα» του ρόστερ αφού στην Αμερική έχουν τελειώσει πλέον τα Σάμερ Λιγκ. Οπότε θα μπορούμε να έχουμε την εκτίμηση, τι παίκτες θα μπορούμε να φέρουμε.

Θέλουμε να φέρουμε παίκτες για να έχουμε μια τοπική ομάδα, που θα είναι ένα αξιόμαχο σύνολο και να μην περνάει κανείς εύκολα από την έδρα της Καβάλας.

Ερώτηση: Να είμαστε ήσυχοι για την Ενωση;

Απάντηση: Να είστε ήσυχοι.

Ερώτηση: Είναι καλό που το πρωτάθλημα ορίστηκε για τις 10 Οκτωβρίου, βάση των προβλημάτων που υπάρχουν στις ομάδες;

Απάντηση: Εγώ πιστεύω ότι πάλι το πρωτάθλημα, θα πάρει μια- δυο εβδομάδες παράταση. Δεν ξεκινάει ποτέ, στην αρχική ημερομηνία που ορίζεται. Εμείς σαν Ενωση και επειδή είμαστε νεοφώτιστοι, νομίζω ότι ο χρόνος θα μας βοηθήσει περισσότερο.

Υπολογίζουμε ότι τον Σεπτέμβριο θα έχουμε συμπληρωμένο ρόστερ, οπότε χρειάζεται χρόνος οι παίκτες μεταξύ τους, να «δεθούν» και να εμπεδώσουν τα συστήματα του προπονητή.

Διαβάστε επίσης