• 2 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

Εκπρόσωποι του Νομού Καβάλας ενημέρωσαν αναλυτικά χθες τον Υπουργό Περιβάλλοντος Πάνο Σκουρλέτη για τα θέματα του αγωγού ΤΑΡ. Την ερχόμενη εβδομάδα το πρώτο ραντεβού του Υπουργού με τους εκπρόσωπους του αγωγού. Ικανοποίηση για τη συνάντηση της Αλεξάνδρας Τσανάκα, του Θέμη Καλπακίδη αλλά και της Δημάρχου. Διαμαρτύρεται ο Νίκος Παναγιωτόπουλος επειδή δεν προσκλήθηκε στο ίδιο ραντεβού.

 

Σύντομη διακοπή νερού στο κέντρο της πόλης σημειώθηκε χθες το απόγευμα όταν επιβατικό αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε πυροσβεστικό κρουνό στην Ομόνοια, μπροστά από το παλιό δικαστήριο. Τραυματίστηκε ελαφρά τουρίστρια από την Αυστρία. Προθεσμία να απολογηθούν Πέμπτη και Παρασκευή πήραν από τον ανακριτή οι κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης γυναικών. Η δικογραφία αποκαλύπτει ότι όλα ξεκίνησαν μετά από καταγγελία πρώην εργαζόμενου σε μπαρ της Καβάλας. Η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας εξιχνίασε 5 κλοπές που έγιναν σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος από τον περασμένο Φεβρουάριο ως τον Ιούνιο. Δράστης είναι 26χρονος που προσποιούνταν τον πωλητή λουλουδιών σε πελάτες καφετεριών. Η Δημωφέλεια πρόβαλε σε χθεσινή απογευματινή εκδήλωση 5 δημοτικά έργα που άρχισαν ή ετοιμάζονται να αρχίσουν στο κέντρο της πόλης, φιλοδοξώντας να κάνουν την Καβάλα καλύτερη. Στο μεταξύ η Δήμαρχος ανακοίνωσε την Δευτέρα ότι διατηρείται η Δημοτική Αστυνομία.

 

Αρχίζει σήμερα η προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων για συμμετοχή βρεφών και νηπίων στο νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ στους παιδικούς σταθμούς. Στην ανακύκλωση η Καβάλα παραμένει ουραγός, τονίζει σε ανακοίνωση του ο Μάκης Παπαδόπουλος. Την Παρασκευή η πρώτη προφεστιβαλική εκδήλωση της ΚΝΕ. Θα γίνει στο Ποδοχώρι. Οδηγοί αυτοκινήτων αποζημιώνονται από τον Δήμο Παγγαίου λόγω ατυχημάτων που οφείλονται σε κακή συντήρηση δρόμων και μη ύπαρξη σωστών πινακίδων σήμανσης. Επιστολή στον συνάδελφο τους Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη έστειλε ο σύλλογος Λογιστών Φοροτεχνικών Καβάλας. Οι εθελοντές αιμοδότες δια των συλλόγων τους στο Νομό Καβάλας οργανώνουν εβδομάδα εθελοντικής αιμοδοσίας στο Νοσοκομείο από την ερχόμενη Δευτέρα.

 

Συνέντευξη τύπου το μεσημέρι στο Δημαρχείο για την αυριανή παράσταση «Έλα απόψε στου Θωμά». Το απόγευμα παρουσιάζεται στους Κήπους του Ιμαρέτ το βιβλίο της Μάρως Κάργα. Το βράδυ στο Φρούριο η παράσταση «Λυσιστράτη, μια δολιοφθορά». Με 240 συμμετοχές άρχισε χθες στο Αμφιθέατρο το τουρνουά σκάκι. Πρόγραμμα ΚΑΠΗ και θάλασσα θα υλοποιήσει ο Δήμος Παγγαίου.

 

Στον ΑΟΚ συνεχίζει ο Αμβρόσιος Παπαδόπουλος. Θα αποκτηθεί ένας ακόμη μέσος. Φιλικό με τον Κεραυνό Κρηνίδων σήμερα για το Βυζάντιο. Δεν θα συνεργαστεί με τον Νέστο ο τερματοφύλακας Συριτούδης. Στην Αθήνα για τη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ είναι ο πρόεδρος της Ένωσης Κώστας Παπακωνσταντίνου.

Διαβάστε επίσης