Βαγγέλης Παππάς στους 93,7: « Συγνώμη από τον κόσμο, έρχονται αλλαγές, δεν τα παρατάμε »

 Βαγγέλης Παππάς στους 93,7: « Συγνώμη από τον κόσμο, έρχονται αλλαγές, δεν τα παρατάμε »

Ο Βαγγέλης Παππάς χθες το μεσημέρι  στους 93, 7 ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο και μίλησε με σκληρή γλώσσα κατά  3 Αμερικανών της ομάδας.

Αναλυτικά είπε τα εξής.

*Για τον κόσμο της ομάδας: « Θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη, για το θέαμα που δείχνουμε. Βλέπουμε ότι έχουμε περισσότερους φιλάθλους από πολλές ομάδες αλλά δυστυχώς τους απογοητεύουμε. Είμαστε και εμείς σκασμένοι. Αισθάνομαι ντροπή απέναντι στους φιλάθλους. Οι ευθύνες όλες είναι της διοίκησης».

*Για τους ξένους παίκτες της ομάδας: « Ο Τζόουνς ξεκίνησε με 22 πόντους με την ΑΕΚ και 16 με Κηφισιά, από εκεί και πέρα, δε βάζει τίποτα. Ο Ρόμπινσον που τον πληρώσαμε ακριβά για να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα, δεν μας έχει αποδείξει ότι είναι παίκτης επιπέδου. Ο Κεμπ τον πήραμε για να επενδύσουμε πάνω του αλλά το μόνο που κάνει είναι  να πηδάει σε λάθος χρόνο. Ο προβληματισμός είναι μεγάλος και θα πάρουμε κάποιες αποφάσεις. Ακόμη 3 αγωνιστικές δε μπορούμε να αλλάξουμε το ρόστερ. Οι επιλογές που θα κάνουμε, δε σηκώνουν άλλες δικαιολογίες. Οι τρεις οι κύριοι, δε θέλω να τους χαρακτηρίσω. Νιαούριζε και έκλαιγε ο Τζόουνς, όταν τον είχαμε απέξω. Έπαιξε ένα παιχνίδι και μετά τα ίδια. Έχουμε «σκάσει» τον Ταπούτο και τον  Κοστόφ. Σε αυτούς βάζω και τον Λέιζερ που θα παίξει ακόμη καλύτερα. Δεν κάνει… παρέα με τους υπόλοιπους. Σέβομαι τους φιλάθλους και για αυτό τα λέω. Δεν αρμόζει στους φιλάθλους συμπεριφορά τύπου Ρόμπινσον που φοβάται μήπως πάθει κάτι το δακτυλάκι του. Πρέπει να πάρουμε παίκτες ετοιμοπόλεμους, προκειμένου να ανατρέψουμε την κατάσταση. Δεν τα παρατάμε. Είχα πει ότι δεν έπρεπε να φύγει ο Γκόρντον, σεβάστηκε την κερκίδα ο πρόεδρος που ήταν κατά του Γκόρντον και το δέχθηκε ο τότε προπονητής. Μείναμε όμως από άσσο. Ο πρώην προπονητής από την περσινή ομάδα ήθελε κάποιους παίκτες να παίζουν λίγο χρόνο. Τα λεφτά που θα δίναμε, θα ήταν πολλά. Ο πρώην προπονητής ήθελε 6 νέους παίκτες που θα ήταν έτοιμοι για πεντάδα».

*Για το να υπάρχουν ήδη μεταγραφικές επαφές: « Χαλάσανε τη μεταγραφή του Σάικς και κάποιοι μέσα από την Καβάλα, οπότε πήραμε τον Βάργκας, που είχε όμως περγαμηνές.  Εχουμε τώρα δυο λύσεις που μας ταιριάζουν, σε αυτά που ζητάμε. Είναι Αμερικανοί. Θα κάνουμε 2 η 3 μεταγραφές»

*Για το αν υπάρχει θέμα προπονητή: « Ο Γιατζόγλου είναι αγωνιστής. Θα παλέψουμε με τον πρόεδρο και την τεχνική ηγεσία. Ο προπονητής προσπαθεί να αφυπνίσει κάποιους παίκτες που έχουν μια περίεργη συμπεριφορά.  Η διοίκηση θέλει προπονητή που να πιστεύει στην ανατροπή και ο Γιατζόγλου πιστεύει στην ανατροπή, το ίδιο και η διοίκηση»

 

Διαβάστε επίσης