Βαρύτατοι χαρακτηρισμοί Λυχούνα κατά Γραμμένου

 Βαρύτατοι χαρακτηρισμοί Λυχούνα κατά Γραμμένου

Με τους χαρακτηρισμούς «ακροδεξιός» και «αντισημίτης» απαντά μέσω facebook ο Μιχάλης Λυχούνας στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γιώργο Γραμμένο που το απόγευμα της Τετάρτης ανακοίνωσε στη συνεδρίαση του σώματος την διαγραφή του πρώην αντιδημάρχου από τη δημοτική ομάδα της κ. Τσανάκα.
Η πλήρης ανάρτηση Λυχούνα έχει ως εξής:

«Πληροφορήθηκα τη διαγραφή μου από τη Δημοτική Ομάδα της κ, Τσανάκα. Είναι μια κάποια ανακούφιση! Με την πολιτική και αστική τσαπατσουλιά της είχα διακόψει κάθε σχέση από τα τέλη Αυγούστου. Ας έρθει και η οργανωτική αποδέσμευση.
Το ζήτημα είναι πως έχω παραδόσει στον κ. Γραμμένο κείμενο ανεξαρτητοποίησής μου από την προηγούμενη εβδομάδα, το οποίο και δε χρησιμοποίησε, ενώ το υποσχέθηκε. Φαίνεται πως εκτός από ακροδεξιός αντισημίτης, δεν είναι και εντάξει στο λόγο του.».

 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ
Κληθείς ο Γιώργος Γραμμένος το πρωί της Πέμπτης από το ραδιόφωνο της «Πρωϊνής» να απαντήσει στους ισχυρισμούς του πρώην συναδέλφου του στην ομάδα Τσανάκα, δήλωσε ότι πράγματι ο κ. Λυχούνας του είχε παραδώσει μια σχετική επιστολή αλλά ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του συνέστησε ότι για να τηρηθεί η τάξη και η νομιμότητα θα έπρεπε να καταθέσει την επιστολή αυτή στη γραμματεία του δημοτικού συμβουλίου ώστε να πρωτοκολληθεί και να αναγνωσθεί επισήμως στη συνεδρίαση του σώματος για να έχει και πραγματική αξία.
Ο κ. Λυχούνας, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο Γιώργος Γραμμένος, δεν το έκανε αυτό και έτσι η δημοτική ομάδα της κ. Τσανάκα συνεδρίασε λίγο πριν την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Τετάρτης και μετά από παράπονα δημοτικών συμβούλων για αναρτήσεις του κ. Λυχούνα στο facebook αποφασίστηκε η οριστική διαγραφή του από την ομάδα «Ανάσα για την Καβάλα».

Διαβάστε επίσης