Βασίλιεβιτς και Βανγκού υποψήφιοι να αποκτηθούν – Στη λίστα ο Θεοδωρέλης, παρελθόν ο Πλιάγκας

 Βασίλιεβιτς και Βανγκού υποψήφιοι να αποκτηθούν – Στη λίστα ο Θεοδωρέλης, παρελθόν ο Πλιάγκας

Ο Μπράνισλαβ Βασίλιεβιτς και ο Νικόλας Βανγκού, συμμετέχουν στις προπονήσεις του ΑΟΚ και είναι υποψήφιοι να αποκτηθούν, αφού δείχνουν καλά στοιχεία.

Ο Βασίλιεβιτς είναι 24 χρονών, ξεκίνησε την καριέρα του από τη Βοϊβοντίνα και τη σεζόν 2010- 2011 ήρθες στην Ελλάδα για λογαριασμό της Κοζάνης. Είχε 26 συμμετοχές και 1 γκολ στο πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής. Έφυγε από την Κοζάνη το Γενάρη του 2012. Τελευταία αγωνιζόταν στη Πρόλετερ Νόβι Σαντ. Ο Βανγκού που είναι μεσοεπιθετικός είναι 26 χρονών και έχει παίξει στην Κύπρο με τη φανέλα της Δόξας Κατωκοπιάς. Επίσης πέρασε από την Ιταλία, φορώντας τη φανέλα της Τριεστίνα. Ο Βανγκού πριν λίγες μέρες ήταν υποψήφιος για τον Εργοτέλη, σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικού Γαλλικού περιοδικού.

Υποψήφιος να επιστρέψει στον ΑΟΚ είναι ο Λάζαρος Θεοδωρέλης. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός είναι στη μεταγραφική λίστα και ήδη έχουν γίνει επαφές μαζί του. Πέρσι αγωνίστηκε στην Κασσιώπη Κέρκυρας. Μέχρι το Σαββατοκύριακο θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα της απόκτησης του.

Παρελθόν οριστικά αποτελεί ο Πλιάγκας που θα συνεχίσει την καριέρα του, στη Λάρισα.

*Συνεχίστηκαν και χθες οι δοκιμές

Οι δοκιμές στο στρατόπεδο του ΑΟΚ, συνεχίστηκαν και χθες το απόγευμα.

Πολλοί παίκτες πάνε και έρχονται. Σίγουρα οι άνθρωποι του ΑΟΚ… ψάχνουν για λαυράκια αλλά μάλλον είναι δύσκολο να βρεθούν.

Από τους δοκιμαζόμενους θα παραμείνουν λίγοι για να ενσωματωθούν στο ρόστερ της ομάδας. Μέχρι την Παρασκευή θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση με τους υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές αλλά την επόμενη εβδομάδα δεν αποκλείουμε να έρθουν ορισμένοι ξένοι να δοκιμαστούν. Από τη Δευτέρα θα έχουμε ανακοινώσεις των πρώτων μεταγραφών. Ο ΑΟΚ τρέχει να τα προλάβει όλα, αφού μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα καλείται να φτιάξει το ρόστερ για τη σεζόν 2013-2014 αλλά και να οργανωθεί σε θέματα μάρκετινγκ κτλ.

*Οι σίγουροι στο ρόστερ

Στον ΑΟΚ αυτή τη στιγμή υπάρχουν 14 ποδοσφαιριστές που θεωρούνται σίγουροι για το ρόστερ της νέας περιόδου.

Αναλυτικά.

Τερματοφύλακες: Τιγγερίδης

Πλάγιοι αμυντικοί: Ρεβυθόπουλος, Κάπατζης.

Αμυντικοί μέσοι: Ντομί, Ντουτσαρίδης, Γαβριηλίδης, Τσομπανόπουλος,

Επιθετικοί μέσοι: Άρτσε, Καπνόπουλος.

Πλάγιοι μεσοεπιθετικοί: Γ. Παπαδόπουλος, Ντόσης, Καζαντζίδης.

Επιθετικοί: Μπρατσιάνι, Θεοδωρίδης.

Υποψήφιοι: Βανγκού, Βασίλιεβιτς, Θεοδωρέλης, Αντωνίου, Γκότοβος.

Παρελθόν: Αποστολίδης, Σουλογάνης, Παγώνης, Καλαγκάνης, Τριποτσέρης, Μαραγκός, Πλιάγκας, Κάργας, Ουσμάν Μπάρι, Χλωρός, Πακάλτσης, Γελαδάρης.

Ερωτηματικό: Κοτίτσας.

 

 

 

Διαβάστε επίσης