• 25 Απριλίου 2024,

Αδειάζει η Μεγάλη Λέσχη

 Αδειάζει η Μεγάλη Λέσχη

Με την ευκαιρία ολοκλήρωσης του 22ου τουρνουά σκάκι, κάτι που έγινε το απόγευμα της Τρίτης, αλλάζουν τα δεδομένα όσον αφορά το σκακιστικό όμιλο Καβάλας.

Αποχωρεί από το ισόγειο της Μεγάλης Λέσχης, το κτήριο αδειάζει, αφού σ΄ αυτό σύντομα θ΄ αρχίσει δημοτικό έργο. Τα τραπέζια, οι σκακιές και ο υπόλοιπος εξοπλισμός του Ομίλου μεταφέρθηκαν για το τουρνουά στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου. Τώρα επιστρέφουν αλλά στον 1ο όροφο του παλιού κτηρίου του Εθνικού Οργανισμού Καπνού.

Στο χώρο ακριβώς πάνω από Δημοτική Αστυνομία θα λειτουργήσει έστω προσωρινά ο Σκακιστικός Όμιλος.

Ο Δήμος Καβάλας υποστηρίζει ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα υπογράψει σύμβαση με τον ανάδοχο για ν΄ αρχίσει αμέσως το έργο συντήρησης κι ανακαίνισης της Μεγάλης Λέσχης.

Στο μεταξύ μεγάλο ενδιαφέρον έχει το 2ο σκακιστικό τουρνουά ράπιντ, που θα γίνει 6 με 8 Σεπτέμβρη στη Θάσο. Θα φιλοξενηθεί στο ξενοδοχείο Ρόαγιαλ Παραντάις, ιδιοκτησίας Φώτη Πούλου. Το τουρνουά που θα γίνει με το ελβετικό σύστημα των επτά γύρων οργανώνεται από τον σκακιστικό όμιλο Καβάλας, τον Πολιτιστικό σύλλογο Λιμεναρίων «Το Κάστρο», υποστηρίζεται από το Δήμο Θάσου.

Παράβολο συμμετοχής για όσους δεν διαμένουν στο ξενοδοχείο 15 ευρώ. 10 ευρώ για τα παιδιά.

Διεύθυνση αγώνων, δηλώσεις συμμετοχής Βασίλης Θεοδωρίδης. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6973 335374.

 

 

Διαβάστε επίσης