• 20 Μαΐου 2024,

Βασικός στόχος η επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο – Περιμένουν την Πέμπτη και μετά ανακοινώνουν προπονητή

 Βασικός στόχος η επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο –  Περιμένουν την Πέμπτη και μετά ανακοινώνουν προπονητή

Ο Αντώνης Αντωνίου και ο Σάββας Λαζαρίδης, είναι φανερό ότι δραστηριοποιούνται γύρω από τον ΑΟΚ, με επίσκεψη στις εγκαταστάσεις, αλλά τις αποφάσεις τους για το χτίσιμο της ομάδας θα τις πάρουν μετά την Πέμπτη, όπου θα λήξει η προθεσμία που έβαλαν για νέα πρόταση από άλλους υποψήφιους επενδυτές.
Οσον αφορά το θέμα του προπονητή δεν αποκλέιουμε κάποιον εκτός Καβάλας, αν και θέλουν η ομάδα να έχει Καβαλιώτικη ταυτότητα. Πάντως ο νέος προπονητής ίσως να μην είναι Καβαλιώτης.
Στην οργάνωση, θα δώσουν μεγάλη βαρύτητα.
Στο διοικητικό σχήμα εκτός από τους δυο τους, θα συμμετέχουν και άλλοι 3 η 4 που θα είναι καθαρά δική τους επιλογή.
Σε αυτό το 9μελες διοικητικό συμβούλιο, θα υπάρχουν και μέλη του Ερασιτέχνη.
Βασικός στόχος του Αντώνη Αντωνίου και του Σάββα Λαζαρίδη, είναι η επιστροφή του φίλαθλου κόσμου της Καβάλας, στο γήπεδο. Ο κόσμος να αισθανθεί και πάλι τον ΑΟΚ.
Υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλάνο, που θα τεθεί σε εφαρμογή μετά την Πέμπτη.
*Σε ομάδα Σουπερ Λιγκ ο Σιδερίδης
Από την προπονητολογία των τελευταίων ημερών, μάλλον πρέπει να αποκλείσουμε, το όνομα του Τάσου Σιδερίδη. Φαίνεται ότι θα συμφωνήσει με ομάδα Σουπερ Λιγκ, ως υπεύθυνος φυσικής κατάστασης. Μάλιστα είχε έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους αυτής της ομάδας, πριν ακόμη εκδηλώσουν ενδιαφέρον ο Σάββας Λαζαρίδης και ο Αντώνης Αντωνίου.
Οι σχέσεις του είναι άριστες με τον Σάββα Λαζαρίδη, όμως προϋπήρχε το ενδιαφέρον από ομάδα Σουπερ Λιγκ και μάλλον θα έχει θετική κατάληξη.
Οπότε σε αυτή τη δεδομένη χρονική στιγμή, δεν παίζει το όνομα του, για το προπονητικό τιμ του ΑΟΚ.

*Δηλώσεις Γραμμένου για τις τελευταίες μέρες
Ο Γιώργος Γραμμένος έκανε δηλώσεις στην τηλεόραση της Πρωινής και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, όσον αφορά τα γεγονότα στον ΑΟΚ, τις τελευταίες ημέρες.
Στο τέλος έστειλε μήνυμα ενότητας προς όλες τις κατευθύνσεις.
Αναλυτικά τόνισε.
Ερώτηση: Είναι οριστικό ότι οι κύριοι Αντωνίου και Λαζαρίδης, θα τρέξουν τον ΑΟΚ, στη Γ` Εθνική;
Απάντηση: Από το απόγευμα το απόγευμα του Σαββάτου, αυτή η υπόθεση έχει ξεκαθαριστεί. Προχωράνε τα δυο παιδιά που κατέθεσαν την πρόταση, σε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη. Θα ξεκινήσει ο προγραμματισμός. Υπάρχουν κάποιες αντιπαραθέσεις, κάποιες δηλώσεις, από διάφορες πλευρές. Εγώ για να ξεκαθαρίσω την κατάσταση, οφείλω να σας πω το εξής.
Την Παρασκευή το μεσημέρι μαζί με τον κ. Κανάκη, συναντήθηκα με τον κ. Καραγεωργίου. Στη συνάντηση αυτή ήρθε και ο κ. Κατρακυλάκης. Ο Κ. Καραγεωργίου μας μετέφερε το καταρχήν ενδιαφέρον μιας εταιρείας μεγάλης, κατά τα λεγόμενα του, με ισχυρή οικονομική επιφάνεια.
Αυτή η εταιρία δεν ενδιαφερόταν να δώσει χορηγία. Αυτό πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε. Ήθελε να βοηθήσει την ομάδα, προκειμένου να επανέλθει στη Β` Εθνική.
Ζήτησε μια προθεσμία 3-4 ημερών, προκειμένου το ένα από τα δύο αφεντικά της εταιρείας να συνεννοηθεί με το συνεταίρο του, ο οποίος εδρεύει στην Ελβετία. Ο άλλος είναι Έλληνας, κάτοικος Θεσσαλονίκης. Εμείς ζητήσαμε να υπάρχει έμπρακτα εκδήλωση ενδιαφέροντος και όχι σε φιλολογικό επίπεδο.
Ζητήσαμε κάποιο Fax η κάποιο email, προκειμένου την Παρασκευή η το Σάββατο το μεσημέρι, να επισημοποιεί την εκδήλωση αυτού του ενδιαφέροντος. Ο Κ. Καραγεωργίου εμφανίστηκε επιφυλακτικός, ως προς το θέμα αν θα μπορεί να τηρηθεί αυτή η προθεσμία, δεδομένης της απόστασης των συνεννοήσεων που έπρεπε να γίνουν.
Μας είπε βέβαια ο άνθρωπος ότι γνώριζε για τις προθεσμίες που είχε θέσε ο Ερασιτέχνης. Γνώριζε μέχρι ποιο σημείο είχαν φτάσει οι επαφές μας, με τους δυο ενδιαφερόμενους.
Μας είπε ότι αν πίστευε ότι έχει οριστικοποιηθεί αυτή η συμφωνία, δε θα προχωρούσε να υποβάλει κάποια άλλη πρόταση. Δεν υπήρχε κανένας εκπρόσωπος του ενδιαφερόμενου επενδυτή στη συγκεκριμένη συνάντηση, πλην των προσώπων τα οποία σας ανέφερα. Δεν ήρθε κάτι καινούριο, σχετικά με αυτό το ενδιαφέρον.
Δεν υπήρχε κάποια έγγραφη πρόταση, με αποτέλεσμα το απόγευμα του Σαββάτου, να γίνει μια τελική επαφή μελών του Ερασιτέχνη, με τους δυο Καβαλιώτες επενδυτές και να επέλθει οριστική συμφωνία. Αυτό είναι το ιστορικό. Αυτά που συνέβησαν, τα τελευταία 24ωρα.
Θεωρήσαμε ότι επειδή ελέχθησαν πολλά πράγματα, τα οποία δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, η αλήθεια είναι ότι στο συμβούλιο της Πέμπτης, που τελείωσε λίγο πριν τα μεσάνυχτα, το σύνολο των μελών του Ερασιτέχνη, συμφώνησαν με την πρόταση των δυο ανθρώπων από την Καβάλα, διευκρινίστηκαν κάποια πράγματα. Εξετάζεται αν η πρόταση που έχει έρθει είναι σύμφωνη με την προκήρυξη του Ερασιτέχνη.
Το ενδιαφέρον με την κατάθεση κάποιων εγγυητικών επιστολών, η του ύψους των χρημάτων, που θα επενδύσουν για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Αυτό είναι ένα θέμα, που θα το συζητήσουμε.
Θα το οριστικοποιήσουμε τις επόμενες μέρες. Δε νομίζω ότι αυτό θα είναι πρόβλημα, στην ολοκλήρωση της συμφωνίας.
Έγινε μεγάλη συζήτηση το βράδυ της Πέμπτης, εάν και κατά πόσο, έπρεπε το συμβούλιο, να καταθέσει μια άλλη πρόταση. Ένα άλλο ενδιαφέρον. Υπήρξανε διιστάμενες απόψεις, πάνω σε αυτό το θέμα. Τελικά παρόλο που στην αρχική ψηφοφορία το συμβούλιο αποφάσισε να μη συζητήσει κάποια άλλη πρόταση, εν τούτοις μετά από διαλογική συζήτηση, καταλήξαμε ότι θα έπρεπε να ακούσουμε κάποιους άλλους που ενδεχομένως θα μπορούσαν να προσφέρουν κάτι στην ομάδα.
Μετά από αυτή την απόφαση, έγινε το ραντεβού το μεσημέρι της Παρασκευής.
Ο κ. Κατρακυλάκης είναι ο συνδετικός κρίκος. Δεν επηρεάζει τις αποφάσεις των επενδυτών, ούτε ήταν γνωστοί του κ. Κατρακυλάκη οι επενδυτές.
Αυτά για να μη δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις, εις βάρος προσώπων.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση λειτούργησε ως συνδετικός κρίκος, λόγω της γνωριμίας και της προσωπικής σχέσης που είχε με τον κ. Καραγεωργίου.
Ήταν αυτός που ενημέρωνε τον κ. Καραγεωργίου που μας είπε στη συνάντηση ότι δεν μπόρεσε έγκυρα να είναι στις προθεσμίες και να προχωρήσει πιο μπροστά αυτή η περίπτωση, εξαιτίας δικού του προσωπικού προβλήματος, διότι έλειπε μια εβδομάδα στην Κρήτη.
Δεν μπορούσε να έχει προσωπικές επαφές με τους ανθρώπους στη Θεσσαλονίκη.
Εγώ θα έλεγα ότι αν δεν υπάρχει ομοψυχία πάνω σε αυτό το ζήτημα, συνεχώς οι γκρίνιες δημιουργούν μια εσωστρέφεια και τα προβλήματα αντι να λύνονται, θα πολλαπλασιαστούν.
Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε στην κατεύθυνση να κάνει η ομάδα πρωταθλητισμό.
Ο Ερασιτέχνης δεν πούλησε καμία ομάδα. Δεν έχει δικαίωμα να πουλήσει μετοχές.
Δεν παραχωρήσαμε ιδιοκτησιακό καθεστώς. Παραχωρήσαμε τη διαχείριση της ομάδας. Όποιος άνθρωπος νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει, να συνεργαστεί με τον Ερασιτέχνη και τα δυο παιδιά που ήρθαν ως επενδυτές, για να βοηθήσουν και αυτοί τον Ερασιτέχνη, θα είναι πάντοτε ανοιχτή η συζήτηση.
Δε νομίζω ότι θα ήταν αρνητικοί ο κ. Αντωνίου και ο κ. Λαζαρίδης, να συζητήσουν και με έναν άνθρωπο που θα έχει πολύ μεγάλη οικονομική επιφάνεια, ο οποίος θα μπορεί να βοηθήσει, στη διαδικασία. Δεν πρέπει να γίνονται κάποιες συζητήσεις και να δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Αυτά πρέπει να σταματήσουν.

 

Διαβάστε επίσης