• 9 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΙΟΥΝΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΙΟΥΝΗ 2014

Μέχρι τις 3 το πρωί συνεχίστηκαν οι πανηγυρισμοί των Καβαλιωτών για την επιτυχία της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Αυθόρμητες συγκεντρώσεις νέων ανθρώπων έγιναν στο κέντρο της πόλης. Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα ήταν η χθεσινή επίσκεψη στην επαρχία Παγγαίου του προέδρου και του αντιπροέδρου του ΕΛΓΑ. Αναγνώρισαν τις ζημιές από την πρόσφατη κακοκαιρία. Απέκλεισαν το ενδεχόμενο αντιχαλαζικής προστασίας με εναέρια μέσα, επέμεναν στον περιορισμό των αποζημιώσεων μέσω της λεγόμενης «υπολειμματικής αξίας». Συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΠΑ Σπύρο Παλαιογιάννη για το πλωτό LNG θα έχει την ερχόμενη εβδομάδα ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άγγελος Τσατσούλης. Το σωματείο των εργαζόμενων στη ΒΦΛ ετοιμάζει σύσκεψη στο εργοστάσιο την Παρασκευή, σε αυτήν προσκάλεσε Μπεχράκη- Τσάρα αλλά και τους 4 βουλευτές. Αποφυλακίζεται ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης. Από σήμερα μέχρι και τις 11 Ιουλίου κυκλοφοριακές παρεμβάσεις στους κόμβους της Εγνατίας οδού Αγίου Σίλα- Άσπρα Χώματα λόγω συντηρήσεων.

Προχωρούν οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών στη μονοκατοικία του Βύρωνα όπου πέρσι τον Σεπτέμβρη εκδηλώθηκε πυρκαγιά. Η οικογένεια που διέμενε σε αυτήν επιστρέφει σπίτι της σε έναν περίπου μήνα. Δωρεάν φροντιστήρια σε μαθητές οικονομικά αδύναμων οικογενειών θα οργανώσει το ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών. Το απόγευμα η παράταξη Όραμα Μηχανικών οργανώνει εκδήλωση με θέμα τους σεισμούς. Την Τρίτη το πρωί γενική συνέλευση των του Νοσοκομείου. Με παρέμβαση του ο Γιώργος Καλαντζής ζητά από τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών μεταφορά του Τελωνείου στο νέο λιμάνι, παραχώρηση του σημερινού κτιρίου στον Δήμο. Για την διαδικασία της αξιολόγησης μίλησε χθες στους δημοτικούς υπαλλήλους της Καβάλας ο πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ Θέμης Μπαλασόπουλος. Συλλαλητήριο για τη ΒΦΛ οργανώνει το Σάββατο το πρωί στον Δημοτικό Κήπο το ΠΑΜΕ Καβάλας.

Ομάδα εθελοντών καθάρισε την περιοχή της παλαιάς Εγνατίας, στις παρυφές της πόλης. Το απόγευμα η πρώτη από τις τρεις εκδηλώσεις εκπαιδευόμενων και καθηγητών του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Καβάλας. Το βράδυ στο αρχαίο θέατρο των Φιλίππων χορευτική συνάντηση συλλόγων του Δήμου Καβάλας. Συνεδριάζει την Παρασκευή το μεσημέρι η οικονομική επιτροπή του Δήμου Καβάλας. Περισσότερα από 2000 παιδιά στη Καβάλα και στο Παγγαίο εξετάστηκαν προληπτικά από γιατρούς στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράμματος όπου συμμετείχε η οργάνωση Χαμόγελο του Παιδιού.

Από την Παρασκευή θα υπάρξουν νέα στον ΑΟΚ. Βασικός στόχος των Λαζαρίδη- Αντωνίου η επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο. Μάλλον τη Δευτέρα η γενική συνέλευση του ερασιτέχνη. Κι άλλες πληροφορίες από την Αθήνα αναφέρονται στο ενδεχόμενο η Ένωση στη νέα περίοδο να αγωνιστεί στην Α1 κατηγορία. Αυτό οφείλεται στα οικονομικά προβλήματα κυρίως της ΑΕΚ αλλά και του Κόροιβου.

Διαβάστε επίσης