• 25 Απριλίου 2024,

Βγαίνει το δελτίο του Γκράντι και παίζει με Πανιώνιο –

 Βγαίνει το δελτίο του Γκράντι και παίζει με Πανιώνιο –

Βγαίνει το δελτίο του Γκράντι και παίζει με Πανιώνιο

Αν όλα πάνε καλά ο Αμερικανός θα δώσει το παρόν του, στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου». Μάλιστα σήμερα θα μεταβεί ο Νίκος Πενταζίδης για να πάρει το δελτίο του παίκτη, αφού πρώτα ρυθμιστούν όλες οι λεπτομέρειες.

Ο Γκράντι χθες το απόγευμα έλαβε μέρος στην προπόνηση της Ενωσης. Την Τετάρτη παρακολούθησε το ματς με τη Μπέογκραντ, για τη Βαλκανική Λίγκα.

Ο βαθμός ετοιμότητας του είναι ένα ερωτηματικό αλλά είναι παίκτης έμπειρος που μπορεί να δώσει πολλά στο σκοράρισμα.

Ο «προβληματικός» Νάναλι

Ο Νάναλι οδηγείται προς την έξοδο. Στην ουσία είναι ξένο σώμα, προς την ομάδα. Ο Αμερικανός όπως γράψαμε και χθες, θα αποτελέσει παρελθόν από το ρόστερ.

Ο ίδιος έχει προκαλέσει αρκετά προβλήματα με τη συμπεριφορά του. Θα είναι μεγάλη έκπληξη αν μείνει.

Οι άνθρωποι της Ενωσης προχωράνε στη λύση του συμβολαίου του. Μάλλον είναι η καλύτερη λύση, αφού και ο Νάναλι δε θέλει να μείνει για πολύ στην Καβάλα.

Παίρνει και 4αρι

Η Ενωση δεν αποκλείεται να κάνει μια ακόμη μεταγραφή. Η προσθήκη μάλλον έχει να κάνει με τις θέσεις των ψηλών, αφού εκεί παρατηρούνται κάποια κενά.

Μάλλον θα αποκτηθεί ένα 4αρι. Υπάρχουν κάποιες σκέψεις και όλα θα κριθούν μάλλον μετά το Σάββατο.

Ο Κώστας Παπακωνσταντίνου πάντως φαίνεται διατεθειμένος να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ. Η ομάδα θα αλλάξει πρόσωπο σε σχέση με τις δυο πρώτες αγωνιστικές.

Χουγκάζ: « Προσθέτουν εμπειρία Γκαγκαλούδης και Γκραντ»

Ο προπονητής της Ενωσης Κρις Χουγκάζ μιλώντας μετά το ματς με τη Μπέογκραντ, το χαρακτήρισε σαν ένα καλό τεστ εν όψει του Σαββατιάτικου αγώνα με τον Πανιώνιο. Πιο αναλυτικά: « Είναι το δεύτερο μας παιχνίδι στη Βαλκανική Λίγκα. Ηταν μια πολύ σημαντική νίκη, ιδιαίτερα γιατί ήταν στην έδρα μας. Είχαμε κάποια προβλήματα με τους ξένους μας παίκτες που δε μπορούσαν να παίξουν σήμερα. Ηταν όμως ένα καλό τεστ εν όψει του αγώνα του Σαββάτου με τον Πανιώνιο. Πάντα πίστευα ότι η Βαλκανική Λίγκα θα μας βοηθούσε να βρούμε το ρυθμό μας. Έχουμε μια νέα ομάδα, πάντα υποστηρίζουμε τους νέους παίκτες και οι νέοι μας παίκτες, όπως ο Γκαγκαλούδης και πιστεύω ο Γκράντι θα προσθέσουν εμπειρία στην ομάδα μας και θα την κάνουν πιο ανταγωνιστική.

Συγχαρητήρια στη Μπέογκραντ, γύρισαν το παιχνίδι στο β` μέρος, είχαμε κάποια προβλήματα αλλά το πιο σημαντικό για μας είναι να παίζουν όλοι οι παίκτες και κυρίως οι νεαροί».

*Γκαγκαλούδης: « Νίκη ψυχολογίας»

Με το καλημέρα έδειξε ότι μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στο παιχνίδι της Ενωσης. Η εμπειρία του φάνηκε αμέσως. Παρά το γεγονός ότι έκανε 2-3 προπονήσεις με τους υπόλοιπους έδειξε σαν ήταν στο σύνολο, μεγάλο χρονικό διάστημα. Τελείωσε με 17 πόντους, έχοντας 5/7 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 4/6 βολές. Επίσης είχε 7 ασίστ, 3 κλεψίματα και 5 λάθη. Η διαφορά απέναντι στον απρόσωπο Φίαρς, φάνηκε αμέσως. Ο ένας με ηγετικό ρόλο στο παιχνίδι και ο άλλος με κάποιες καλές εξάρσεις.

Ο Γκάγκα μετά το τέλος του ματς με τη Μπέογκραντ είπε τα εξής : «Ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, διότι ερχόμασταν από δύο ήττες. Έπρεπε να νικήσουμε καταρχήν για ψυχολογικούς λόγους. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά, είμαστε όμως νέα ομάδα και στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε τη συγκέντρωσή μας.

Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι δείξαμε καρδιά στο τέλος και πήραμε το παιχνίδι. Θα ξαναπώ, ότι είναι ένα πολύ καλό πρώτο βήμα για την ανάκαμψή μας και περιμένουμε το σαββατιάτικο (27/10) ματς με τον Πανιώνιο για να νικήσουμε και να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα».

Ευχάριστη έκπληξη ο Πάνος

Η απόδοση του Στιβ Πάνος στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τη Μπέογκραντ, ήταν ευχάριστη έκπληξη. Ο Ελληνοαμερικάνος σέντερ της Ενωσης σε 15` λεπτά χρόνο συμμετοχής πέτυχε 11 πόντους, με 5/6 δίποντα, 0/0 τρίποντα, 1/1 βολές. Επίσης πήρε και 4 ριμπάουντ. Εκανε αισθητή την παρουσία του και παρουσιάστηκε πολύ καλύτερος σε σχέση με την εμφάνιση του στο ματς πρωταθλήματος, με την Ελευσίνα.

Επέστρεψε ο Αράπης

Ο Θωμάς Αράπης επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Μετά τον τραυματισμό του, ο Χουγκάζ στο ματς με τη Μπέογκραντ του έδωσε μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Δεν τα πήγε άσχημα. Σε 19`λεπτά πέτυχε 6 πόντους με 2/3 τρίποντα. Πήρε και 4 ριμπάουντ. Έδειξε ότι ξεπέρασε απόλυτα τον τραυματισμό του. Ο Χουγκάζ χρησιμοποίησε για πρώτη φορά φέτος σε επίσημο παιχνίδι και τον Πιεβάλιτσα, που έπαιξε περίπου 4` λεπτά χωρίς να σκοράρει. Ακόμη και ο Βελισσαρίου έπαιξε 9` λεπτά, προσθέτοντας εμπειρίες. Ο Ιλιεφ και πάλι δεν ικανοποίησε. Σε 9` λεπτά πέτυχε 2 πόντους με 1/4 δίποντα και 0/3 τρίποντα. Ο Καλαμπάκας κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα. Σε 20` λεπτά είχε 1/3 δίποντα και 0/1 τρίποντα. Πήρε 5 ριμπάουντ και βοήθησε κάπως σε αυτόν τον τομέα.

Ο Μίτροβιτς σε καλή κατάσταση

Ο Βόσνιος Νεμάνια Μίτροβιτς δείχνει ότι έχει βρει τον ευατό του. Στην Ελευσίνα πήγε πολύ καλά ενώ και με τη Μπέογκραντ έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Πέτυχε σε 23`λεπτά, 17 πόντους. Είχε 2/2 βολές, 3/5 δίποντα, 3/5 τρίποντα. Μετά τον τραυματισμό του, έχει βρει τον ρυθμό του και φυσικά αυτό είναι καλό για την ομάδα. Ο Μίτροβιτς, με Στεφανίδη, Γκαγκαλούδη, Γκράντι μπορούν να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά.

Σχήμα με δυο ψηλούς

Για πρώτη φορά φέτος σε επίσημο αγώνα ο Χουγκάζ ξεκίνησε σχήμα με δυο ψηλούς. Στην πρώτη πεντάδα αγωνίστηκαν ο Κόλεμαν και ο Κριστέφσκι. Αυτό έγινε για τον έλεγχο των ριμπάουντ που μέχρι τώρα η Ενωση, παρουσιάζει σε αυτόν το τομέα, αρκετές αδυναμίες. Μπορεί να το δούμε και με τον Πανιώνιο, αν και αυτή τη φορά, κόντρα στη Μπέογκραντ, ο Κριστέφσκι δεν ήταν στο κλίμα του αγώνα. Έμεινε χωρίς πόντους σε 12` λεπτά χρόνο συμμετοχής, με 2 ριμπάουντ.

Οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής στην Α1 κατηγορία

Από τον ΕΣΑΚΕ ανακοινώθηκαν οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής. Στο ματς της Ενωσης με τον Πανιώνιο, θα σφυρίξουν οι: Σχινάς, Αφεντουλίδης, Γεωργιάδης. Αναλυτικά οι διαιτητές όλων των συναντήσεων.

Κολοσσός- Πανελευσινιακός(Σάββατο 16.00): Μάνος, Ανδρικόπουλος, Μαγκλογιάννης

Αρης- Ηλυσιακός(Σάββατο 17.00): Σώμος, Ταβουλαρέας, Τζαφλέρης

Ενωση- Πανιώνιος(Σάββατο 17.00): Σχινάς, Αφεντουλίδης, Γεωργιάδης

Περιστέρι- Απόλλων Πάτρας(Σάββατο 17.00): Αναστόπουλος, Μπήτης, Δεσλής

ΚΑΟΔ- ΠΑΟΚ(Σάββατο 19.00): Τανατζής, Ψαριανός, Θεονάς

Ικαρος- Ολυμπιακός(Κυριακή 17.00): Σταματόπουλος, Πουρσανίδης, Αναστόπουλος

Παναθηναϊκός- Ρέθυμνο(Κυριακή 19.00): Πουρσανίδης, Παφίλης, Νικολούλης

 

 

Διαβάστε επίσης