• 4 Μαΐου 2024,

Σκέφτεται μεταγραφικά από τώρα – Επαφές διοίκησης με παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά

 Σκέφτεται μεταγραφικά από τώρα – Επαφές διοίκησης με παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά

Μπορεί η επόμενη μεταγραφική περίοδο αργεί δυο μήνες, όμως οι άνθρωποι του ΑΟΚ, ήδη έχουν ξεκινήσει τις επαφές τους για ενίσχυση της ομάδας.

Η διοίκηση ήδη έχει εντοπίσει κάποιους μεταγραφικούς στόχους. Μάλιστα και στη διάρκεια της χθεσινής μέρας, υπήρχαν επαφές.

Χωρίς να έχει βγει το παραμικρό προς τα έξω, ο ΑΟΚ φαίνεται ότι θα κάνει σίγουρα 4-5 μεταγραφές το Γενάρη. Η μεγαλύτερη ενίσχυση θα είναι στην επίθεση. Εκεί που μέχρι τώρα υπάρχει δυσκολία στο γκολ, αφού δεν υπάρχει ο κλασσικός σκόρερ. Επίσης θα αποκτηθεί σίγουρα και ένας αμυντικός που θα είναι παίκτης ενδεκάδας.

Η καλή πορεία έως τώρα αφήνει υποσχέσεις για τη συνέχεια. Ο ΑΟΚ δείχνει ότι μπορεί να πλησιάσει το μεγάλο του στόχο, που είναι η άνοδος στη Σουπερ Λιγκ. Με 15-20 μέρες η προετοιμασία η ομάδα είναι στις πρώτες θέσεις. Μια ομάδα που στήθηκε λίγο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Οι άνθρωποι της διοίκησης είναι σίγουρο ότι θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο το ρόστερ.

Μάλιστα δε θα λείψουν οι μεταγραφικές εκπλήξεις.

Οι επαφές με μάνατζερ συνεχίζονται και πριν το Γενάρη, ήδη θα κλείσουν τα πρώτα ονόματα. Μέσα σε αυτή τη λίστα, φαίνεται ότι υπάρχει το όνομα του Ηλία Σολάκη που έμεινε ελεύθερος από την Παναχαϊκή αλλά δεν είναι μόνο αυτός. Υπάρχουν και ξένοι παίκτες που μερικοί απ` αυτούς έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Ακόμη ο Ενταγιέ που θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από το Γενάρη και μετά. Ουσιαστικά θα αποτελέσει μια νέα προσθήκη.

Το σίγουρο είναι ότι ο ΑΟΚ από το Γενάρη και μετά θα είναι πολύ πιο ανταγωνιστικός, με στόχο την άνοδο στη Σουπερ Λιγκ.

*Τώρα ξεκούραση

Μετά και το παιχνίδι κυπέλλου με τον Τηλυκράτη ο ΑΟΚ το Σαββατοκύριακο δεν έχει υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Β` Εθνικής. Είναι μια ευκαιρία για να πάρει ανάσες, από τα συνεχόμενα παιχνίδια και ταξίδια που έχουν ταλαιπωρήσει τους πάντες σε μεγάλο βαθμό.

Ο ΑΟΚ από την έναρξη του πρωταθλήματος έχει ταξιδέψει 2 φορές στο Βόλο, στην Πάτρα αλλά και στην Πρέβεζα για το κύπελλο. Το πιο κοντινό ταξίδι ήταν στις Σέρρες. Όλα αυτά με το σκεπτικό της ελλιπέστατης προετοιμασίας. Ο ΑΟΚ θα παίξει την επόμενη εβδομάδα κύπελλο με τον Παναιγιάλειο αλλά στις 4 Νοεμβρίου που επαναρχίζει το πρωτάθλημα της Β` Εθνικής, έχει ρεπό.

Οπότε είναι ευκαιρία αυτές τις μέρες να δουλέψει ακόμη περισσότερο αλλά και να ανασυνταχθεί για τη συνέχεια. Σήμερα αντιπροσωπία παικτών του ΑΟΚ με τον Κώστα Τσαλίκη και τη ΛΦΓΚ θα επισκεφτεί τη Παιδόπολη και θα μοιράσει δώρα αγάπης και στοργής.

*Άνοιξε η όρεξη στο κύπελλο

Σαφώς το κύπελλο δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση πρωταρχικό στόχο του ΑΟΚ. Απλά μετά την πρόκριση με τον Τηλυκράτη, θα παίξει στο «Ανθή Καραγιάννη» με τον Παναιγιάλειο και αν προκριθεί θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ. Στο βάθος η… ΑΕΚ ενδιαφέρει τον ΑΟΚ από πολλές απόψεις. Ένας από τους κυριότερους λόγους, το… ταμείο της ομάδας.

Είναι σίγουρο ότι θα έχει εισπρακτική επιτυχία, Υπάρχουν πολλοί φίλαθλοι της ΑΕΚ στην περιοχή και παρά το γεγονός ότι η ομάδα τους παραπαίει στο πρωτάθλημα, θα θελήσουν να τη βοηθήσουν.

Επίσης όπως και να το κάνουμε ένα παιχνίδι πάντοτε με μια μεγάλη ομάδα, ανεβάζει το ενδιαφέρον και των φιλάθλων της Καβάλας. Μάλιστα από τη στιγμή, που η ΑΕΚ δείχνει μεγάλες αδυναμίες δε θα είναι έκπληξη αν ο ΑΟΚ παλέψει για την πρόκριση.

*Οι διασταυρώσεις στη συνέχεια

Η β` φάση του κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί στις 30 Οκτωβρίου, 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου. Οι αγώνες είναι μονοί.

Το πρόγραμμα της β` φάσης

24. Ολυμπιακός Βόλου – ΑΕΛ Καλλονής

25. Γλυφάδα ή Πανσερραϊκός – Οδυσσέας Κορδελιού

26. Εθνικός Σιδηροκάστρου – Τύρναβος ή Οικονόμος Τσαριτσάνης

27. Θρασύβουλος – Βύζας Μεγάρων

28. Καβάλα – Παναιγιάλειος

29. Αναγέννηση Γιαννιτσών – Νίκη Βόλου

30. Φωστήρας – ΑΟ Χανιά

3Η ΦΑΣΗ (1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 28, 29/11 & 12, 13/12 – 2Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 19,20,22,23/12)

31. Πανθρακικός – Αναγέννηση Γιαννιτσών ή Νίκη Βόλου

32. Καβάλα ή Παναιγιάλειος – ΑΕΚ

33. Νικητής 1 – Skoda Ξάνθη

34. Φωστήρας ή ΑΟ Χανιά – Πανιώνιος

35. Βέροια – Θρασύβουλος ή Βύζας Μεγάρων

36. Νικητής 26 – Κέρκυρα

37. ΠΑΣ Γιάννινα – Νικητής 25

38. Ολυμπιακός – Παναχαϊκή

39. Λεβαδειακός – Πιερικός

40. Αιγινιακός – ΠΑΟΚ

41. Ολυμπιακός Βόλου ή Καλλονή – Ατρόμητος

42. ΟΦΗ – Νικητής 6

43. Νικητής 21 – Άρης

44. Πλατανιάς – Αναγέννηση Καρδίτσας

45. Νικητής 2 – Αστέρας Τρίπολης

46. Παναθηναϊκός – Προοδευτική

*Άνοιγμα της ΛΦΚ στους μαθητές

Η ΛΦΚ έχει ήδη έρθει σε επαφή με τον προϊστάμενο της Δευτεροβάθμιας κ. Γιώργο Χεριστανίδη, προκειμένου οι μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων του νομού μας, να έρθουν περισσότερο κοντά στον ΑΟΚ.

Η ΛΦΚ θέλει να οργανώσει τους μαθητές προκειμένου υπάρχει μια δυναμική του μέλλοντος για τον ΑΟΚ. Στη σκέψη είναι η δωρεάν είσοδος μαθητών στο «Ανθή Καραγιάννη». Η δημιουργία μαθητικής κερκίδας. Όλα αυτά τα παιδιά θα μπαίνουν στο γήπεδο με ταυτότητες που θα τις έχει εκδώσει η ΛΦΚ.

Φυσικά για να ξεκινήσουν όλα αυτά χρειάστηκε και η σύμφωνη γνώμη της ΠΑΕ. Στο πρόσφατο παρελθόν όταν η ομάδα αγωνιζόταν στη Σουπερ Λιγκ, η ΠΑΕ σε αρκετά ματς είχε μοιράσει δωρεάν εισιτήρια σε σχολεία της πόλης και όχι μόνο. Ηταν μια θετική κίνηση που όμως μερικοί την εκμεταλλεύτηκαν αρνητικά, ειδικά στον ημιτελικό του κυπέλλου με τον Αρη.

Τώρα ΑΟΚ και ΛΦΚ θέλουν τους μαθητές στο γήπεδο, αλλά με καλύτερη οργάνωση.

Τ. Π

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης