Βελτιώνεται απο σήμερα ο καιρός …

 Βελτιώνεται απο σήμερα ο καιρός …

Σύμφωνα με την ΕΜΥ μετά το χειμερινό Σαββατοκύριακο που ζήσαμε με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας απο σήμερα Δευτέρα ο καιρός βλετιώνεται με τον ήλιο να μας κάνει παρέα τα μεγαλύτερα διαστήματα της ημέρας και την θερμοκρασία να φλερτάρει κάπου εκεί με τους 20 βθαμούς κελσίου.

Καθόλου άσχημα για μέσα Οκτώβρη όταν μάλιστα όλοι συμφωνούν οτι ο φετεινός χειμώνα θα είναι σφιχτός με πολλές χιονοπτώσεις απο τον Νοέμβρη και μετά και εδώ στην δική μας περιφέρεια.

Αυτή την πρόβλεψη έχουν κάνει τα ημερομήνια που μέχρι στιγμής δεν έχουν πέσει έξω.

Τώρα όσο αφορά την πολιτική επικαιρότητα στην ελληνική κυβέρνηση ασχολούνται με την ψήφιση των προαπαιτούμενων που θα μας φέρει πιο κοντά στην συζήτηση για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους που είναι ο μεγάλος στόχος της κυβέρνησης της αριστεράς και προσωπικά του Αλέξη Τσίπρα αφού η αφετερία για οτιδήποτε καλό θα πρέπει να είναι η μείωση του χρέους που θα δώσει την σταθερότητα που όλοι θέλουν στην ελληνική οικονομία προκειμένου να έρθουν και οι επενδύσεις.

Μόνο έτσι θα μπορέσει η χώρα να βγεί απιο την κρίση που την ταλανίζει τόσα χρόνια.

Έχουμε φτάσει στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ Νο3 και προκοπή δεν έχουμε δεί.

Παλεύουμε ακόμα με την ύφεση και τα χαράτσια.

Μιλάμε για ανάπτυξη στα μέσα του 2016 υπο προυποθέσεις λένε οι εταίροι.

Δηλαδή η ανάπτυξη στα μέσα του 2016 θα έρθει μόνο στην καλύτερη περίπτωση που θα πάνε όλα ρολόϊ.

Οποιαδήποτε παρέκκλιση απο την πορεία την ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ μπορεί να μας πάει πίσω και να γίνει η ανάτπυξη της ελληνικής οικονομίας μέσα στο 2016 ένα ωραίο όνειρο.

Τώρα βιαζόμαστε.

Οτι χρόνο είχαμε να πετάξουμε τον πετάξαμε και το πληρώνουμε.

Τώρα να βιαστούμε , να  μαζευτούμε να κάνουμε δουλειά και να πάμε παρακάτω.

Ξεκινάει και επίσημα η προεκλογική κούρσα για την εκλογή νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας με τέσσερις υποψηφιότητες.

Κυριάκος Μητσοτάκης , Κώστας Τζιτζικώστας , το φαβορί Βαγγέλης Μεϊμαράκης και το αουτσάϊντερ Άδωνις Γεωργιάδης.

Μόνο στην περίπτωση που νέος πρόεδρος εκλεγεί ο Τζιτζικώστας οι εξελίξεις στο εσωτερικό του κόμματος θα είναι ίσως και απρόβλεπτες αφού η συγκεκριμένη εκλογή είναι σίγουρο οτι θα φέρει τα πάνω κάτω στο κόμμα και θα ξεβολέψει τους βολεμένους.

Για πολλούς αν η εκλογή του νέου προέδρου γίνει απο την βάση του κόμματος ο Τζιτζικώστας έχει πολλές πιθανότητες να κάνει την έκπληξη και να κόψει πρώτος το νήμα αφού βούληση των απλών ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας είναι να εμπιστευτούν το κόμμα σε ένα καινούργιο πρόσωπο με καθαρό βλέμμα αλά Τσίπρα.

Ο Τσίπρας με την εκλογή του ώς πρωθυπουργός για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες πέτυχε μια μεγάλη και σοβαρή νίκη στο χθες και άνοιξε νέους δρόμους όχι μόνο μέσα στο δικό του κόμμα.

Πάντως τα τελευταία 24άωρα κυρίως οι ηλεκτρονικές εφημερίδες ασχολούνται πολύ με την όμορφη σύζυγο του Κώστα Τζιτζικώστα που είναι καθηγήτρια γυμναστικής και στο παρελθόν έχει πάρει μέρος σε ένα βίντεο κλίπ του Σταμάτη Γονίδη.

Αυτό και αν δεν είναι επίτευγμα.

Με αυτό το Καμμένο που όπου σταθεί και όπου βρεθεί βγάζει selfie τι θα γίνει ρε παιδιά ;

Ο άνθρωπος έχει κόλλημα με τον συγκεκριμένο τρόπο φωτογράφισης.

Ο Τσίπρας τον έχει πάρει χαμπάρι και όποτε τον βλέπει να βγάζει το κινητό του για selfie κάνει το παγόνι αλλα δεν συμβαίνει με το ίδιο , τουλάχιστον στην συγκεριμένη φώτο, με τον τρίτο της παρέας που χαμογελάει λες και του δώσανε το αγαπημένο του γλειφιτζούρι.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε.

Καιρικά η εβδομάδα θα είναι καλή με καλές θερμοκρασίες και καλή διάθεση.

Ολα τα υπόλοιπα παίζουν.

Μακάρι να πάνε όλα καλά.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης