Βλάσης Τσάκας στους 93, 7: « Έπρεπε να εμπιστευτώ πολύ πριν, τον Ιορδανίδη»

 Βλάσης Τσάκας στους 93, 7: « Έπρεπε να εμπιστευτώ πολύ πριν, τον Ιορδανίδη»

Σήμερα  μετά το γυρισμό του από το εξωτερικό, ο Βλάσης Τσάκας, έκανε δηλώσεις στους 93,7.

Μίλησε για το επεισόδιο με τον Φάνη Ελευθεριάδη, για τη διαμάχη με τη ΛΦΚ αλλά και το αν μπορέσει η ομάδα να προλάβει να κάνει μεταγραφές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ερώτηση: Δεν πάνε καλά τα πράγματα κ. Τσάκα; Υπάρχουν προβλήματα διοικητικά;

Απάντηση: Εγώ πιστεύω ότι μια πάνε μια χαρά. Τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει. Δε θα ήθελα να χρησιμοποιήσω χαρακτηρισμούς για κάποιους. Ξεκαθαρίσαμε τη μοίρα από το σιτάρι.

Ερώτηση: Ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος;

Απάντηση: Αύριο(σήμερα) ήταν να συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο αλλά μάλλον θα το αναβάλουμε για το πρωί του Σαββάτου, επειδή έχει έκτακτη συνεδρίαση η Football Leagke. Πρέπει να είμαι Αθήνα. Γίνονται διαβουλεύσεις, για να συμπληρωθεί το Δ. Σ και να τοποθετηθεί ο νέος πρόεδρος.

Ερώτηση: Περιμένατε αυτή τη συμπεριφορά από τον κ. Ελευθεριάδη;

Απάντηση: Ποτέ. Αυτό το λέω ειλικρινά. Αυτός ο άνθρωπος δεν δικαιούταν να πάρει με αυτό τον τρόπο τα 12 χιλιάρικα. Αν τους ζητούσε από εμένα θα του τα έδινα.

Αυτό το πράγμα σε μια εταιρεία δεν το κάνεις. Είσαι νομικά έκθετος. Κάνεις μια ενέργεια και κινδυνεύεις να βρεθείς φυλακή για 12.000.

Αναγκαστικά θα κινηθούμε νομικά εναντίον του. Η ΠΑΕ ήδη έχει ξεκινήσει τη διαδικασία. Κοινοποίησε τα εξώδικα και από εδώ και πέρα, κατατίθενται και οι μηνύσεις.

Ερώτηση: Ποιος είναι ο λόγος που αντέδρασε με αυτό τον τρόπο ο κ. Ελευθεριάδης;

Απάντηση: Δεν το ξέρω. Εγώ είχα την υπόσχεση του, ότι δεν πείραζε τα λεφτά. Δεν ήρθε. Δεν απολογούμαι εγώ για κανέναν. Είναι υπόλογος για τις πράξεις του.

Απλά είμαι απογοητευμένος γιατί απ` αυτόν τον άνθρωπο, δεν το περίμενα.

Ερώτηση: Οριστικά δε θα κάνει μεταγραφές ο ΑΟΚ;

Απάντηση: Περιμένετε την αυριανή(σημερινή) μέρα. Να αφήσουμε την Παρασκευή να τρέξει. Υπάρχει ανοιχτό παράθυρο. Πως έκανε μεταγραφές ο Βατανιακός; Από τις εφημερίδες; Ο Αρης έκανε με τον τρόπο που έκανε. Ο Βατανιακός και άλλες 8 ομάδες, δεν έχουν πάρει ενημερότητα. Δεν έχει γίνει καμία μεταγραφή. Θέλετε να σας ανακοινώσω ως ΠΑΕ ΑΟΚ 10 μεταγραφές; Ε, λοιπόν τι έγινε.

Ερώτηση: Πόσες πιθανότητες δίνεται να γίνουν μεταγραφές την Παρασκευή;

Απάντηση: Θα δούμε. Όχι πάνω από 50%. Περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή, το τι μέλει γενέσθαι. Ισως αλλάξουν κάποια πράγματα.

Ερώτηση: Να πάρουμε το κακό σενάριο και να πούμε ότι η ομάδα δε θα ενισχυθεί. Τι προγραμματισμό έχετε; Πως μπορούμε να σώσουμε τον ΑΟΚ, με το υπάρχον έμψυχο υλικό;

Απάντηση: Απέδειξε η ομάδα με αυτό το έμψυχο υλικό, στον τελευταίο της αγώνα αλλά και στο 1-4 με την Καρδίτσα, που ήταν πλασματικό, ότι έχει δυνατότητες.

Ερώτηση: Εχει πρόταση ο Γιαννίκογλου από το Λεβαδειακό;

Απάντηση: Ο Γιαννίκογλου είναι ο βασικός μας τερματοφύλακας. Δεν πάει πουθενά.

Ερώτηση: Που θα πάει αυτό το μπαράζ ανακοινώσεων με τη ΛΦΚ;

Απάντηση: Μπορώ να το τραβήξω. Μπορώ να παίξω το παιχνίδι πολύ καλά. Με τη Λέσχη, τους αφιέρωσα μιάμιση σειρά στην ανακοίνωση μου και εκεί σταματάω.

Δεν πάνε να γράφουν τον Όμηρο και την Ιλιάδα. Δικό τους θέμα. Εμείς τους θέλουμε όλους. Είπα εγώ ότι περισσεύει κανένας. Σταματώ εδώ πέρα.

Η ομάδα ήταν στην κοπή της πίτας της ΛΦΚ. Η ΠΑΕ όπου παίρνει πρόσκληση και υπάρχει η δυνατότητα να παρευρίσκεται, θα παρευρίσκεται. Δεν έχουμε τίποτα με κανέναν.

Η συνεργασία μας ήταν καλή με τη ΛΦΚ. Δεν ξέρω, έγινε κάποια αλλαγή στη διοίκηση της Λέσχης;

Δεν έχω καμία αντίρηση για κανέναν. Εγώ δε μπορώ να καταλάβω τις σκέψεις ορισμένων. Όταν μιλάει η προηγούμενη ανακοίνωση περί εντίμων και μη, αν εμείς είμαστε ανέντιμοι, ελάτε εσείς οι έντιμοι. Εγώ είμαι έτοιμος, αύριο το πρωί, να φύγω.

Ερώτηση: Μήπως και η ΛΦΚ περίμενα άλλα;

Απάντηση: Όλοι περιμέναμε άλλα. Εγώ έκανα διακοπές στην Κρήτη. Δεν με απασχολούσε ούτε ο ΑΟΚ, ούτε καμία άλλη ομάδα. Με φέρανε εδώ.

Ερώτηση: Ποιος σας έφερε;

Απάντηση: Ο Ελευθεριάδης και η παρέα του, για συγκεκριμένο σκοπό. Αυτοί με έφεραν, δεν τους έφερα εγώ. Το ξεκαθαρίζω αυτό το πράγμα. Κουβεντιάζανε με τη Δόξα Δράμας, δε βρέθηκε η άκρη. Τότε είχα εγώ τη φαεινή ιδέα να προτείνω την Καβάλα, που είναι δίπλα. Έγινε ότι έγινε, μπήκαμε όπως μπήκαμε, χάσαμε ότι χάσαμε, αλλά δεν είναι καταστάσεις αυτές, να βουτάς 12 χιλιάρικα και να τρέχεις σαν λαγός.

Ερώτηση: Η ομάδα παίζει έναν τελικό αυτή την Κυριακή.

Απάντηση: Η ομάδα αυτή τη στιγμή χρειάζεται νίκη και μάλιστα με διαφορά δυο τερμάτων από τον Πιερικό. Όταν πάρουμε αυτό το αποτέλεσμα θα έρθει μια ηρεμία στην ομάδα και θα ξαναβρεί πατήματα, προκειμένου να μπορέσει να κάνει 3 συνεχόμενες νίκες. Αυτό που θέλουμε.

Φυσικά πρώτα τη νίκη. Παίζουν όλες οι ισοβαθμίες. Εγώ βλέπω ότι στο παιχνίδι της παραμονής, ο ΑΟΚ θα τα καταφέρει. Ολοι μαζί, να είμαστε.

Ο Ιορδανίδης είναι ένας προπονητής ο οποίος έχει μεγάλες εμπειρίες από της Εθνικές ομάδες πλην της ανδρών, από τον Παναθηναϊκό και την Εθνική Κύπρου.

Το μεγάλο μου λάθος και ενώ είχαμε κάνει συζήτηση πολύ πριν, που δεν το εμπιστεύτηκα τότε. Πριν τον Χαραλαμπίδη. Εκείνη την εποχή.

Ερώτηση: Σας κυνηγάει η δήλωση, ότι θα έρθουν οι ενδεκαδάτοι;

Απάντηση: Να περάσει ο αγώνας της Κυριακής και μετά όποιος θέλει μπορούμε να μιλήσουμε με τα χαρτιά. Εγώ έκανα αρχές Δεκέμβρη, αυτή τη δήλωση. Τότε θα δείτε τι είχα εγώ στα χέρια μου. Μέσα στο Δεκέμβρη έλεγα τα ίδια. Όποιος θέλει από Δευτέρα και μετά, ντοκουμέντα για να δείτε ποια ήταν τότε η κατάσταση, που μιλούσε ο Τσάκας και έλεγε.

Γιατί το έλεγε. Αν πάρουμε αύριο(σήμερα) το οκ, υπάρχουν παίκτες έτοιμοι να έρθουν.

Αν πάνε όλα καλά, μπορούμε και αύριο(σήμερα) το απόγευμα να ανακοινώσουμε μεταγραφές.

 

 

Διαβάστε επίσης