• 2 Μαΐου 2024,

Βλέπει Εργοτέλη και… την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου

 Βλέπει Εργοτέλη και… την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου

Πακάλτσης και Ντος Σάντος στη διάθεση του Βασιλακάκη

Ο ΑΟΚ προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, που σαφώς έχει τον χαρακτήρα του ντέρμπι.

Χθες οι παίκτες προπονήθηκαν το πρωί ενώ σήμερα πρωί και απόγευμα.

Ο Κώστας Βασιλακάκης δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα εν όψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης. Ο Ντος Σάντος που δεν αγωνίστηκε με τον Παναιγιάλειο είναι βέβαιο ότι θα δώσει το παρών του και μάλλον θα παίξει στη βασική ενδεκάδα. Ξεπέρασε ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού, που τον άφησε έξω από το ματς του κυπέλλου.

Επίσης για πρώτη φορά υπολογίζεται ο Θοδωρής Πακάλτσης. Ο έμπειρος μεσοαμυντικός προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς. Μετά τον τραυματισμό του στο φιλικό με τον Ορφέα Ελευθερούπολης πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, για πρώτη φορά μάλλον θα είναι στην αποστολή για επίσημο ματς.

Δεν ήταν με τον Παναιγιάλειο, αφού το γήπεδο ήταν βαρύ και προφυλάχθηκε από τον προπονητή. Ακόμη θα παίξει κανονικά ο Ντιέ και θα εκτίσει την ποινή του στο ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών. Οπότε με γεμάτο το οπλοστάσιο, κόντρα στον Εργοτέλη.

Η αποστολή του ΑΟΚ για την Κρήτη, το πιθανότερο είναι να αναχωρήσει το πρωί του Σαββάτου. Το ματς θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 16.30 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη.

Η 7η αγωνιστική ολοκληρώθηκε με το παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Πανσερραϊκό, που έληξε με 0-0.

Στη βαθμολογία ο ΑΟΚ είναι στην 4η θέση με 11 βαθμούς ενώ ο Πανσερραϊκός ανέβηκε στους 12 με το βαθμό που πήρε στο Αγρίνιο. Ο Παναιτωλικός πήγε στους 9 βαθμούς.

*Και επίσημα η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου

Από την ΠΑΕ ανακοινώθηκε επίσημα η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής.

Μετά από τη συνεδρίαση της 2-11-2012 το Δ. Σ αποφάσισε και πρότεινε στους μετόχους τη διενέργεια αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ με σκοπό την εξεύρεση πόρων για την κάλυψη των επόμενων οικονομικών υποχρεώσεων της.

Οι μέτοχοι μετά από σύγκλιση έκτακτης γενικής συνέλευσης αποφάσισαν κατά την πλειοψηφία να προχωρήσουν σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Οι λεπτομέρειες της οποίας θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα.

*Σύσκεψη στη Νομαρχία

Τη Δευτέρα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη κ. Γρανά, στη Νομαρχία Καβάλας.

Το θέμα της σύσκεψης είχα να κάνει με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Από τον έδωσαν το παρών τους ο Γιώργος Τσοκτουρίδης, ο Ντίνος Κανάκης και άλλα μέλη της διοίκησης.

Ο Αρχέλαος Γρανάς, ο Δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής, Χριστόδουλος Μιχαλάκης ήταν από την τοπική αυτοδιοίκηση. Από τους βουλευτές παραβρέθηκε για ένα μικρό χρονικό διάστημα ο Γιάννης Πασχαλίδης. Από τους πρώην βουλευτές ο Σάββας Εμινίδης και ο Δημήτρης Παπουτσής. Επίσης υπήρχε εκπρόσωπος από το επιμελητήριο Καβάλας.

Η συζήτηση δεν έφερε κάποιο άμεσο αποτέλεσμα εκτός από την ηθική συμπαράσταση που θα έχει ο ΑΟΚ απ` όλους τους φορείς της πόλης.

Στον ΑΟΚ μέχρι και χθες το βράδυ δεν είχε βρεθεί κάποιος επενδυτής που θα σήκωνε ένα μεγάλο βάρος, στην αγορά των μετοχών. Βέβαια είναι λίγο νωρίς ακόμη. Το θέμα είναι όμως να προχωρήσει άμεσα η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Το ταμείο είναι μείον και χρειάζεται ενέσεις.

Ο Γιώργος Τσοκτουρίδης στις δηλώσεις του στο ραδιόφωνο της Πρωινής το περασμένο Σάββατο, είπε ότι στόχος μια ΠΑΕ λαϊκής βάσης. Καλό ακούγεται αλλά πρέπει να υπάρχει ανταπόκριση.

Ανταπόκριση σε δύσκολες εποχές. Ο απλός κόσμος με τα τόσα οικονομικά προβλήματα, είναι πολύ δύσκολο να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό. Το θέμα είναι να βρεθεί ένας ακόμη επενδυτής, που ίσως γίνει και ο μεγαλομέτοχος.

Τ. Π

 

 

Διαβάστε επίσης