Βυζάντιο: Αποφασισμένος να μη συνεχίσει ο Τούλης Τσίλογλου

 Βυζάντιο: Αποφασισμένος να μη συνεχίσει ο Τούλης Τσίλογλου

Η γενική συνέλευση του Βυζαντίου είναι προγραμματισμένη για το τέλος του μήνα, όμως ο νυν πρόεδρος της ομάδας,  Τούλης Τσίλογλου, δείχνει αποφασισμένος να μη συνεχίσει στη θέση του προέδρου.

Αυτό έχει να κάνει με την πίκρα για τη μικρή βοήθεια που είχε στη διάρκεια της φετινής περιόδου, από τον κόσμο του χωριού.

Ο Τούλης Τσίλογλου σήκωσε μόνος του, το οικονομικό κομμάτι. Μάλιστα το μπάτζετ ήταν μεγάλο για τα δεδομένα του Βυζαντίου. Συμπαραστάτες σε αυτή την προσπάθεια ήταν η οικογένεια του αλλά και τα στελέχη της διοίκησης.

Μετά την παραμονή της ομάδας, φαίνεται να… ρίχνει το γάντι.

Αν τελικά η απόφαση του είναι οριστική, τότε είναι σίγουρο ότι θα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Οι φήμες που υπάρχουν ότι θα συμμετέχει στο διοικητικό σχήμα του Πανσερραϊκού, μάλλον δεν έχουν βάση.

Εν τω μεταξύ έκανε δηλώσεις στους 93,7 ο προπονητής του Βυζαντίου, Δημήτρης Μαγκαφίνης υποστηρίζοντας τα εξής: « Η δουλειά είναι αυτή που αφήνει την ομάδα στην κατηγορία και όχι το παρασκήνιο.  Εμείς δουλέψαμε μετά το ματς με τον Καμπανιακό εκτός έδρας και δείξαμε πολύ καλή εικόνα. Σταθεροποιήσαμε κάποια πράγματα στην ομάδα, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Πήραμε τα ματς που έπρεπε να πάρουμε. Το διπλό μέσα στη Δράμα, είναι μια ιστορική στιγμή για την ομάδα του Βυζαντίου. Σωθήκαμε δίκαια. Αφήσαμε αρκετές ομάδες κάτω από μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο που με άφησε εν λευκώ την ομάδα. Επίσης την οικογένεια του, που έριξε πολύ εργασία για την ομάδα. Αυτό πρώτη φορά το βλέπω. Σε όλα τα επίπεδα, βοήθησε πολύ, ήταν κάτι το πρωτόγνωρο για την ομάδα. Πρωταγωνιστές ήταν και οι ποδοσφαιριστές που  βρήκα. Βγάλανε το ταλέντο τους και τραβήξανε το κουπί για να μείνει στην κατηγορία. Τελευταία ήμασταν μια οικογένεια».

Διαβάστε επίσης