• 22 Μαΐου 2024,

Γέμισε transormers το κέντρο της πόλης

 Γέμισε transormers το κέντρο της πόλης

‘Οταν είναι η Εγνατία να αποφασίσει την λειτουργία νέου σταθμού διοδίων όλα γίνονται με συνοπτικές διαδικασίες.

Οταν όμως είναι να δώσει λύση σε κάποιο πρόβλημα κυκλοφοριακό τότε οι ρυθμοί πέφτουν δραματικά και το πρόβλημα αρχίζει να αποκτά τον χαρακτήρα της Αρμένικης βύζιτας.

Η πρόσφατη κατολίσθηση δημιούργησε μεγάλα προβλήματα αφού έχει γίνει εκτροπή της κυκλοφορίας μέσα απο τον πόλη που θυμίζει πλέον κυκλοφοριακά την Καβάλα της δεκαετίας του 80.

Μεγάλες νταλίκες που θυμίζουν τις ταινίες transformers είναι αναγκασμένες να περνάνε απο το κέντρο της Καβάλας με οτι συνεπάγεται αυτό χωρίς ακόμα η Εγνατία Οδό να έχει αποφασίσει τι θα κάνει.

Έχουν διάφορα στο μυαλό τους σύμφωνα με το ρεπορτάζ αλλα αρκετά 24άωρα μετά δεν έχει αποφασισθεί τίποτα και δεν έχει αλλάξει κάτι.

Πρέπει τα αντανακλαστικά τις διοίκησης της Εγνατίας και στις περιπτώσεις που προκύπτουν κυκλοφοριακά θέματα να είναι γρήγορα και να δίνονται άμεσα λύσεις.

Τα τεχνικά κλιμάκια της Εγνατίας Οδού κάνουν λόγο για 4μηνη εκτροπή της κυκλοφορίας μέσα απο τον πόλη κάτι που φυσικά είναι πέρα απο την σφαίρα της λογικής αφού είναι το λιγότερο τραγικό η Καβάλα να περάσει την άνοιξη και να υποδεχτεί το καλοκαίρι με τις νταλίκες να περνάνε απο το κέντρο της.

Θα πρέπει τα τσακάλια της Εγνατίας να ζοριστούνε και να βρούνε λύση που δεν θα επιβαρύνει το κέντρο της Καβάλας.

Πληρώνουμε τα περισσότερα και πιο ακριβά διόδια σε όλη την Ευρώπη και το λιγότερο που θέλουμε είναι αποτελεσματικότητα.

Φαντάζομαι οτι μετά την έντονη αντίδραση του Δήμου Καβάλας ο σχεδιασμός της Εγνατίας όσο αφορά το συγκεκριμένο πρόβλημα που έχει ανακύψει θα αλλάξει και η λύση που θα δοθεί θα είναι γρήγορη και δεν θα συνεχίσει να επηρεάζει την κυκλοφορία στο κέντρο της ΄πόλης.

Κατά τα άλλα πάμε καλά και αναμένουμε την πρώτη μέρα της άνοιξης και σε επίπεδο διαπραγμάτευσης αφού παρά την συμφωνία της 20 του Φλεβάρη η κατάσταση παραμένει ρευστή θολή και δύσκολη.

Οι εταίροι, δανειστές και πιστωτές μας συνεχίζουν να μας βλέπουν με μισό μάτι και συνεχίζουν να μας βάζουν τρικλοποδιές προκειμένου να μας πιέσουν να υπογράψουμε μια νέα συμφωνία αφού πρώτα δεσμευτούμε για νέα δέσμη μέτρων.
Σίγουρα οι επόμενοι μήνες θα είναι δύσκολοι και πολλά θα εξαρτηθούν απο το εκλογικό αποτελέσμα των εκλογών σε Ισπανία και Πορτογαλία.

Αν στις χώρες αυτές τις εκλογές κερδίσουν τα αριστερά κόμματα καταλα΄βαίνετε οτι αυτό θα υποχρεώσει την αλλαγή της πολιτικής όλης της Ευρωζώνης αφού ο Τσίπρας θα βρεί υποστηρικτές και οι φωνές των χωρών που έχουν πληγεί απο την λιτότητα για στροφή στην ανάπτυξη θα γίνει ακόμα πιο ισχυρή και υπολογίσιμη.

Η κυβέρνηση βέβαια του Τσίπρα αν και πολύ νωρίς έχει να αντιμετωπίσει και αρκετά εσωτερικά προβλήματα , ενδοκυβερνητικά αφού η πολυφωνία της κυβέρνησης συνεχίζεται με δηλώσεις στελεχών που τις περισσότερες φορές προβληματίζουν

παρά αποσαφηνίζουν και διευκρινίζουν.

Ο Τσίπρας θα πρέπει κάποια στιγμή να ασχοληθεί σοβαρά με την λειτουργία της ΄κυβέρνησης και την κοινή πλεύση των στελεχών της σε επίπεδο δηλώσεων για να μην δίνεται η εντύπωση οτι ο καθένας έχει την δική του άποψη που δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί με την άποψη του πρωθυπουργού που τυχαίνει όμως να είναι αυτός που χαράζει την πορεία της κυβέρνησης.

Βρέθηκε ο Βαγγέλης ο Γακουμάκης νεκρός σε απόσταση 2 χιλιομέτρων απο την Γαλακτομική σχολή σε μια βαλτώδη περιοχή απο ένα ζευγάρι εντελώς τυχαία.

Ο νεαρός που δεν μπόρεσε να αντέξει την βία των συμφοιτητών του οδηγήθηκε στο αποτρόπαιο επαληθεύοντας το χειρότερο σενάριο για την τύχη του νεαρού Βαγγέλη μερικά 24αωρα μετά την εξαφάνιση του.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

Διαβάστε επίσης