• 23 Μαΐου 2024,

Γίνεται ο απολογισμός της χρονιάς – Σήμερα η συνέντευξη τύπου της διοικούσας επιτροπής

 Γίνεται ο απολογισμός της χρονιάς –  Σήμερα η συνέντευξη τύπου της διοικούσας επιτροπής

Σήμερα στις 12 το μεσημέρι, η διοικούσα επιτροπή του ΑΟΚ, παραχωρεί συνέντευξη τύπου στην αίθουσα του «Ανθή Καραγιάννη», θέλοντας να κάνει τον απολογισμό της χρονιάς για τον ΑΟΚ. Απολογισμός που αφορά το διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο.

Το αν θα ανοίξει τα χαρτιά της για την επόμενη μέρα; Μάλλον σήμερα δε θα φανούν οι προθέσεις των παλαιμάχων για το σκέφτονται να πράξουν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Πάντως μέχρι το τέλος του μήνα που διανύουμε, δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο.  Φέτος υπάρχει η πρόθεση η ομάδα να έχει πολύ περισσότερο χρόνο το καλοκαίρι, προκειμένου να οργανωθεί σε καλύτερο βαθμό.

 

*Πρώτοι σε συμμετοχές Παππάς, Μπρατσιάνι και Βιτλής

Ο Χάρης Παππάς, ο Αλέξανδρος Μπρατσιάνι και ο Βασίλης Βιτλής ήταν οι πρώτοι σε συμμετοχές παίκτες του ΑΟΚ, στο φετινό πρωτάθλημα. Αγωνίστηκαν σε 27 παιχνίδια. Ο Παππάς είχε μέσο όρο 84,67 λεπτά, ο Μπρατσιάνι 80, 33 και ο Βιτλής 69,33.

Από εκεί και πέρα ακολούθησε ο Κώστας Διαμαντίδης με 26 συμμετοχές( μέσο όρο 81,81 λεπτά). Ο Χρήστος Μπάτζιος και ο Σάκης Κανούλας αγωνίστηκαν σε 25 ματς. Ο πρώτος με 66,48 μέσο όρο και ο δεύτερος με 70,32.

Ο Βασίλης Γαβριηλίδης και ο Νίκος Ιορδανίδης είχαν από 24 συμμετοχές. Ο πρώτος με 87,25 μέσο όρο και ο δεύτερος με 84,17.

Ο Παύλος Σταματόπουλος έπαιξε σε 23 ματς, με μέσο όρο 72,96. Ακολούθησε ο Θωμάς Γκαρακλίδης με 22 παιχνίδια(72,96 μέσο όρο).

Ο ΑΟΚ χρησιμοποίησε δυο τερματοφύλακες. Ο Αθανασίου έπαιξε σε 14 ματς(88,79 λεπτά) και ο Φιρινίδης σε 16 ματς(85,44). Ο Κυφωνίδης δεν αγωνίστηκε σε αγώνα πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα για τους υπόλοιπους παίκτες, ο Κοσμίδης είχε 12 συμμετοχές αλλά με σοβαρό τραυματισμό, έχασε ένα γύρο και παραπάνω. Ο Μπαντάνης έπαιξε σε 10 παιχνίδια αλλά και αυτός έμεινε έξω λόγω τραυματισμού, για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Αντρέας Μκριτσιάν που ήρθε το Γενάρη, έπαιξε βασικός σε 12 ματς.

Ο Τριαντάφυλλος Παρμαξίδης αγωνίστηκε συνολικά σε 14 παιχνίδια αλλά με μικρό μέσο όρο(28,07). Ο Αμβρόσιος Παπαδόπουλος έπαιξε 14 ματς αλλά και αυτός τραυματίστηκε πολύ νωρίς.

Ο Μπλιός είχε 3 συμμετοχές ενώ ο Αργύρης Μπαρέτας που ήρθε το Γενάρη από την Ξάνθη, αγωνίστηκε σε 16 ματς με 70, 94 μέσο όρο.

Σε 4 παιχνίδια έπαιξε ο Ασημάκης που αποκτήθηκε το Γενάρη. Ο Παντελής Κρυστάλλης και αυτός μεταγραφή του Ιανουαρίου, έπαιξε σε 11 ματς με 84,67 μέσο όρο. Ο Ιάσονας Παντελίδης έπαιξε σε 6 ματς από το Γενάρη και μετά, με 26.00 μέσο όρο. Ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος είχε συμμετοχή σε 3 παιχνίδια.

Δεν αγωνίστηκαν σε κανένα παιχνίδι πρωταθλήματος οι: Μπίκας, Καρύπογλου, Χρυσαλίδης.

Οι δυο ξένοι που ήρθαν το καλοκαίρι, αποχώρησαν από το ρόστερ το Γενάρη. Ο Πόποβιτς έπαιξε σε 5 ματς με 3 γκολ και 76, 60 μέσο όρο. Ο Ζουνίνιο έφυγε μετά το ματς με τον Ορφέα Ελευθερούπολης, έχοντας 10 συμμετοχές και 3 γκολ. Όλα αυτά στον Α` γύρο.

Στον Α` γύρο αγωνίστηκε σε 1 ματς ο Παπαδιώτης ενώ πέρασε και δεν ακούμπησε ο Νύρλος.

Ο Κυγάης και ο Γαβριήλ, έφυγαν το Γενάρη χωρίς να έχουν συμμετοχές.

Στους σκόρερ ο Κανούλας πέτυχε 10 γκολ. Ένα λιγότερο ο Μπρατσιάνι. Από  5 γκολ σημείωσαν ο Κρυστάλλης(ήρθε το Γενάρη), ο Διαμαντίδης και ο Παππάς. Ο Μπαρέτας πέτυχε 4 γκολ και ο Ιάσων Παντελίδης σημείωσε 2 γκολ σε  6 εμφανίσεις από το Γενάρη και μετά.

Ο Πόποβιτς και ο Ζουνίνιο, πριν φύγουν, σημείωσαν από 3 γκολ, όπως προαναφέραμε.

 

Διαβάστε επίσης