• 4 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΜΑΗ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΜΑΗ 2015

Παρά τις εκκλήσεις των εκπροσώπων της αγοράς και της αντιπολίτευσης να συνεχιστεί μία ακόμη εβδομάδα η διαβούλευση, εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία χθες βράδυ από το Δημοτικό Συμβούλιο ο κανονισμός των πεζόδρομων και των περιπτέρων. Η Δήμαρχος ανακοίνωσε την αναβολή της εκδήλωσης για τους Εβραίους Καβαλιώτες, δεχόμενη κριτική και για αυτή την αιφνίδια απόφαση της. Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου παραβρέθηκε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Γιούλης Παπαδόπουλος.

 

Συμβολική και δυναμική διαμαρτυρία έκαναν χθες στο Διοικητήριο οι κτηνοτρόφοι που συνεχίζουν να ζητούν ενίσχυση με διοικητικό και επιστημονικό προσωπικό της Κτηνιατρικής υπηρεσίας. Για 6η μέρα συνεχίστηκαν χθες τα σοβαρά προβλήματα ύδρευσης στο Λυκόστομο. Η ΔΕΥΑΚ ψάχνει αλλά δεν μπορεί να βρει και να διορθώσει την βλάβη. Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι πιθανό να βρίσκεται στην Καβάλα το απόγευμα, με επίσημο πρόγραμμα από αύριο στη Ξάνθη. Την Α.Δ. Καβάλας επισκέφθηκαν χθες το μεσημέρι ο Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Επιτελάρχης της ΕΛ.ΑΣ. και ο Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδας.

 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα το πρωί της ΠΑΣΕΒΕ στα γραφεία του ΟΑΕΕ επί της οδού Ομονοίας. Στην Καβάλα θα συνεδριάσει σήμερα η διοίκηση της Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων. Το απόγευμα σύσκεψη συνταξιουχικών σωματείων για την συγκέντρωση που ετοιμάζουν στην πόλη μας στις 20 Μάη. Αύριο το απόγευμα θα μιλήσει στην Καβάλα ο Άρτεμης Σώρρας. Και ο Νίκος Παναγιωτόπουλος ζήτησε να συναντήσει τον Πάνο Καμμένο για το στρατόπεδο «Ασημακοπούλου» χωρίς μέχρι τώρα να έχει λάβει οποιαδήποτε απάντηση. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσαν ότι δεν πρόκειται να διακόψει τη λειτουργία του το γραφείο του ΙΚΑ στη Θάσο. Σήμερα θα απολογηθεί στον Ανακριτή ο 52χρονος που συνελήφθη πριν λίγες μέρες επειδή στο κατάστημα του βρέθηκε παράνομος καπνός, μικρή ποσότητα χασίς , όπλα. Αντιμετωπίζει 8 κατηγορίες, δύο κακουργηματικού χαρακτήρα. Αθωώθηκε χθες στο Τριμελές γυναίκα μέλος εφορευτικής επιτροπής που στις τοπικές εκλογές πέρσι δεν άσκησε τα καθήκοντα της. Δικαιολογήθηκε ότι εκείνη τη περίοδο είχε αυξημένες οικογενειακές υποχρεώσεις.

 

Η Ειρήνη Παπαϊωάννου, σύζυγος του Γιάννη Παπαϊωάννου, που πέθανε προ λίγων μηνών δώρισε στο Δημοτικό Ωδείο χρυσές λίρες αξίας 4.500 ευρώ. Το απόγευμα στον Δημοτικό Κήπο εκδήλωση του προγράμματος Στηρίζω. Σήμερα και την Κυριακή εκδηλώσεις στην Καβάλα για την επέτειο της γενοκτονίας των Ποντίων. Αύριο το απόγευμα στο ΤΕΙ η 9η Χορωδιακή Συνάντηση. Σάββατο και Κυριακή εκδηλώσεις του Συλλόγου Εβριτών στο Αμφιθέατρο. Την Κυριακή το πρωί εκδήλωση για τα παιδιά στην Δ. Βιβλιοθήκη.

 

Απολογιστική συνέντευξη τύπου δίνει το μεσημέρι η διοίκηση του ΑΟΚ. Επιχειρηματίες από την Αθήνα είναι πιθανό να συμμετάσχουν στη νέα διοίκηση της Ένωσης.

 

 

Διαβάστε επίσης