Γενική συνέλευση στο Σύλλογο Μικρασαιατών

 Γενική συνέλευση στο Σύλλογο Μικρασαιατών

Μετά από μια πολύ πετυχημένη διετή θητεία, έγιναν σήμερα στο Σύλλογο Μικρασιατών Ν. Καβάλας «Μνήμη Μικράς Ασίας», οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής. Η Γενική Συνέλευση επιβεβαίωσε με ενθουσιασμό την επιτυχία αυτή, όταν ο απερχόμενος πρόεδρος Κυριάκος Λυκουρίνος παρουσίασε τον Διοικητικό απολογισμό της. Διαβάσθηκαν επίσης ο οικονομικός απολογισμός και η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής, που εγκρίθηκαν από την Συνέλευση.

Τα παλαιότερα μέλη του Δ. Σ., Μανώλη Ζαχαρόπουλο, Σοφία Τσίγκου, Κυριάκο Λυκουρίνο Νίτσα Κυρκούδη, Κώστα Μανάφη, Σάκη Τσιολάκη και Πολύκαρπο Παπανικολάου, πλαισίωσαν δύο νέα, η Ευαγγελία Ασωνίτου και η Κατερίνα Κελέσογλου. Μαζί τους και τα αναπληρωματικά, Ευαγγελία Κλωναρίδου και Ευαγγελία Σολούνια-Μανδήλα,

Καλωσορίζουμε τα νέα μέλη, και σε όλους μαζί ευχόμαστε καλή δύναμη για να συνεχίσει ο Σύλλογος να υλοποιεί τους σκοπούς του, που δεν είναι άλλοι από την διατήρηση της μνήμης, του πολιτισμού και των αξιών των προγόνων μας. Είναι ένα στοίχημα που όλοι μαζί με κέφι, αγάπη και όρεξη για δουλειά πρέπει να κερδίσουμε, προκειμένου να κρατήσουμε ψηλά τον πήχη των επιτυχιών των προηγούμενων Διοικήσεων του Συλλόγου. (Πηγή Facebook Συλλόγου)

Διαβάστε επίσης