• 3 Μαΐου 2024,

Γενικότερα η Ελλάδα ζεί σε ένα κλίμα τρομοκρατίας τα τελευταία χρόνια

 Γενικότερα η Ελλάδα ζεί σε ένα κλίμα τρομοκρατίας τα τελευταία χρόνια

Γενικότερα η χώρα είναι σε μια περίεργη φάση τα τελευταία χρόνια αφού ζεί μέσα σε ένα κλίμα τρομοκρατίας.

Τρομοκρατία δεν είναι μόνο τα τυφλά χτυπήματα των τρομοκρατικών οργανώσεων αλλα και τυφλά χτυπήματα της τρόϊκα που απο το 2010 μας έχει αποδεκατίσει.

Τα χτυπήματα είναι απανωτά και ανελέητα χωρίς ανάσα.

Οσο αφορά το βίντεο του Χριστόδουλου Ξηρού η ΕΛ.ΑΣ στο πλαίσιο της ανάλυσης καταλήγει οτι ο Χριστόδουλος Ξηρός ψάχνει να βρεί λαϊκα ερίσματα και προσπαθεί να εμφανισθεί ως αρχηγός όλων των οργανώσεων που δρούν εκτός νόμου.

Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο ο Ξηρός να στήθηκε απέναντι απο μια κάμερα διότι νιώθει αδυναμία.

Τις εποχές που η 17Ν ήτανε πανίσχυρη γιατί δεν βγαίνανε τα ηγετικά στελέχη της με βίντεο να στέλνουν μηνύματα ;

Επειδή το μήνυμα του Χριστόδουλου Ξηρού είναι γεμάτο και απειλές προς κάθε κατεύθυνση σημαίνει αδυναμία.

Όποιος νιώθει αδύναμος απειλεί.

Πάντως οι αρχές διαπιστώσανε οτι ο Ξηρός είναι έτοιμος να αναλάβει δράση και για αυτό στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία έχει σημάνει συναγερμός.

Ο επικεφαλής του Eurogroup ο μίστερ Ντάϊσελμπλουμ με επιστολή που έστειλε στο κοινοβούλιο της χώρας του σημειώνει εκτός όλων των άλλων οτι η επιστροφή της τρόϊκας στην Αθήνα είναι στον αέρα αφού υπάρχουν καθυστερήσεις απο την πλευρά της Ελλάδας.

Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου.

Ο Στουρνάρας απο την Ελλάδα λέει οτι η καθυστέρηση άφιξης της τρόϊκας μας βολεύει και ο Ντάϊσελμπλούμ λέει οτι η τρόϊκα δεν πρόκειταν να έρθει αν δεν υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης.

Αυτό σημαίνει οτι είναι στον αέρα και η εκταμίευση της δόσης του δεύτερου εξαμήνου του 2013.

Δεν ξέρω να θα υπάρξει, όπως συνηθίζεται άλλωστε ,την τελευταία στιγμή απο ανώτερα κλιμάκια που θα καλμάρουν την στάση της τρόϊκας αλλα νομίζω οτι με αυτήν την καθυστέρηση θα φάμε τον χειμώνα και να περιμένετε εξελίξεις με το που θα αρχίσουν να ανθίζουν οι αμυγδαλιές αφού είναι ο πιο σωστός χρόνος για να κάνει πίσω η τρόϊκα και να δοθεί η εντύπωση οτι η ελληνική κυβέρνηση κερδίζει έδαφος σε βάρος της τρόϊκας που θα πρέπει να παίξει στο προεκλογικό σκηνικό της χώρα έναν άλλο ρόλο.

Αυτό του κομπάρσου έστω και για τα μάτια του κόσμου που θα πρέπει να προσέλθει στις κάλπες με την εντύπωση οτι η Ελλάδα έχει πάρει φορά και είναι έτοιμη να διώξει την τρόϊκα και να λειτουργήσει εκτός ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.

Μπορεί να καλμάρουν μέχρι τις εκλογές δημοτικές – ευρωεκλογές και να βγούνε στην αντεπίθεση μετά απο αυτές.

Η κυβέρνηση πέρα απο τα σενάρια καλά και κακά ποντάρει πολύ στο πρωτογενές πλεόνασμα και το ερώτημα είναι μέχρι που μπορεί να μας πάει αυτό το πλεόνασμα που για πολλούς είναι και η αφορμή για να στείλουμε τους δανειστές μας να σώσουν άλλη χώρα.

Βέβαια το πρωτογενές πλεόνασμα δεν θα γίνει ποτέ κούρεμα και όλοι αυτοί που προσπαθούν να χρυσώσουν το χάπι ας αλλάξουν τακτική.

Το πρωτογενές πλεόνασμα μπορεί να μας βοηθάει να διεκδικούμε αλλα δεν πρόκειται να περάσουμε απέναντι αν δεν γίνει κούρεμα ή μείωση του χρέους.

Ας το πούνε όπως θέλουν απλά ας το κάνουν γιατί τα νούμερα δεν βγαίνουν.

Για να πάμε παρακάτω θα πρέπει να μειωθεί το χρέος.

Εμείς κάναμε το χρέος μας που ήτανε το πρωτογενές πλεόνασμα και είναι η σειρά τους να κάνουν και το δικό τους που είναι η μείωση του χρέους που θα γίνει επιτέλους βιώσιμο.

Εντύπωση προκαλεί η επιστολή του φερόμενου ώς αρχηγού της 17Ν Αλέξανδρου Γιωτόπουλου μέσα απο τις φυλακές που λέει οτι ο Χριστόδουλος Ξηρός είναι πλέον άνθρωπος της ΕΥΠ και οτι επίτηδες τον αφήσανε ελεύθερο για να έχουν ένα ρουφιάνο στις τάξεις τη τρομοκρατίας.

Καταγράφεται και αυτό μιας και μπαίνουμε σε μια άλλη νέα φάση οσο αφορά το ΚΕΦΑΛΑΙΟ τρομοκρατία της χώρας.

Και ενώ εμείς εδώ στην Ελλάδα μετά τις Αλκυονίδες διανύουμε μια περίοδο πρώιμης άνοιξης στις ΗΠΑ που ευλογεί ο θεός όποτε ευχερεί ετοιμάζονται για την επέλαση νέου κύματος παγετού και ψύχους που θα αποτελειώσει οτι άφησε όρθιο το προηγούμενο κύμα.

Απο τα καλά στα καλύτερα τα Αμερικανάκια που θα θυμούνται για πολλά χρόνια τον χειμώνα αυτό.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και πονηροί είναι και ύποπτοι.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης