• 19 Μαΐου 2024,

Γιάννης Τζήμας στους 93,7: « Έχω θετική διάθεση αλλά είναι θέμα διοίκησης αν θα παραμείνω»

 Γιάννης Τζήμας στους 93,7: « Έχω θετική διάθεση αλλά είναι θέμα διοίκησης αν θα παραμείνω»

Μεγάλη συνέντευξη παραχώρησε στους 93, 7 ο προπονητής της Ενωσης, Γιάννης Τζήμας.

Ο Θεσσαλός τεχνικός ρωτήθηκε και για το μέλλον του στην ομάδα της Καβάλας και αν είναι θετικός να παραμείνει και στη νέα αγωνιστική σεζόν, στην Α1 κατηγορία.

Απάντησε έως εξής: « Η επόμενη μέρα για μας, είναι πολύ προπόνηση και πολύ δουλειά για το ματς με τον Ηρακλή.

Είναι πολύ νωρίς ακόμη, για να μπούμε σε διαδικασίες. Ήμουν πολύ ξεκάθαρος πέρσι όταν ήρθα, είχα πει ότι η σκέψη μου είναι να παραμείνω για 2 χρόνια. Να βγάλουμε την ομάδα στην Α1.  Όταν έρθει εκείνη η ώρα, είναι θέμα διοίκησης να οργανώσει το τμήμα της. Να γίνει ακόμη πιο συμπαγές. Ακόμη πιο δυνατό. Η Α1 είναι πολύ δύσκολη κατηγορία με πολλά έξοδα.

Είναι καθαρά διοικητικό κομμάτι και όχι δικό μου θέμα. Μακάρι να πάνε όλα καλά, να βρεθούν λύσεις, να στηριχθεί ο κ. Παπακωνσταντίνου. Η Α1 είναι κοντά και η αυριανή μέρα ανήκει στη διοίκηση και όχι στον Γιάννη Τζήμα.

Είναι δεδομένο ότι είμαι πολύ χαρούμενος από την όλη διαδικασία. Από το πώς λειτουργεί η ομάδα, από τη διάθεση του κόσμου, από την πόλη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Απλά αυτό το κομμάτι δεν είναι δικό μου, θέμα. Αφορά τη διοίκηση.

Θα είναι μια καινούρια εταιρεία και πρέπει να τακτοποιηθούν πολλά θέματα. Μέχρι να φτάσει η ομάδα στον προπονητή και στους παίκτες. Προέχει η ομάδα να τελειώσει όμορφα. Μετά έχουμε χρόνο για όλα τα άλλα. Σίγουρα είναι πολύ θετική η διάθεση μου.

Ο Γιάννης Τζήμας απάντησε σε πολλά μηνύματα φιλάθλων της Ενωσης, δείχνοντας για μια ακόμη φορά το δέσιμο του με την ομάδα και την πόλη.

Τ. Π

Διαβάστε επίσης