• 6 Μαΐου 2024,

Γιατί δεν κατεβάζουμε τον Μήτρογλου στις διαπραγματεύσεις με την τρόϊκα για να τελειώνουμε ;

 Γιατί δεν κατεβάζουμε τον Μήτρογλου στις διαπραγματεύσεις με την τρόϊκα για να τελειώνουμε ;

Με Μήτρογλου μπορεί να μην κερδίσουμε αλλα σίγουρα δεν θα χάσουμε.

Oλη η Ελλάδα ζεί στον αστερισμό του Μήτρογλου που σκοράρει αβέρτα.

Σκοράει στα μπαράζ και στέλνει την Εθνική στην Βραζιλία , σκοράρει και στις ψυχές των ελλήνων που έστω για λίγα λεπτά ξεχνιούνται και πρασύρονται απο την μαεστρία του Μήτρογλου.

Περάσανε τόσοι προπονητές απο τον Ολυμπιακό και οι περισσότεροι τον είχανε εκτός πλάνων και είτε τον δίνανε σε άλλη ομάδα δανεικό ή τον είχανε μόνικα εκτός ενδεκάδας και πολλές φορές εκτός αποστολής.

Ο Βαλβέρδε ο προπονηταράς προτιμούσε τον Τζιμπούρ απο τον Μήτρογλου ο οποίος επι δικής του θητείας στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Μήτρογλου έφυγε δανεικός στον Πανιώνιο.

Η επιστροφή του Μήτρογλου και η ανάδειξη του ταλέντου του σε τέτοιο μεγάλο βαθμό χρεώνεται στον Μίτσελ ο οποίος έβγαλε τα λεφτά του μόνο και μόνο γιατί πίστεψε στο παιδί αυτό και για χάρη του καθάρισε και τον Τζιμπούρ για τον κάνει βαισκό.

Κανείς απο όλους τους προπονητές που περάσανε τα τελευταία χρόνια απο τον Ολυμπιακό δεν πίστεψε όσο ο Μίτσελ στον Μήτρογλου και αυτό είναι υπέρ του.

Ο Μήτρογλου με την ικανότητα που επιδυκνείει στο σκοράρισμα θα είναι πολύ δύσκολο και μετά το καλοκαίρι να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό αφού οι σειρήνες απο μεγάλους Ευρωπαϊκούς συλλόγους έχουν αρχίσει να ηχούνε στα αυτιά του Μαρινάκη που θα βγάλει πολλά λεφτά απο τον παίκτη αυτό.

Η πρόταση της σελίδας είναι να κατεβάσουμε τον Μήτρογλου και στις διαπραγματεύσεις με την τρόϊκα για να τελειώνουμε.

Οταν ο άνθρωπος έχει άστρο τον χρησιμοποιείς παντού.

Μήπως οι τροϊκανοί που το παίζουν σκληρά αντράκια στο πρόσωπο του Μήτρογλου βρούνε τον μάστορα τους ;

Διότι τα πράγματα με τους τροϊκανούς δεν πάνε καλά.

Αξιωματούχος του υπουργείου οικονομικών δήλωσε οτι προχωράμε με την τρόϊκα ευρώ – ευρώ αλλα με τον τρόπο που προχωράμε δεν τελειώνουμε ούτε τον Αύγουστο του 2015.

Είναι δυνατόν με αυτούς τους ρυθμούς να προλάβουμε να κλείσουμε την συμφωνία μέχρι τις 9 του Δεκέμβρη ;

 

Που λέει και το τραγούδι “Αχ Αννούλα του χιονιά δεν θα είμαι πια μαζί σου στου Δεκέμβρη τις 9 που έχει Άννα την γιορτή σου…”

“Πάει καιρός που το φεγγάρι δεν περνάει απο εδώ” κ.τ.λ.π.

 

Κάποιος μου σφύριξε οτι επειδή δεν βγαίνουν τα νούμερα και οτι επειδή η ελληνική πλευρά πήρε χαμπάρι οτι έτσι που την πάνε την δουλειά οι δανειστές δεν πρόκειται να οδηγηθούμε στο αποτέλεσμα που όλοι θέλουμε και τζάμπα τρώμε τα νειάτα μας αποφασίσανε να βγούνε σε ευθεία κόντρα με τους δανειστές σε αυτήν την διαπραγμάτευση μήπως και πάρουμε αυτό που όλοι ΄θέλουμε.

Ενα γενναίο δεύτερο κούρεμα που θα βάλει τα πράγματα στην θέση τους και θα στρώσει τον δρόμο της ανάκαμψης για την ελληνική οικονομία.

Και πέρσι για το 13 μας λέγανε οτι θα ήτανε χρονιά ανάκαμψης και φάγαμε την ύφεση με το κουτάλι και τώρα για το 14 που όλοι συμφωνούσανε οτι η ελληνική οικονομία θα ανακάμψει πάλι μας τα γυρνάνε και μας λένε ύφεση και το 2014 και ανάκαμψη απο το 2015.

Δηλαδή μας δουλεύουν κανονικά και με τον νόμο.

Μας δουλεύουν γιατί αυτή η ομηρία τους βολεύει.

Ερμηνεύουν τα νούμερα όπως θέλουν και ετοιμάζουν νέα ΜΝΗΜΟΝΙΑ σα να μην τρέχει τίποτα.

Το ελληνικό κράτος έστω και αν δεν πληρώνει κανέναν και τίποτα κατάφερε να έχει πρωτογενές πλεόνασμα και αυτό το πρωτογενές πλεόνασμα μας δίνει το δικαίωμα μιας καλύτερης αντμετώπισης.

Σύμφωνα με την έκθεση της Bank of America το πρωτογενές πλεόνασμα κάνει μην έγκυρες της απειλές της τρόϊκας για εγκατάλειψη του προγράμματος αφού απο την στιγμή που η Ελλάδα μπορεί και βγάζει τα λειτουργικά της μπορεί ανά πάσα στιγμή να τους διώξει και να γλυτώσει αφού αυτά που δανείζεται τα επιστρέφει πίσω για τους τόκους των δανείων που έχει πάρει.

Για τον λόγο αυτό και θέλουν να απαξιώσουν την προσπάθεια , για τον λόγο αυτό θέλουν να μικρύνουν το νούμερο του πλεονάσματος και για τον λόγο αυτό θέλουν νέα δανεικά και οχι κούρεμα.

Το προγραμμα της δημοσιονομικής προσαρμογής πάει σύμφωνα με τα δικές τους ανάγκες και το δικό τους καλό αδιαφορώντας για την Ελλάδα και τους έλληνες που ζούνε έναν πραγματικό εφιάλτη εδώ και 4 χρόνια..

Για αυτούς και άλλα πολλούς λόγους θα πρέπει και το μάτι του Σαμαρά αλλα και του Στουρνάρα να γυαλίζει γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε άλλο τα παγόνια.

Η εποχή του yes sir τελείωσε για την Ελλάδα.

Ήρθε η ώρα που θα πρέπει οι δανειστές μας να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο και τις πραγματικές τους προθέσεις για το ελληνικό πρόβλημα.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να έχετε το νού σας γιατί η Βραζιλία πλέον είναι πολύ κοντά.

Ξέρετε οτι στην Ελλάδα έχει πιο πολλά brazil (μαγιό) απο οτι στην Βραζιλία ;

Καλημέρα σας …

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

Διαβάστε επίσης