• 4 Μαΐου 2024,

Γιατί είναι Χριστούγεννα ρε παιδιά …

 Γιατί είναι Χριστούγεννα ρε παιδιά …

Ήρθαν τα Χριστούγεννα τι γιορτή μεγάλη και το δέντρο του Χριστού ήρθε – ήρθε πάλι …

Καλή σας ημέρα αγαπητοί αναγνώστες.

Καλούμαστε για άλλη μια χρονιά , αυτή την περίοδο των Χριστούγέννων να επιστρατεύσουμε όλα μας τα ψυχικά αποθέματα , την αισιοδοξία , σε όποιο βαθμό αυτή υπάρχει για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε μια τέτοια εορταστική περίοδο όπως είναι η περίοδος των Χριστουγέννων.

Μπορεί να είμαστε δύσκολα, να νιώθουμε άβολα και τα φίδια να μας ζώνουν αλλα είναι Χριστούγεννα ρε παιδιά.

Όπως λέε και ο Βασίλης ο φίλος μου – απευθυνόμενος- στην καλή του “ Παίζει ο ΠΑΟΚ ρε αγάπη μου”.

Η ερώτηση απο την καλή του ήταν γιατί το κέντρο της Θεσ/ν’ικης ήταν το συγκεκριμένο απόγευμα άδειο.

“Γιατί παίζει ο ΠΑΟΚ αγάπη μου …”

Έτσι και τώρα αγαπητοί μου ανγνώστες γιατί είναι Χριστούγεννα και τα Χριστούγεννα θα πρέπει να είμαστε χαμογελαστοί , ασιόδοξοι και ευαδιάθετοι.

Η Νέα Δημοκρατία με μεγάλη επιτυχία σχετικά ολοκλήρωσε το πρώτο γύρο της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη νέου αρχηγού και οι δύο εκλεκτοι της βάσης του κόμματος είναι Βαγγέλης Μεϊμαράκης κια Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η μάχη του δεύτερου γύρου που θα γίνει με το νέο και σωτήριο έτος 2016 θα είναι δύσκολη και για τους δύο διεκδικητές αφού είναι κάτι παραπάνω απο βέβαιο οτι και ο Τζτζικώστας και ο Άδωνις θα δώσουν σύνθημα υπέρ του Μητσοτάκη.

Δεν θα είναι σε καμμία περίπτωση ο δεύτερος γύρος περίπατος για τον Μεϊμαράκη που απο τον πρώτο γύρω έχει μια διαφορά περίπου 12 μονάδες απο τον Μητσοτάκη.

Μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν οτι τώρα που ο Μητσοτάκης πέρασε στην τελική φάση είναι αγκαλιά με την αρχηγία του κόμματος.

Πάντως τα συστήματα αυτή την φορά δουλέψανε άψογα και άλλοι τόσοι να ψηφίζανε το σύστημα θα άντεχε.

Όσο αφορά το μέτωπο με τους δανειστές οι πληροφορίες λένε οτι οι εκκρεμότητες λύθηκαν και θεωρούν οτι πριν απο τα Χριστούγεννα θα έχουμε και την δόση του 1 δις ευρώ.

Μιλάμε οτι οι δανειστές στο πρόσωπο του Τσίπρα έχουν βρεί το μάστορα τους υπό την έννοια οτι οτι του στέλνουν το υπογράφει αποφεύγοντας οποιαδήποτε καθυστέρηση προκύπτει απο τους χειρισμούς των δανειστών οι οποίοι σταθερές στις γνωστές τους τακτικές δεν χάνουν την ευκαιρία να βάζουν τρικλοποδιές στην ελληνική κυβέρνηση θέλοντας να την καθυστερήσουν για λόγους που εξυπηρετούν μόνο τα δικά τους συμφέροντα.

Ο Τσίπρας όμως που έχει πάρει χαμπάρι τους σκοπούς τους , τους αφοπλίζει υπογράφοντας με κλειστά τα μάτια σχεδόν οτι το στέλνουν και αυτό για τους δανειστές είναι πρόβλημα αφού για πρώτη φορά έχουν αρχίσει να βλέπουν οτι όντως μπορεί το πρόγραμμα της δημοσιονομικής προσαρμογής να τελειώσει και μάλιστα με επιτυχία.

Ο Τσίπρας θέλει στις αρχές του 2016 το μόνο θέμα στην ατζέντα του με τους δανειστές να είναι μόνο η μείωση του χρέους και τίποτα άλλο.

Θέλει ο έλληνας πρωθυπουργός να έρθει η στιγμή που θα πρέπει να και αυτοί να τηρήσουν τις υποσχέσεις τους απέναντι στην ελληνική κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό.

΄Το φετεινό ρεβεγιόν των Χριστουγένννων θα είναι και το τελευταίο με φθηνό κρασί αφού απο πρώτη του νέους έτους ανεβαίνει και η τιμή των κρασιών.

Θα μου πείτε και θα έχετέ δίκιο την φοβάται ο βρεγμένος την βροχή ;

Η τιμή στα μαθήματα yoga να μην ανέβει γιατί εκεί τότε θα υπάρξει πρόβλημα και μάλιστα σοβαρό.

΄’Οσο αφορά τον καιρό θα είναι πολύ καλός όπως μας ενημερώνει η ΕΜΥ μέχρι και τα Χριστούγεννα χωρίς φαινόμενα.

Αυτή είναι μια πολύ καλή είδηση και κυρίως για την αγορά αφού ο κόσμος χωρίς προβλήματα θα μπορέσει να κινηθεί στο κέντρο της πόλης.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης