Για άλλη μια φορά έχει ξεκινήσει το “κυνήγι” συμμάχων

 Για άλλη μια φορά έχει ξεκινήσει το “κυνήγι” συμμάχων

Συμμάχους της Ελλάδας στο νέο αδιέξοδο των διαπραγματεύσεων ψάχνει να βρεί ο Αλέξης Τσίπρας και για τον λόγο αυτό έφυγε εκτάκτως απο την Αθήνα.

Πρώτος σταθμός της έκτακτης αυτής περιοδείας του το Παρίσι και ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ ο οποίος και παλαιότερα όταν χρειάστηκε έβαλε πλάτη.

Αυτή την φορά όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά αφού απέναντι στις ελληνικής θέσεις δεν είναι η Μέρκελ ή κάποιος άλλος Ευρωπαίος ηγέτης.

Αυτή την φορά απέναντι μας είναι η Λαγκάρντ και ο Τόμσεν που είναι βέβαιο οτι μας βάζουν τρικλοποδιές λόγω της γνωστής  διαρροής των συνομιλιών τις προηγούμενες ημέρες.

Σιγά μην το αφήνανε αυτό να περάσει έτσι.

Όπως και την προηγούμενη μαγκιά τον Ιούνιο του 2015 έτσι και αυτή θα την πληρώσουμε ακριβά.

Ισως να μην φτάσουμε στο χείλος του γκρεμού όπως φτάσαμε το καλοκαίρι του 15 αλλά θα ζοριστούμε.

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Όλοι αυτοί με τους οποίους έχουμε να κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης είναι μνησίκακοι.

Μακάρι να ξεμπερδέψουμε εύκολα αλλα δεν το βλέπω.

Ο Τσίπρας έχει ξεκινήσει περιοδεία στην Ευρώπη και το δίδυμο Τσακαλώτου – Σταθάκη είναι στην έδρα του ΔΝΤ προκειμένου να πείσει τους Αμερικάνους να γίνουν πιο διαλλακτικοί στις διαπραγματεύσεις και πιο ευέλικτοι.

Πάντως σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Τσίπρας είναι αποφασισμένος να μην ενδώσει στις υπερβολικές απαιτήσεις του ταμείου με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά ακόμα και αυτό μιας νέας εκλογικής αναμέτρησης αν δεν υπάρχει συμφωνία.

Πάντως να έχετε υπόψη σας οτι το ραντεβού του Τσίπρα με τον Ολάντ είναι μόνο η αρχή ενός νέου κύκλου επαφών που θα κορυφοθούν με το αντάμωμα του έλληνα πρωθυπουργού με την Μέρκελ η οποία βέβαια δια μέσου του εκπροσώπου τύπου της δήλωσε οτι δεν έχει να πεί κάτι άλλο με τον έλληνα πρωθυπουργό.

Αυτό ήταν το πρώτο πλάτς !

Συμφωνα με δημοσιεύματα κυρίως ηλεκτρονικών εφημερίδων η Άντζελα Δημητρίου η οποία πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική διαφήμιση γνωστής αλυσίας παιχνιδιών με φρύδι προσφορά της NIKE πήρε το ποσό των 40.000 ευρώ που είναι αυτή την εποχή και ειδικά για την Άντζελα Δημητρίου ένα πολύ σεβαστό ποσό.

Που άλλου θα έπαιρνε αυτά τα λεφτά η Άντζελα που έχει καταντήσει να τραγουδάει απο χωριό σε χωριό και απο πανηγύρι σε πανηγύρι ;

Αυτα τα λεφτά δεν πήγε ούτε ο Ρουβάς στην διαφήμιση για την Αγελαδίτσα της ΦΑΓΕ.

Πάντως η Άντζελα Δημητρίου στην επόμενη πλαστική προσώπου που θα κάνει θα μοιάζει με τον Αργεντίνο πρώην άσσο Οσβάλντο Αρντίλες που πρωταγωνίστησε και στην επική ταινία “Η ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΤΩΝ 11”.

Κατά τα άλλα είμαστε μια χαρά και είμαστε έτοιμοι για ένα Σαββατοκύριακο που θα θυμίζει πολύ καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τις πρώτες προβλέψεις των ειδικών το φετεινό καλοκαίρι αναμένεται ξηρό με πολλούς καύσωνες και περιόδους με υψηλά ποσοστά υγρασίας.

Αυτό είναι πρόβλημα.

Πρόβλημα είναι επίσης με τις υψηλές αυτές για την εποχή θερμοκρασίες οτι έχουν ξεκινήσει τις πρώτες πτήσεις τους και τα κουνούπια που μπορεί να κουνβαλάνε ένα σωρό ασθένειες και χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή απο κάθε άλλη φορά.

Βλέπω φέτος το καλοκαίρι να γίνεται ρεκόρ κατανάλωσης σε αντικουνουπικά  σπρέυ, ταμπέλετες και φιδάκια.

Καταλαβαίνετε …

Και μια και αναφέρθηκες σε απόγονους κοίταξε τον δικό σου τον απόγονο μην το χρεοκοπήσεις και αυτόν τώρα που έκανες καινούργιο μαγαζί  στο όνομα του γιατί η πρόσφατη ιστορία έδειξε οτι όσες απευθείας  αναθέσεις και να πάρεις δεν φτάνουν.

Για την γραφική ύλη τώρα που μπορεί και προμηθεύει το μαγαζί σου σε διάφορες υπηρεσίες και ιδρύματα θα τα πούμε εν καιρό.

Όρεξη να έχεις να διαβάζεις.

(Υ.Γ Μήπως εκτός απο προμήθεια γραφικής ύλης η εταιρία σου ασχολείται και με την κατασκευή χαρταετών ; )

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο ύποπτοι και ύπουλοι είναι και πονηροί.

Σίγουρα τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχουμε ζήσει και σίγουρα τα καλύτερα είναι μπροστά μας.

Απλά χρειάζεται υπομονή και επιμονή.

Μην χάνετε το κουράγιο και τον αυθορμητισμό μας.

Θα τα ξαναπούμε και πάλι αύριο το πρωί.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης