Για πάντα ΜΥΚΟΝΟ !

 Για πάντα ΜΥΚΟΝΟ !

Ρε παιδιά έχω πάθει πλάκα με αυτήν την ηθοποιό – μοντέλο που όλο το καλοκαίρι την έχει βγάλει στη Μύκονο περιμένοντας να παντρευτεί.

Είναι με τον καλό της στο νησί των ανέμων απο την Κυριακή του Θωμά και είναι κάθε μέρα στα γούστα.

Δηλαδή τι είναι αυτό που εμείς κάνουμε λάθος και δεν μπορούμε όχι να πάμε στην Μύκονο για όσους μήνες είναι αυτή αλλα ούτε για ένα Σαββατοκύριακο.

Και τα γράφω όλα αυτά γιατί η κοπέλα η Λάσκαρη που όντως ώς γυναίκα είναι …. Λάσκαρη είναι μια ηθοποιός που έκανε το ντεμπούτο της στο σήριαλ “Βασιλιάδες” του ΜΕΓΚΑ που είναι όλοι απλήρωτοι και ο μέλλων σύζυγος της είναι Dj.

Δηλαδή απο που τόσα λεφτά για να είναι όλο το καλοκαίρι στη Μύκονο και να κάνεις μπανάνα ;

Δεν υπάρχει περιοδικό ή site που ασχολείται με το life style και δεν έχει την Εύα Λάσκαρη να βγαίνει ,α να μπαίνει ή να κολυμπά στην θάλασσα της Ψαρού.

Χάθηκε ο κόσμος να είμασταν παρανυφάκι σε αυτόν τον γάμο ;

Μπορεί ώς παρανυφάκια να είχαμε και εμείς το δικαίωμα για μόνιμες διακοπές στην Μύκονο.

Σας το γράφω στα ίσα και παλληκαρίσια οτι την ζηλεύω που είναι στη Μύκονο τόσο καιρό.

Και δεν ζηλεύω τόσο τον προορισμό όσο την διάρκεια των διακοπών και την ανεμελιά της σε μια εποχή που καίγεται το σύμπαν.

Μπράβο της πάντως.

Και εγώ όταν μεγαλώσω θέλω να κάνω διακοπές σαν τις διακοπές που κάνει η Εύα η Λάσκαρη.

Θέλουμε λίγο αέρα γιατί πεθαίνουμε !

Ο Σαμαράς υποδέχεται στην Ελλάδα τον Γιούνκερ και είναι αποφασισμένος να του ζητήσει λίγο αέρα για να ανασάνει η ελληνική οικονομία και οι έλληνες πολίτες.

Περισσότερος χρόνος κατά τον Σαμαρά δεν σημαίνει και περισσότερα λεφτά.

Αυτό που λέει είναι σωστό και έρχεται να απαντήσει σε όλα αυτά που λένε τα γνωστά τσουτσέκια της Μέρκελ περί αυστηρής τήρησης των δεσμέσευων χωρίς παραπανίσια λεφτά.

Και καλά κάνει και τα λέει ο Σαμαράς στον Γιούνκερ αφού θα πρέπει αυτή η προσπάθεια καλυτέρεψης των όρων της δημοσιονομικής προσαρμογής να ξεκινήσει απο τους αυτούς που μας μισούνε λιγότερο αφού κανείς δεν μας αγαπά.

Απλά υπάρχουν αυτοί που μας μισούνε θανάσιμα και αυτοί που μας μισούνε λιγότερο.

Θέλω να πιστεύω οτι ο Γιούνκερ αν και κάθε μέρα ακούει πολλά και διάφορα ακόμα δεν μας μισεί θανάσιμα όπως κάποιοι άλλοι που θέλουν με κάθε τρόπο να μας πετάξουν έξω απο την Ένωση.

Η Χίος κάηκε

και σειρά έχει η Ζάκυνθο …

Θέλω να σας πω οτι στην Χίο η φωτιά ακόμα καίει και πλέον δεν μετράμε τις μέρες αφού έχουμε χάσει την μπάλα.

Ενώ το νησί συνεχίζεται να καίγεται οι εκτιμήσεις για μέχρι και χθές κάνουν λόγο για στάχτη και μπούρμπερη το 1/3 του νησιού.

Και το θέμα είναι έτσι που πάνε να την σβήσουν την φωτιά δεν θα τα καταφέρουν και θα η φωτιά αυτή θα σβήσει μόνο αν βρέξει.

Δεν υπάρχει άλλη περίπτωση και λυπάμαι πάρα πολύ που το γράφω αυτό αφού σε οποιαδήποτε άλλη χώρα η φωτιά αυτή θα είχε σβήσει το πολύ την δεύτερη μέρα.

Και πρίν καλά – καλά σβήσει η φωτιά στην Χίο έχουμε νέα πυρκαγιά στην Ζάκυνθο που θα έχει ανάλογη πορεία με αυτήν την φωτιά της Χίου αφού τα μέσα κατάσβεσης (πορδές) είναι ίδια΄.

Είναι γνωστό και το έχουμε γράψει ,το έχουμε φωνάξει οτι με πορδές αυγά δεν βάφονται !

Το τελευταίο κύμα καύσωνα ;

Οσο αφορά το κύμα καύσωνα που θα είναι και το τελευταίο θα πάμε σίγουρα με ζόρια μέχρι και την Δευτέρα αφού ο υδράργυρος και εδώ στην Καβάλα αναμένεται να τσιμπήσει τους 35 βαθμούς.

Θα τους ζήσουμε και αυτούς γεροί να είμαστε.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να προσέχετε τον ευατό σας και τους γύρω σας.

Ζούμε μεγάλες στιγμές και θα ζήσουμε μεγαλύτερες μετά απο τις 15 του Σεπτέμβρη.

Και φέτος το Φθινόπωρο θα πέσει πολύ κλά.μα.

Επιμένουμε να έχουμε καλή διάθεση και καλή ψυχολογία αλλα όπως λέει και ο Σαμαράς ο Αντώνης θέλουμε λίγο αέρα και μάλιστα καθαρό γιατί κανείς άλλος με τέτοια πίεση δεν μπορεί να αντέξει.

Άνθρωπος είσαι και λυγάς.

Καλή σας ημέρα και καλη συνέχεια.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης