• 28 Μαρτίου 2024,

Δεύτερη επιστολή πιο διευκρινιστική και δεσμευτική από ΕΠΟ – Σύσκεψη την ερχόμενη Τρίτη;

 Δεύτερη επιστολή πιο διευκρινιστική και δεσμευτική από ΕΠΟ – Σύσκεψη την ερχόμενη Τρίτη;

Η ΕΠΟ μετά την πρώτη επιστολή που έστειλε στη Σουπερ Λιγκ το μεσημέρι της Τρίτης, επανήλθε χθες με μια πιο δεσμευτική και διευκρινιστική, προκειμένου να προχωρήσει θετικά το όλο θέμα της τοποθέτησης του ΑΟΚ, του Βόλου και του Ηρακλή στη Β` Εθνική.

Είναι φανερό ότι η ΕΠΟ πιέζει την όλη κατάσταση. Σίγουρα όμως τα χρονικά περιθώρια στενεύουν μέρα με τη μέρα.

Χθες οι άνθρωποι του ΑΟΚ ήταν αισιόδοξοι, ότι όλα θα τελειώσουν θετικά. Αργά η γρήγορα η απόφαση θα είναι για τη Β` Εθνική. Σίγουρα όμως τα αγκάθια είναι αρκετά.

Υπάρχει η πρόθεση του Ιωαννίδη, υπάρχει η επιστολή της ΕΠΟ αλλά πολλά θα κριθούν στη Σουπερ Λιγκ. Επίσης δε γνωρίζουμε ποιες θα είναι οι αντιδράσεις των προέδρων των ομάδων της Β` Εθνικής, όταν προχωρήσει το θέμα.

Τονίζουμε και πάλι ότι το οικονομικό, είναι αυτό που παίζει το βασικότερο ρόλο. Επίσης για πολλούς το θέμα θα είχε τελειώσει αν δεν ήταν στη μέση και ο Ηρακλής. Από τη στιγμή που ο Ηρακλής μπήκε… σφήνα σε ΑΟΚ και Βόλο, υπάρχει αρκετά μεγάλο πρόβλημα.

Τώρα βέβαια πρέπει να τρέξουν περισσότερο κι οι άνθρωποι του Ηρακλή.

*Σύσκεψη την ερχόμενη Τρίτη;

Χθες υπήρχε μια πληροφορία ότι υπάρχει πλάνο την ερχόμενη Τρίτη για σύσκεψη ανάμεσα σε Ιωαννίδη, ΕΠΟ, Σουπερ Λιγκ και Football League προκειμένου να τελειώσει το θέμα.

Αυτή η σύσκεψη ήταν να γίνει με την επιστροφή του Γιάννη Ιωαννίδη από το Λονδίνο, αλλά ποτέ δεν έγινε. Αν όντως ισχύσει κάτι τέτοιο, τότε πάμε και σε νέα καθυστέρηση.

Άλλες πληροφορίες ανέφεραν ότι μέχρι αύριο, θα υπάρχει θετική απόφαση από τη Σουπερ Λιγκ για την αναδιάρθρωση των κατηγοριών.

Όλα είναι ανοιχτά σ` ένα σήριαλ που δεν έχει σταματημό.

*Σήμερα η γενική συνέλευση της FootBall League

Πραγματοποιείται σήμερα η τακτική γενική συνέλευση της FootBall League αλλά είναι άγνωστο αν υπάρχει αναφορά στο θέμα των 3 ομάδων.

Το πιθανότερο είναι να συζητηθεί η αναδιάρθρωση που προτείνεται από την ΕΠΟ. Οι άνθρωποι του ΑΟΚ, του Βόλου και του Ηρακλή, χθες προσπαθούσαν να μάθουν αν στη συνέλευση θα τεθεί και το δικό τους θέμα, προκειμένου να θελήσουν να παραβρεθούν.

*Αποκλείεται η Δ` Εθνική

Χθες έγινε γνωστό ότι ο ΑΟΚ σε καμία περίπτωση δε θα αγωνιστεί στη νέα αγωνιστική σεζόν στο πρωτάθλημα της Δ` Εθνικής. Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι έχει πάρει την αδειοδότηση από την ΕΕΑ για επαγγελματική κατηγορία. Αν βέβαια τα νέα δεν είναι θετικά, όσον αφορά τη συμμετοχή της ομάδας στη Β` Εθνική, τότε είναι άγνωστο το τι θα γίνει την επόμενη μέρα. Αν τελικά ο ΑΟΚ παίξει στη Γ` Εθνική η ακολουθήσει τη δικαστική οδό για αποκατάσταση της αδικίας.

 

Διαβάστε επίσης