Για τον ΑΟΚ τελειώνει το ένα μαρτύριο και αρχίζει το άλλο – Με το ζόρι ενδεκάδα την Κυριακή

 Για τον ΑΟΚ τελειώνει το ένα μαρτύριο και αρχίζει το άλλο – Με το ζόρι ενδεκάδα την Κυριακή

Ο ΑΟΚ τελειώνει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα την Κυριακή που μας έρχεται και έχει μπροστά του ένα μεγαλύτερο Γολγοθά .

Η επόμενη μέρα της αβεβαιότητας, είναι ακόμη πιο δύσκολη. Ουδείς γνωρίζει τι ακριβώς θα γίνει. Η ΠΑΕ εδώ και αρκετό καιρό δε λειτουργεί. Οι παίκτες είναι έτοιμοι για προσφυγές και ζητείται κάποιος να σταματήσει τον κατήφορο. Από το τωρινό ρόστερ, κανείς δε μπορεί να προδικάσει ποιοι θα παραμείνουν και τη νέα σεζόν.

Στο ιδιοκτησιακό δεν φαίνεται να υπάρχουν λύσεις. Το απόλυτο σκοτάδι.

Αν δε βρεθεί λύση το καλοκαίρι θα είναι δραματικό για την ομάδα. Οι διοικούντες περιμένουν τη λήξη αλλά και αυτοί σηκώνουν ψηλά τα χέρια, μη μπορώντας άμεσα να βοηθήσουν την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

*Με το ζόρι ενδεκάδα την Κυριακή

Μετά τις αποβολές Τσομπανόπουλου και Μπρατσιάνι στο ματς με την Επανομή, ο ΑΟΚ συμπληρώνει με το ζόρι ενδεκάδα για το τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής σεζόν που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή με την ομάδα της Αναγέννησης Γιαννιτσών στο «Ανθή Καραγιάννη». Σημειώνουμε ότι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής λόγω καρτών και οι: Παγώνης, Ντουτσαρίδης, Μαραγκός, Πλιάγκας.

Οι δυο νεαροί αποβλήθηκαν αδικαιολόγητα σ` ένα ματς της πλάκας χωρίς το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο Τσομπανόπουλος με 2η κίτρινη κάρτα και ο Μπρατσιάνι γιατί στο τέλος και όταν είχε βγει αλλαγή πετούσε μπάλες στον αγωνιστικό χώρο.

Γιατί άραγε; Για να κρατήσει ο ΑΟΚ το 1-0 με την Επανομή; Έγινε και αυτό. Να κρινόταν κάτι, ποιος το έλεγε.

Οι παίκτες του ΑΟΚ θα προπονηθούν σήμερα και αύριο.

Από εκεί και πέρα για το ματς της Κυριακής με τα Γιαννιτσά υπολογίζονται οι: Σουλογάνης, Τιγγιρίδης, Αποστολίδης, Ρεβυθόπουλος, Καλαγκάνης, Χλωρός, Ντόσης, Ουσμάν Μπάρι, Θεοδωρίδης, Παπαδόπουλος, Ντομί, Καζαντζίδης, Καπνόπουλος, Κοτίτσας. 14 όλοι και όλοι με 3 τερματοφύλακες. Ισως επιστρατευτεί και ο Γελαδάρης. Το πρωτάθλημα θα τελειώσει με μεγάλο ενδιαφέρον στην κορυφή αλλά ο ΑΟΚ δυστυχώς σφυρίζει αδιάφορα εδώ και αρκετό καιρό.

*Μαραντάς: « Ματς για μικρά παιδιά»

Ο Γιώργος Μαραντάς χαρακτήρισε το ματς με την Επανομή, ότι ήταν για μικρά παιδιά, προκειμένου να πάρουν εμπειρίες που θα φανούν χρήσιμες για την επόμενη χρονιά. Αναλυτικά είπε: « Παίξαμε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Πιστεύω ότι το παιχνίδι έγερνε προς την πλευρά μας από την αρχή του αγώνα, όπου είχαμε τον έλεγχο. Όταν μείναμε με 10 παίκτες οπισθοχωρήσαμε κάπως. Στη συνέχεια όταν και ο αντίπαλος δέχτηκε κόκκινη, τα πράγματα ισορρόπησαν, κάναμε κάποιες ευκαιρίες και βάση της εικόνας που δείξαμε δικαιούμασταν το γκολ που ήρθε προς το τέλος του αγώνα. Νομίζω ότι αυτά τα παιχνίδια είναι μόνο για μικρά παιδιά, να παίρνουν εμπειρίες και να παρουσιαστούν πιο έτοιμα τη νέα αγωνιστική σεζόν».

Από την πλευρά των παικτών έκανε δηλώσεις ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος: « Δε μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και σταθήκαμε τυχεροί στη φάση του δοκαριού. Στη συνέχεια ισορροπήσαμε και θεωρώ ότι είχαμε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Δημιουργήσαμε πολλές φάσεις , προκειμένου να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι αλλά κάτι τέτοιο δεν το καταφέραμε. Μετά την κόκκινη κάρτα δείξαμε χαρακτήρα και πετύχαμε ένα γκολ στο τέλος του παιχνιδιού για να πάρουμε έτσι δίκαια τους τρεις βαθμούς της νίκης. Απομένει ένα ακόμη ματς με τα Γιαννιτσά στην έδρα μας, το οποίο θέλουμε να το κερδίσουμε για να κλείσουμε νικηφόρα τη χρονιά. Ακόμη να χαροποιήσουμε αυτούς τους φιλάθλους που έρχονται σε κάθε παιχνίδι και μας βοηθάνε».

 

Διαβάστε επίσης