• 26 Απριλίου 2024,

Για το σχέδιο Περιγιαλίου «ψειρίζουν τη μαϊμού» στην Κομοτηνή

 Για το σχέδιο Περιγιαλίου «ψειρίζουν τη μαϊμού» στην Κομοτηνή

Συνεργασία στην Κομοτηνή είχε την Τρίτη ο αρμόδιος αντιδήμαρχος τεχνικών Θόδωρος Μουριάδης με τους υπηρεσιακούς παράγοντες οι οποίοι ασχολούνται με την τελική επικύρωση του σχεδίου Περιγιαλίου. Όπως διαπιστώθηκε υπάρχουν επιπλέον προβλήματα που θα πρέπει να εξεταστούν και να λυθούν. Ο κ. Μουριάδης παρέδωσε στους υπηρεσιακούς παράγοντες την τεχνική έκθεση που είχαν ζητήσει σχετικά με τους κοινόχρηστους παραλιακούς χώρους. Αρκετές ακόμη απορίες υπάρχουν εκ μέρους των υπηρεσιακών παραγόντων, οι οποίοι σύμφωνα με τα λεγόμενα του αντιδημάρχου «ψειρίζουν τη μαϊμού». Τα επιπρόσθετα στοιχεία που ζητήθηκαν, βρίσκονται σε διαδικασία επεξεργασίας από την τεχνική και τη νομική υπηρεσία ώστε να αποσταλούν.

Κανείς δε γνωρίζει πόσες ημέρες θα απαιτηθούν για την εξέταση των νέων στοιχείων, παρά την πίεση που ασκεί από την πλευρά του και ο Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης ώστε το θέμα επιτέλους να ολοκληρωθεί. Προβλέψεις ακριβείας δε γίνονται, ωστόσο ο Θόδωρος Μουριάδης ευελπιστεί ότι εντός του Φεβρουαρίου ίσως και να τελειώσει το «ψείρισμα της μαϊμούς».

Να σημειωθεί ότι το πολύπαθο σχέδιο Περιγιαλίου βρίσκεται από τον Ιούλιο του 2012 στα χέρια των υπηρεσιακών παραγόντων. Εάν μάλιστα ο Δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής και ο Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης δεν καλούσαν προς βοήθεια το νομικό σύμβουλο του τμήματος πολεοδομικών εφαρμογών του ΥΠΕΚΑ, ουδείς γνωρίζει εάν θα προχωρούσε η υπόθεση έστω και μέχρι το σημερινό σημείο.

 

Διαβάστε επίσης