• 19 Μαΐου 2024,

Γιώργος Γουνελάς στους 93,7: « Οι παίκτες νικάνε, όχι εγώ»

 Γιώργος Γουνελάς στους 93,7: « Οι παίκτες νικάνε, όχι εγώ»

Ο Γιώργος Γουνελάς μίλησε χθες στους 93,7 για τη νίκη του ΑΟΚ στο Σουφλί αλλά και για μεταγραφικά θέματα της ομάδας, όπως και για την επανεμφάνιση του Παππά αλλά και του Μπρατσιάνι.

Είπε αναλυτικά.

Ερώτηση: Πόσο άνετη ήταν η νίκη του ΑΟΚ, στο Σουφλί;

Απάντηση: Ηταν μια σημαντική νίκη, αφού αξιοποιήσαμε τις δυο προηγούμενες νίκες που κάναμε μέσα στη Θύελλα Φιλώτα και εντός με τη Δόξα Δράμας. Είναι το πρώτο σερί της ομάδας με 3 συνεχόμενες νίκες. Θα μπορούσε να ήταν πιο εύκολη, αν στο Α` μέρος, βάση στατιστικής δε χάναμε… 15 ευκαιρίες.

Θα μπορούσε το σκορ να ήταν πολύ μεγαλύτερο.

Ερώτηση: Επέστρεψαν με γκολ ο Μπρατσιάνι και ο Παππάς.

Απάντηση: Χάρηκα πολύ που επέστρεψαν υγιείς και σκόραραν. Εννοείται ότι είναι παίκτες που μας έλειψαν πολύ καιρό από τους αγώνες μας.  Είναι παίκτες σημαντικοί για την ομάδα μας.

Ερώτηση: Πως αισθάνεται ο Γιώργος Γουνελάς με το νικηφόρο σερί που έχει ο ΑΟΚ;

Απάντηση: Είναι μεγάλη μου χαρά που νικάει η ομάδα, αλλά νικάνε οι παίκτες, όχι εγώ. Αυτό που τους λέω, ότι πρέπει να αποδείξουν ποιοι είναι. Νικάει η ομάδα και όχι ο Γιώργος Γουνελάς η ο Στέλιος Κατρακυλάκης. Κερδίζει όλη η ομάδα.

Ερώτηση: Ηρθαν στο ρόστερ και δυο νέοι παίκτες, θα γίνει και άλλη προσθήκη;

Απάντηση: Είναι δυο μεταγραφές πολύ καλές, αφού και τα δυο παιδιά γνωρίζουν την κατηγορία. Είναι ευχάριστο να διαχειριστώ το ρόστερ με τις επιστροφές Παππά και Μπρατσιάνι αλλά και τις μεταγραφές Κυριακίδη και Λίτσκα. Δύσκολο αλλά ευχάριστο.

Γινόμαστε πιο δυνατοί. Υπάρχουν περισσότερες επιλογές. Θα μας βοηθήσουν πολύ στη συνέχεια. Δε νομίζω ότι θα έχουμε άλλη προσθήκη στο ρόστερ, εκτός αν βρούμε κάτι εξαιρετικό.

*Στην προπόνηση και ο Λίτσκας

Χθες το μεσημέρι έκανε την πρώτη του προπόνηση στον ΑΟΚ, ο Γιώργος Λίτσκας. Ο Εβρίτης επιθετικός όπως και ο Σάββας Κυριακίδης, θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Γουνελά για το επόμενο παιχνίδι, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, μέσα στην έδρα του ΑΡΗ.  Ο ΑΟΚ έχει ρεπό την Κυριακή.

Ο ΑΟΚ προπονήθηκε χθες το μεσημέρι. Οι παίκτες που έπαιξαν στο Σουφλί, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Σήμερα όλοι έχουν ρεπό και θα επανέλθουν την Τετάρτη στις προπονήσεις, πρωί και απόγευμα.

 

Διαβάστε επίσης