• 16 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 12 ΓΕΝΑΡΗ 2016

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 12 ΓΕΝΑΡΗ 2016

Τα «κόκκινα» δάνεια ήταν το θέμα εκδήλωσης που έγινε χθες το απόγευμα στο Επιμελητήριο, στην οποία μίλησαν δύο τραπεζικοί διαπραγματευτές από την Αθήνα. Κατέστη σαφές ότι επιβάλλεται διεκδίκηση, διαπραγμάτευση με τις τράπεζες και πάνω απ’ όλα καλή ψυχολογία των δανειοληπτών. Την εκδήλωση διοργάνωσε η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Καβάλας.

Σήμερα αρχίζουν στην πόλη μας οι κινητοποιήσεις για το ασφαλιστικό με παράσταση διαμαρτυρίας συνταξιούχων στο ΤΕΒΕ και το ΙΚΑ. Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν και την ερχόμενη εβδομάδα. Συνεχίζουν την αποχή τους οι δικηγόροι, δύο ώρες κάθε πρωί απέχουν των καθηκόντων τους οι δικαστικοί υπάλληλοι. Από μέρα σε μέρα αρχίζει τα δρομολόγια προς τη Θάσο το υδροπτέρυγο Ήλιδα ΙΙ. Πιο σίγουρη είναι η συνέχιση του δημοτικού έργου στην οδό Βενιζέλου.  Αυτό θα γίνει είτε με χρήματα του Υπουργείου Υποδομών είτε με χρήματα της Περιφέρειας ΑΜΘ. Δύο ιδιώτες κατέθεσαν προσφορά στον διαγωνισμό του Δήμου Παγγαίου για την αποκομιδή οικιακών απορριμμάτων σε 3 δημοτικά διαμερίσματα. Άρχισαν χθες, συνεχίζονται σήμερα, τελειώνουν αύριο εκδηλώσεις στα ΚΑΠΗ για τη βασιλόπιτα του νέου έτους. Για αύριο μετατέθηκε η πρεμιέρα στο κέντρο της πόλης της νέας δημοτικής αστυνομίας.

Συνεδριάζει το πρωί η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας. Μακροσκελές κείμενο για τα προβλήματα του ΚΥ Πρίνου δόθηκε χθες στη δημοσιότητα από το νέο διευθυντή του. Συγχαρητήρια επιστολή στο νέο πρόεδρο της ΝΔ έστειλε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Δράσεις 100.000 ευρώ προβλέπει το σχέδιο τουριστικής προβολής του Δήμου Παγγαίου που εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από το Δημοτικό Συμβούλιο. Νέα συνάντηση έκαναν χθες το απόγευμα οι διοργανωτές και οι συμμετέχοντες στην φετινή Αλφαβητοπαρέλαση. Ο Σύλλογος Καβαλιωτών Ν. Υόρκης παραδίδει το πρωί φάρμακα και τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και Φαρμακείο. Την Κυριακή κόβουν την πίτα τους οι συνταξιούχοι του ΤΕΒΕ Ν. Καβάλας.

 

Σήμερα και αύριο το βράδυ στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου» η θεατρική παράσταση «Φόβος» του ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας και του Γιώργου Λυκιαρδόπουλου. Η Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα συμμετείχε χθες το απόγευμα στην κοπή πίτας και στη γενική συνέλευση του συλλόγου Άγιος Νέστορας. Διαμαρτύρονται οι εκπρόσωποι του συλλόγου Τριτέκνων επειδή υποσχέσεις των Κυβερνήσεων από το 1993 δεν υλοποιούνται.

 

Κοντά στην απόκτηση του επιθετικού Γιαλαμή είναι ο ΑΟΚ. Θα αποκτηθεί και αμυντικός. Τον Αστέριο Νικολίτση απέκτησε το Βυζάντιο, θέλει τον Κώστα Παναγιωτούδη. Φιλικό με τον Ηρακλή θα παίξει την Τετάρτη η Ένωση. Εκδήλωση για τα αναβολικά πραγματοποίησαν χθες στο ΤΕΙ οι φίλοι του κλασσικού αθλητισμού.

 

 

 

Διαβάστε επίσης