Γιώργος Μαλλιαρός στους 93, 7: « Μπορεί ο ΑΟΚ να κόψει πρώτος το νήμα, ο κόσμος είναι δίπλα μας»

 Γιώργος Μαλλιαρός στους 93, 7: « Μπορεί ο ΑΟΚ να κόψει πρώτος το νήμα, ο κόσμος είναι δίπλα μας»

Ο Γιώργος Μαλλιαρός εκπροσώπησε τη διοικούσα επιτροπή στην κλήρωση των εισιτηρίων διαρκείας του ΑΟΚ για τη σεζόν 2015-2016, που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας, στο στούντιο του ραδιοφώνου της Πρωινής, στη διάρκεια της αθλητικής εκπομπής. Πριν την κλήρωση αναφέρθηκε στη φετινή κίνηση των διαρκείας.

Επίσης και άλλα θέματα που αφορούν τον ΑΟΚ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ερώτηση:  Πες μας για την κίνηση των διαρκείας,  έφτασε ο ΑΟΚ το περσινό νούμερο η είναι πιο μικρό;

Απάντηση: Φέτος είναι μια άλλη χρονιά για τα διαρκείας απ` ότι πέρσι.  Αυτό οφείλεται σε κάποιους άλλους παράγοντες. Έπαιξε και το capital control το ρόλο του. Επίσης το μεγάλο διάστημα προετοιμασίας μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.  Πιστεύω ότι ο κόσμος, πρέπει να ευαισθητοποιεί και να έρθει στο γήπεδο. Ξεκινάει την Κυριακή το πρωτάθλημα και ο κόσμος πρέπει να αγοράσει το διαρκείας, γιατί πάνω απ` όλα, είναι οικονομική ενίσχυση για το σύλλογο.

Εχουμε φτάσει σ` έναν αριθμό, γύρω στα 400 διαρκείας, έχουν πωληθεί. Αν φτάσουμε τον περσινό αριθμό, θα είμαστε ικανοποιημένοι. Πέρσι είχαμε δώσει γύρω στα 900. Καλό είναι να τον ξεπεράσουμε αλλά είναι πολύ δύσκολο.

Ο κόσμος μας βοηθάει, οι φίλαθλοι είναι μαζί μας, είναι κοντά μας.

Ερώτηση: Μήπως πρέπει να «ζεσταθεί» περισσότερο ο κόσμος στο πρωτάθλημα;

Απάντηση: Σίγουρα. Να κάνουμε μια καλή αρχή με το Σουφλί και να κερδίσουμε. Επίσης θα παίξει μεγάλο ρόλο στα εισιτήρια, το παιχνίδι με τον Αρη.

Αγοράζοντας κάποιος ένα εισιτήριο διαρκείας, γλυτώνει αρκετά χρήματα για τα εντός έδρας ματς. Βέβαια πρέπει να πούμε ότι πέρσι οι κάτοχοι των διαρκείας, όταν ζητήσαμε οικονομική ενίσχυση των 5 ευρώ πριν από κάθε ματς, δεν είπαν όχι και φυσικά τους ευχαριστήσαμε γι` αυτό.

Ανταποκρίθηκε ο κόσμος, δεν έχουμε κανένα παράπονο. Βοηθάνε και οι επαγγελματίες της Καβάλας, αν και υπάρχει μεγάλη κρίση.

Ερώτηση: Αγωνιστικά πόσο αισιόδοξος είναι ο Γιώργος Μαλλιαρός για την πορεία της φετινής ομάδας;

Απάντηση: Αγωνιστική είμαστε πάρα πολύ καλά. Πρέπει να ξεκινήσουμε με πάθος από τους παίκτες.

Η προετοιμασία πήγε τέλεια. Τα φιλικά παιχνίδια, σ`  ένα ικανοποιητικό επίπεδο. Αυτή όμως η παρατεταμένη αναμονή, δε βοήθησε.

Ερώτηση: Μπορεί ο ΑΟΚ να κόψει πρώτος το νήμα;

Απάντηση: Πιστεύω πως ναι.  Δεν μας ενδιαφέρει ο Αρης. Μας ενδιαφέρει η ομάδα μας, που είναι σε καλό δρόμο. Φέτος είμαστε πολύ καλύτερα από πέρσι. Ηρθαν παίκτες που έδωσαν μια καλύτερη φιλοσοφία, στην ομάδα. Είναι έμπειροί παίκτες και θεωρώ ότι θα πάμε καλά.

 

 

Διαβάστε επίσης