• 17 Μαΐου 2024,

Γιώργος Μαλλιαρός στους 93, 7: « Περιμένουμε την ανταπόκριση του κόσμου, στα διαρκείας, όπως και πέρσι»

 Γιώργος Μαλλιαρός στους 93, 7: « Περιμένουμε την ανταπόκριση του κόσμου, στα διαρκείας, όπως και πέρσι»

Τα μεταγραφικά σε εξέλιξη

Ο Γιώργος Μαλλιαρός βρέθηκε χθες στο στούντιο του ραδιοφώνου της Πρωινής και μίλησε εκ μέρους της διοικούσας επιτροπής για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.

Εξέφρασε την αισιοδοξία ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί κια φέτος, βοηθώντας την ομάδα, με την αγορά ενός εισιτηρίου.

Αναλυτικά είπε: « Πέρσι ο φίλαθλος κόσμος ανταποκρίθηκε σε μεγάλο βαθμό, αφού πρώτα απ` όλα  μας εμπιστεύτηκε. Για μας ήταν μεγάλη βοήθεια. Αυτό θέλαμε να περάσουμε στους φιλάθλους.  Είχαμε πουλήσει γύρω στα 900 διαρκείας. Για ομάδα Γ` Εθνικής είναι μεγάλο νούμερο. Αυτό βοήθησε και την πορεία της ομάδας.

Πιστεύω ότι και φέτος θα πάμε καλά. Μπήκαν στη διοικούσα επιτροπή κάποιοι άνθρωποι που θα μας βοηθήσουν στο οικονομικό αλλά τα διαρκείας και πάλι, θα είναι μια μεγάλη βοήθεια.

Πρέπει ο κόσμος να αγοράσει το διαρκείας. Είναι οικονομική ενίσχυση και μάλιστα οι τιμές δεν είναι αλλαγμένες σε σχέση με πέρσι, αν εξαιρέσουμε στη θύρα 7, όπου περιμένουμε την κατασκευή σκέπαστρου.

Εκεί υπάρχει μια μικρή αύξηση. Στις άλλες θύρες δεν υπάρχουν αλλαγές. Επίσης δε θα πληρώνουν εισιτήριο, οι άνεργοι της πόλης. Σε αυτό βέβαια κάποιοι άνεργοι έρχονται και ζητάνε να αγοράσουν διαρκείας. Αυτό είναι συγκινητικό. Η διάθεση έχει αρχίσει, είναι αρχή ακόμη και ο κόσμος περιμένει να δει τις μεταγραφές και όλα αυτά. Πιστεύω πάντως ότι θα πάμε καλά. Θεωρώ ότι θα φτάσουμε και φέτος το περσινό αριθμό. Είναι δύσκολο να ξεπεράσουμε τα 1000 διαρκείας.

Σίγουρα πρέπει να έρθει ένας παίκτης που θα κάνει τη διαφορά σε αγωνιστικό επίπεδο. Είναι καθοριστικό για τα διαρκείας, αν έρθει ο κόσμος θα ζεσταθεί περισσότερο. Φυσικά θέλουμε και την οικογένεια στο γήπεδο. Υπάρχουν προσφορές και με την οικογένεια στο γήπεδο, αλλάζει το όλο κλίμα»

Ο Γιώργος Μαλλιαρός εξέφρασε την άποψη ότι ο φετινός ΑΟΚ θα είναι καλύτερος από πέρσι: «  Νομίζω ότι θα πάμε καλύτερα από πέρσι. Οι μεταγραφές που έχουν γίνει είναι ποιοτικές.

Πέρσι χάθηκε η άνοδος στις λεπτομέρειες. Χάσαμε βαθμούς που δε χάνονται, ειδικά εντός έδρας. Αυτό φέτος πρέπει να το αποφύγουμε.

Εμείς δε θέλουμε τον Αρη, είναι καλύτερα να φύγει. Είναι ο Αρης, όπως και να το κάνουμε. Το  μπάτζετ το δικό μας, πέρσι, ήταν πολύ μικρότερο απ` ότι του Πανσερραϊκού και του Αρη.

Υπάρχει μεγάλη όρεξη και φέτος από μας. Στεναχωρηθήκαμε γιατί ουσιαστικά χάσαμε την άνοδο, από ένα παιχνίδι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν έχουμε όμως παράπονο, ούτε από τα παιδιά, ούτε από κανέναν. Θέλουμε να δούμε στο γήπεδο τον κόσμο, που είδαμε με τον Αρη και τον Πανσερραϊκό. Να έρθει ο κόσμος και στα άλλα τα παιχνίδια. Στην ομάδα έχουμε πολλά παιδιά μέσα από την Καβάλα. Αυτό πρέπει να το εκτιμήσει ο κόσμος. Εχουμε καλούς νέους παίκτες που τους δίνετε η ευκαιρία να εξελιχθούν, στο χώρο του ποδοσφαίρου».

*Θέλει την υπέρβαση με σπουδαία προσθήκη στο κέντρο

Σε μεταγραφικό επίπεδο ο ΑΟΚ,  βλέπει πλέον τη… μεσαία γραμμή.

Εκεί που θέλει να κάνει την υπέρβαση με παίκτη, που θα κάνει τη διαφορά. Υπάρχουν κάποιες επαφές και ίσως έχουμε μεταγραφή έκπληξη, στη θέση του επιθετικού μέσου.

Παίκτης που έχει πολύ καλό όνομα και θα βοηθήσει στην πώληση των διαρκείας. Μπορεί πάντως για τη μεσαία γραμμή, να έρθουν και δυο παίκτες.

*Δίνει την ευκαιρία σε Κυφωνίδη

Ο ΑΟΚ ίσως και να μην προχωρήσει στην απόκτηση άλλου τερματοφύλακα.

Ο Νάσος Αθανασίου φαίνεται ότι θα είναι ο βασικός ενώ οι ιθύνοντες θέλουν να δώσουν την ευκαιρία στον 20χρονο Παναγιώτη Κυφωνίδη.

Ο Κυφωνίδης τον περασμένο Γενάρη είχε επιστρέψει στον ΑΟΚ από τη Δόξα Θεολόγου. Είχε ξεκινήσει στην Ακαδημία του Γ. Παπανδρέου και παρουσιάζεται στην προετοιμασία πολύ ορεξάτος, αποφασισμένος να δουλέψει σε μεγάλο βαθμό.

Μάλιστα σε σχέση με πέρσι, έχει χάσει πολλά κιλά.  Οπότε η τριάδα των τερματοφυλάκων του ΑΟΚ για τη νέα σεζόν, θα είναι κατά πάσα πιθανότητα: Αθανασίου, Κυφωνίδης, Συνοδινός.

Ο τρίτος αγωνιζόταν στην Κ-17 του Πανθρακικού και μετά τις δοκιμές, φαίνεται ότι θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας.

*Επανήλθαν χθες το απόγευμα στις προπονήσεις

Μετά το Κυριακάτικο ρεπό, οι παίκτες του ΑΟΚ, επανήλθαν χθες το απόγευμα στις προπονήσεις, για τη συνέχεια της προετοιμασίας.

Ο Ασημάκης που τραυματίστηκε στον αστράγαλο, στη φιλική αναμέτρηση με την ΑΕΚ,  δεν έχει κάτι το ανησυχητικό. Σήμερα Τρίτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει δυο προπονήσεις, πρωί και απόγευμα.

 

Διαβάστε επίσης