• 2 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

Ποσό 250.000 ευρώ μπήκε στο ταμείο του Δήμου Καβάλας προκειμένου τρία έργα του ΕΣΠΑ να αρχίσουν να εκτελούνται πάλι. Το πιο γνωστό έργο που άρχισε ήδη είναι αυτό της Παιδόπολης. Χθες στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμαρχος και Φίλιππος Φιλιππίδης απέκλεισαν το ενδεχόμενο η Πολεοδομία να ενισχυθεί με προσωπικό της Τεχνικής Υπηρεσίας. Ομόφωνο ψήφισμα υπέρ της αλλαγής όδευσης του ΤΑΡ, το μεσημέρι στην Αθήνα σύσκεψη για το ίδιο θέμα υπό τον Υπουργό Πάνο Σκουρλέτη.

Αύριο θα απολογηθούν στον Ανακριτή Καβάλας οι συλληφθέντες για την υπόθεση των γυναικών που τις προωθούσαν στην πορνεία. Όλοι τους είναι κρατούμενοι. Ηλίας Ιωαννίδης και Νίκος Παναγιωτόπουλος κατέθεσαν χωριστές ερωτήσεις στη Βουλή για την επιβολή ΦΠΑ στα φροντιστήρια. Αλλαγή διοίκησης στο Νοσοκομείο και στον ΟΛΚ με στόχο την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος, ζητά ο βουλευτής Τάκης Εμμανουηλίδης. Ο Δήμος Καβάλας ενισχύεται με προσωπικό της Κοινωφελούς Εργασίας την ώρα που το πρόγραμμα καταγγέλλει η ΠΟΕ ΟΤΑ. Όπως αναφέρει ανακοίνωση της είναι παράνομο εργάτες να στελεχώνουν τις υπηρεσίες καθαριότητας. Λόγω παραίτησης 17 μελών ο Κώστας Μορφίδης μετέχει στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Για την επόμενη προγραμματική περίοδο οδεύει το έργο ενεργειακής αναβάθμισης του 12ου Δημοτικού Σχολείου.

Το απόγευμα στη Δ. Καπναποθήκη η Δημωφέλεια οργανώνει ημερίδα σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αρχιτεκτόνων. Τουλάχιστον 400 αιτήσεις κατατέθηκαν στον Δήμο Καβάλας για το πρόγραμμα Επισιτιστικής Βοήθειας. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως το τέλος του μήνα. Εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά με θέμα την ανακύκλωση άρχισε χθες ο Δήμος Καβάλας στη Δ. Βιβλιοθήκη. 15 τόνοι ανακυκλώσιμα σκουπίδια παραδόθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στο ΚΔΑΥ Ξάνθης από τον Δήμο Καβάλας. Εκτός λειτουργίας λόγω βλάβης ήταν για δύο ώρες χθες βράδυ οι φωτεινοί σηματοδότες στον κόμβο Φαλήρου. Αύριο επαναλειτουργεί το Μουσείο Καπνού, ήταν κλειστό από τη προηγούμενη εβδομάδα λόγω συντήρησης. Πανελλήνια προβολή για την ακτή των Αμμόλοφων μέσω τηλεγραφήματος του Αθηναϊκού Πρακτορείου.

Με συνέντευξη τύπου για την παράσταση «Λυσιστράτη, μια δολιοφθορά» και την παράσταση «Εκκλησιάζουσες» από την Δραματική σχολή του ΚΘΒΕ συνεχίζεται το Φεστιβάλ Φιλίππων. Η Μαρία Καραβία συνεχίζει κανονικά στη θέση της, πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ, είπε χθες βράδυ στο δημοτικό συμβούλιο η Δήμαρχος. Είχε προηγηθεί ερώτηση του Χριστόδουλου Μιχαλάκη. Αρχίζει το απόγευμα το 24ο Όπεν τουρνουά σκάκι.

 

Μεταγραφική στασιμότητα στον ΑΟΚ. Περιμένουμε ανταπόκριση για τα εισιτήρια διαρκείας δήλωσε ο Γιώργος Μαλλιαρός. Μιρκτσιάν και Μπαρέτας κοντά στο Βυζάντιο. Με ανακοίνωση του ο ΚΑΟ Δράμας γνωστοποιεί διοικητικά και οικονομικά προβλήματα που αν δεν λυθούν ως το τέλος του μήνα η ομάδα κινδυνεύει ακόμη και με διάλυση!

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης