Γιώργος Σουφλέρης: « Έτοιμος ο ΑΟΚ μετά το πράσινο φως»

 Γιώργος Σουφλέρης: « Έτοιμος ο ΑΟΚ μετά το πράσινο φως»

Χθες το πρωί ο πρόεδρος της τοπικής ΕΠΣΚ έκανε δηλώσεις για το θέμα του ΑΟΚ, στην τηλεόραση της Πρωινής. Φάνηκε σίγουρος ότι ο ΑΟΚ θα παίξει σε μεγάλη επαγγελματική κατηγορία ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ομάδα της Καβάλας έχει το χρόνο να ετοιμαστεί από τη στιγμή που βγει η επίσημη απόφαση. Παραθέτουμε τη συνέντευξη.

Ερώτηση: Υπάρχει πάλι μια καθυστέρηση της απόφασης για τον ΑΟΚ, πηγαίνουμε από Τρίτη σε Πέμπτη και από Πέμπτη σε Τρίτη.

Γιατί γίνεται όλο αυτό;

Απάντηση: Το θέμα του ΑΟΚ, είναι θέμα του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ. Ορίστηκε την Τρίτη που μας έρχεται το διοικητικό συμβούλιο. Πηγαίναμε από Τρίτη σε Πέμπτη, γιατί ακουγόταν ότι θα μπει το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ.

Γι` αυτό το λόγο οφείλεται αυτή η καθυστέρηση, όσον αφορά την απόφαση για το που θα παίξει η ομάδα.

Ερώτηση: Υπήρχαν κάποιες λεπτομέρειες για τις αναβολές;

Απάντηση: Όχι δεν υπήρχαν κάποιες λεπτομέρειες. Αποκλειστικά και μόνο, πότε θα αποφασίσει να βάλει διοικητικό συμβούλιο η ΕΠΟ. Υπήρχαν κάποιες υποχρεώσεις που έπρεπε να τελειώσουν, προκειμένου να οριστεί διοικητικό συμβούλιο.

Ερώτηση: Αυτή η καθυστέρηση δημιουργεί κάποιους φόβους για τον ΑΟΚ η είναι τυπικό το θέμα;

Απάντηση: Δε θέλω ούτε καν να το σκέφτομαι, ούτε να το συζητάω ότι ο ΑΟΚ θα κινδυνέψει να χάσει την επαγγελματική κατηγορία. Είναι ένα θέμα το οποίο δεν το διαπραγματευόμαστε με τίποτα.

Ερώτηση: Μπορούμε να θεωρήσουμε ότι η Β` Εθνική είναι ξεκάθαρη για την ομάδα;

Απάντηση: Από την αρχή είχαμε πει ότι δε μπαίνει καν στο τραπέζι η Γ` Εθνική. Είναι φύση αδύνατο να μπει και τώρα, τουλάχιστον από την πλευρά τη δική μας. Αυτό το οποίο στοχεύουμε είναι η Σουπερ Λιγκ αν και έκαναν τη κλήρωση. Πολλά έχουμε δει.

Η Β` Εθνική μας αφήνει πικρία. Είναι καλή αλλά δε σας κρύβω ότι πάλι είμαστε πικραμένοι.

Ο στόχος μας ήταν η Σουπερ Λιγκ. Είναι αξιοπρεπές κατηγορία η Β` Εθνική, όμως το ξαναλέω ότι μας αφήνει πικρία.

Ερώτηση: Προλαβαίνει να οργανωθεί ο ΑΟΚ, παρά αυτή την καθυστέρηση που υπάρχει;

Απάντηση: Πιστεύω ότι μόλις πάρουμε το πράσινο φως, ο ΑΟΚ θα είναι έτοιμος.

Ερώτηση: Ζείτε από κοντά όλη αυτή την κατάσταση, ένα μήνυμα που θέλετε να στείλετε στους φιλάθλους της ομάδας.

Απάντηση: Θα ήθελα να τους δώσω συγχαρητήρια για την όλη συμπεριφορά τους. Αυτό το οποίο εισπράττω από την Αθήνα, είναι ότι η συμπεριφορά την οποία δείξαμε ως πόλη σε όλες τις άδικες αποφάσεις που πάρθηκαν σχολιάστηκε με τα καλύτερα λόγια.

Τους συγχαίρω και τους λέω να κάνουν λίγο υπομονή. Ολοι μαζί για να φτιάξουμε και πάλι τον ΑΟΚ.

 Καθυστερούν και οι προσθήκες στο ρόστερ

Ο Γιώργος Τσοκτουρίδης βρέθηκε την Τρίτη στην Αθήνα και κυρίως ασχολήθηκε με μεταγραφικά θέματα της ομάδας. Είχε επαφές με μάνατζερ παικτών αλλά η καθυστέρηση της απόφασης, λειτουργεί αρνητικά για να έρθουν στην ομάδα κάποιοι παίκτες.

Από τη στιγμή που δεν γίνεται γνωστή η κατηγορία που θα λάβει μέρος ο ΑΟΚ, οι παίκτες είναι λογικό να είναι επιφυλακτικοί.

Φτηνά διαρκείας

Οι άνθρωποι του ΑΟΚ βρίσκονται σε αναμονή των εξελίξεων αλλά με δεδομένο ότι η ομάδα θα παίξει στη Β` Εθνική, σχεδιάζουν κάποια πράγματα για τη νέα χρονιά.

Υπάρχει ο προσανατολισμός για φτηνό εισιτήριο διαρκείας. Μάλιστα οι τιμές θα αποτελέσουν ευχάριστη έκπληξη, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις.

Στη πρόσφατη συνάντηση του Τσοκτουρίδη με τη ΛΦΚ, συζητήθηκε το όλο θέμα. Η πρόταση της ΛΦΚ ήταν για τιμές που θα είναι επιτρεπτές για όλους τους φιλάθλους, βάση της μεγάλης κρίσης που υπάρχει.

Οι άνθρωποι του ΑΟΚ φαίνεται ότι θα οδηγηθούν προς αυτή την κατεύθυνση. Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας θα ανακοινωθούν λίγο μετά, την επισημοποίηση της κατηγορίας στην οποία θα παίξει η ομάδα στη νέα αγωνιστική σεζόν.

Τάσος Πατσίδης

 

Διαβάστε επίσης