Γκαντέμικο το 2013 για τον Μητσοτάκη !

 Γκαντέμικο το 2013 για τον Μητσοτάκη !

Γκαντέμικο το 2013 για τον πρώην πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη που στην ανατολή του νέου έτους ο άνθρωπος έπεσε και έσπασε το ισχίο του.

Μπορεί απο το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού να διαρρέει η κατάσταση του να μην εμπνέει καμμία ανησυχία αλλά εγώ λέω οτι χρειάζεται μεγάλη προσοχή αφού ακόμα και ο άτρωτος Μητσοτάκης μπορεί να μπλέξει αφού είναι γνωστό οτι ένας ηλικιωμένος άνθρωπος ή απο πέσιμο θα πάει ή απο χέσιμο.

Μακάρι ο Μητσοτάκης να διαψεύσει αυτό το ρητό και να ξεπεράσει ο άνθρωπος και αυτό το εμπόδιο αφού έδειξε στο παρελθόν οτι πρόκειται για ένα πολύ καλό και δυνατό σκαρί.

Θέλω να σας θυμίσω οτι ο Μητσοτάκης θα πρέπει σήμερα που μιλάμε να έχει καβαλήσει τα 90 .

Μακάρι ο άνθρωπος να ξεπεράσει και αυτό το πρόβλημα και να επανέλθει στην κατάσταση που ήτανε προ ατυχήματος.

Εγχειρίστηκε χωρίς κανείς να τον πάρει χαμπάρι !

Ο Στουρνάρας ο υπουργός οικονομικών πήρε άδεια τα Χριστούγεννα απο τον πρωθυπουργό και πήγε για επέμβαση στην κήλη χωρίς να πεί το παραμικρό.

Γύρισε στο πόστο του την Πρωτοχρονιά χωρίς κανείς να πάρει χαμπαρι τι μεσολάβησε.

Ετσι είναι αγαπητέ Στουρνάρα.

Και ο κόσμος που δεν προλαβαίνει να ανοίγει φακελάκια με χαράτσια τα πληρώνει ή προσπαθεί να τα πληρώσει χωρίς κανείς να ξέρει τι γολγοθά ανεβαίνει.

Στην χώρα αυτή ο καθένας έχει το δικό του πρόβλημα και ο καθένας κουβαλάει τον δικό του σταυρό.

Δύσκολο το πρώτο 6άμηνο του 2013

Εγώ πάντως απο τις ευχές επώνυμων κι ανώνυμων καταλαβαίνω οτι το 2013 θα είναι στο ξεκίνημα του μια δύσκολη χρονιά κυρίως ΄λόγω των νέων φόρων που θα σκάσουν έξω απο την πόρτα μας και αν αντέξουμε σε αυτήν την νέα φοροκαταιγίδα τότε ίσως απο την άνοιξη και μετά να δούμε τις πρώτες αχτίδες ανάπτυξης.

Βέβαια ο κρατικός προυπολογισμός θα πρέπει να έχετε υπόψη σας οτι κυρίως βασίζεται στα έσοδα που θα έρθουν απο την πληρωμή του ΦΑΠ ( φόρος ακίνητης περιουσίας) και θα πρέπει ο φόρος αυτός να φέρει στα ταμεία του κράτους ένα συγκεκριμένο ποσό το οποίο αν δεν έρθει και εκτροχιαστούμε και πάλι θα έχουμε τράβαλα.

Εν ολίγης αν οι φόροι που ψηφίζονται δεν γεμίζουν τα ταμεία του κράτους τότε θα πρέπει να ψηφίζονται άλλοι για να καλύπτουν τις αδυναμίες των προηγούμενων και να φέρουν τα λεφτά που δεν φέρανε οι προηγούμενοι.

Παλιές ιστορίες αυτές.

Νόμοι , αστυνόμοι και λεφτά που πρέπει να μαζευτούν γιατί αλλιώς θα έχουν πρόβλημα αφού στο πλαίσιο του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ part III αν στην διάρκεια του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής κάποια νούμερα δεν βγούνε αυτόματα ενεργοποιείται το πάγωμα του προγράμματος μέχρι να επιτευχθούν οι στόχοι.

Πουλάει την παρθενιά της για να βοηθήσει την μαμά της

Κάνει τον γύρο του κόσμου ένα βιντεάκι με ένα κορίτσι απο την Βραζιλία που πήρε την απόφαση να πουλήσει την παρθενιά της προκειμένουν να βοηθήσει την άρρωστη μητέρα της που έπαθε εγκεφαλικό.

Οι προσφορές που έχει δεχτεί μέχρι σήμερα ξεκινάνε απο τις 15.000 δολλάρια και φθάνουν μέχρι τις 70 χιλιάδες δολλάρια αλλά η ίδια ελπίζει σε μια καλύτερη προσφορά που θα αξίζει τον κόπο.

Θέλω να σας θυμίσω οτι πρίν απο μερικούς μήνες το ίδιο είχε κάνει και μια άλλη κοπέλα προκειμένου να μαζέψει λεφτά για τις σπουδές της.

 

Σκέφθονται να ρίξουν την τιμή του πετρελαίου για να γλυτώσουν την μόλυνση της ατμόσφαιρας

Ο υφυπουργός υγείας λόγω της μολυσμένης ατμόσφαιρας απο την κάπνα των τζακιών και των ξυλόσομπων που πλέον απειλούν πολύ σοβαρά την δημόσια υγεία μεταξύ των προτάσεων που έκανε στον Στουρνάρα προκειμένουν να προλάβουν τα χειρότερα ήτανε να ρίξουν την τιμή του πετρελαίου καύσης έτσι ώστε ο κόσμος να επιστρέψει και πάλι στους λέβητες και να αφήσει τα ξύλα και τα τζάκια.

Επειδή ο κίνδυνος της μόλυνσης είναι μεγάλος μπορεί και μέσα στον Γενάρη να δείτε την τιμή του πετρελαίου καύσης να πέφτει στα περσυνά επίππεδα.

Έτσι και αλλιώς το μέτρο δεν απέδωσε και θα πρέπει να το πάρουν πίσω.

Το κορίτσι της σημερινής μας φώτο φαίνεται οτι έχει βγεί μια θάλλασσα μπουζάτη και είναι στο στάδιο του μπιμικιάσματος.

Σκοτώνει για μια πετσέτα η οποία θα έχετε διακρίνει και εσείς δεν υπάρχει στο πλάνο.

Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι η βουτιά απο το κορίτσι με το σκαφτό μαγιό φαίνεται οτι έχει γίνει και απογευματινές και προχωρημένες ώρες.

Για αυτό και το μπούζι.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά και να είστε έτοιμοι για όλα.

Η χρονιά της μεγάλης επιστροφής θα είναι το 2013.

Η μεγάλη επιστροφή για όλους και για όλα.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης