• 18 Μαΐου 2024,

Γρηγόρης Παπαδόπουλος στους 93,7: « Μας πήρε από κάτω η ήττα από τον Αρη, αλλά το έχουμε γυρίσει»

 Γρηγόρης Παπαδόπουλος στους 93,7: « Μας πήρε από κάτω η ήττα από τον Αρη, αλλά το έχουμε γυρίσει»

Δηλώσεις για το χθεσινό παιχνίδι με την Κοζάνη αλλά και για το καλό αγωνιστικό πρόσωπο, που παρουσιάζει ο ΑΟΚ, στα τελευταία ματς, έκανε στους 93,7 ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος, τονίζοντας χαρακτηριστικά: « Ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι για το ματς της Κοζάνης. Είχαμε πάλι, την κατοχή της μπάλας, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν κάναμε το εύκολο γκολ.

Σε μια αντεπίθεση βρήκαμε το χώρο, πετύχαμε το 1-0 και μετά όλα έγιναν αρκετά εύκολα. Είναι δύσκολο να αντιμετωπίζεις μια ομάδα που παίζει 90 λεπτά στην άμυνα. Πρέπει να πετύχεις ένα γρήγορο γκολ, για να την ανοίξεις.

Το ψυχολογικό κομμάτι έπαιξε ρόλο μετά από την ήττα με τον Αρη. Μας πήρε από κάτω, η  ήττα που είχε έρθει στα τελευταία λεπτά. Με την προσπάθεια, το έχουμε γυρίσει.  Πλέον δείχνουμε, ποια είναι η πραγματική ομάδα της Καβάλας.

Εμείς θα προσπαθούμε, για τους 3 βαθμούς κάθε Κυριακή και όπου μας βγάλει. Εμείς αδικούσαμε τους εαυτούς μας, στα ματς που δεν είχαμε καλά αποτελέσματα. Δείξαμε πάντως ότι έχουμε ιδιοσυγκρασία σαν ομάδα και επανήλθαμε στις θετικές εμφανίσεις.  Θέλει προσοχή το ματς που έρχεται με τον Εθνικό Σερρών, θα πάμε για τη νίκη, θα δούμε ποια είναι τα συν και τα πλην του αντιπάλου μας»

* Ρεπό σήμερα, επανέρχονται Καζάκης και Παππάς

Σήμερα οι παίκτες του ΑΟΚ, έχουν ρεπό και θα επανέλθουν αύριο το πρωί στις προπονήσεις.  Χθες οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο ματς με την Κοζάνη, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Το ευχάριστο για τον Κώστα Ανυφαντάκη είναι ότι στο ματς που έρχεται θα έχει στη διάθεση του, τον Βλάση Καζάκη που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής. Παράλληλα μάλλον ο Χάρης Παππάς θα επανέλθει, αφού μέρα με τη μέρα ανεβάζει στροφές. Δεν υπολογίζεται για την Κυριακή, ο Καζάκης.

Διαβάστε επίσης