• 16 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ 2015

Σύμφωνα με απόφαση που έλαβε στη χθεσινή συνεδρίαση της η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας η αγορά της πόλης θα λειτουργήσει κανονικά στις 3 από τις 4 Κυριακές του Δεκέμβρη, δηλαδή στις 13-20-27 Δεκεμβρίου. Το εορταστικό ωράριο στην τοπική αγορά που ενέκρινε χθες ο σύλλογος αρχίζει την Πέμπτη 17 Δεκέμβρη. Ταυτόχρονα ο Εμπορικός Σύλλογος θα συγκεντρώνει στο γραφείο του τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που θα μοιράσει στους πρόσφυγες.

Επίσημα χθες η Α.Δ. Καβάλας ανακοίνωσε την εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας 15 ατόμων που διακινούσε ηρωίνη σε όλο το νομό. Δύο από τους συλληφθέντες απολογήθηκαν χθες κι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Άλλοι 4 απολογούνται σήμερα. Μία ακόμη σύλληψη για την ίδια υπόθεση έγινε χθες στην Θεσσαλονίκη. Κατά πλειοψηφία ψηφίστηκε χθες το μεσημέρι στο Δημοτικό Συμβούλιο Θάσου ο προϋπολογισμός του Δήμου Θάσου, φθάνει τα 24 εκ ευρώ. Με τον Υπουργό Περιβάλλοντος Πάνο Σκουρλέτη θέλουν να συναντηθούν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από την Καβάλα, την Δράμα και τις Σέρρες προκειμένου να μάθουν λεπτομέρειες για τη συμφωνία της Κυβέρνησης με τους εκπροσώπους του ΤΑΡ. Αποχωρούν τα ΕΛΤΑ από το δημοτικό κτίριο στον Αμυγδαλεώνα, στο οποίο φιλοξενούνταν δωρεάν. Αναζητούν κατάστημα στο ίδιο χωριό για λειτουργήσουν περιφερειακό ταχυδρομικό πρακτορείο.

Δύο συγκεντρώσεις και πορείες θα γίνουν νωρίς το απόγευμα στην πόλη μας για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Ανακοινώσεις για το Πολυτεχνείο εξέδωσαν χθες ο ΣΥΡΙΖΑ, η Συμπαράταξη Πολιτών, η ΕΛΜΕ και η παράταξη μηχανικών Ορμή. Κατά πάσα πιθανότητα αύριο θα αρχίσει το έργο της ασφαλτόστρωσης στην οδό Ερυθρού Σταυρού. Σήμερα η ΝΟΔΕ Καβάλας παραλαμβάνει το εκλογικό υλικό για την ψηφοφορία της Κυριακής. Αυτή θα γίνει σε όλο το Νομό, αφορά την εκλογή νέου προέδρου στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τρόφιμα για τους πρόσφυγες συγκεντρώνει σε περίπτερο του στην πλατεία το ΠΑΜΕ. Φοιτητές από το Πολυτεχνείο της Θεσσαλονίκης επισκέφθηκαν τα Πετρέλαια. Με απόφαση της αποκεντρωμένης προσδιορίστηκαν οι αρμοδιότητες της επανασυσταθείσας Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Καβάλας. Σύσκεψη συνταξιουχικών σωματείων γίνεται στις 11 το πρωί στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου.

Η Εθνική Λυρική Σκηνή παρουσιάζει στις 9 το βράδυ στο Όσκαρ την όπερα «Παλιάτσοι». Πρόκειται για διοργάνωση του Δ. Ωδείου. Διαγωνισμό ζωγραφικής μεταξύ των μαθητών των δημοτικών σχολείων οργανώνει η Δημωφέλεια. Θέμα του διαγωνισμού η πόλη της Καβάλας. Το Λύκειο Ελληνίδων και ο Σύλλογος Μυτιληναίων ευχαριστούν τους Καβαλιώτες που συμμετείχαν στις πρόσφατες εκδηλώσεις τους.

Η διοίκηση της Ένωσης επιβεβαίωσε μερικώς ανάρτηση ιστοσελίδας σύμφωνα με την οποία συζητά με τον Γιάννη Τζήμα το μέλλον του στην ομάδα. Νεότερα ίσως υπάρξουν σήμερα. Στον ΑΟΚ υπάρχει ρεπό για σήμερα, για το ματς με τον Γάζωρο τίθενται στη διάθεση του προπονητή οι Καζάκης και Παππάς. Συνεχίζει να ψάχνει προπονητή το Βυζάντιο, Σγκούρι και Γκατζολάρι απουσιάζουν λόγω τιμωρίας από το προσεχές ματς του Νέστου με τον Λαγκαδά.

Διαβάστε επίσης