“Γύρισε η βίδα” και το έριξε !

 “Γύρισε η βίδα” και το έριξε !

Οι έρευνες στα μαύρα κουτιά του μοιραίου Airbus που έπεσε στις πλαγιές των Γαλλικών Άλπεων προχωρήασανε αρκετά και δείχνουν οτι η πτώση μπορεί και να οφείλεται στην επιλογή του συγκυβερνήτη ο οποίος αφού πρώτα κλείδωσε έξω απο το πιλοτήριο τον κυβερνήτη εν συνεχεία έθεσε σε λειτουργία το δικό του σχέδιο και χάραξε την δική του πορεία που οδήγησε στην συντριβή του αεροσκάφους σε μια αρκετά δύσβατη περιοχή.

Δεν έμεινε τίποτα απο το μοιραίο Airbus που έγινε χιλιάδες κομμάτια.

Και τα μαύρα κουτιά που συνήθως δεν παθαίνουν τίποτα με το ζόρι τα βρήκανε σε κατάσταση που να μπορούνε να δώσουν τις απαντήσεις που όλοι ψάχνουν.

Το πιο πιθανό σενάριο σήμερα που το μιλάμε είναι να γύρισε η βίδα του συγκυβερνήτη και για τους δικούς του προσωπικούς λόγους να ήθελε να ρίξει το αεροπλάνο το οποίο και δυστυχώς έριξε !

Μπορεί ο άνθρωπος τον τελευταίο καιρό να αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και να μην είχε πάρει κανείς χαμπάρι.

Για αυτό τον λόγο θα πρέπει αν τακτά χρονικά διαστήματα να περνάνε διάφορα τέστ και ψυχικής υγείας  οι πιλότοι που είναι οι κύριοι υπεύθυνοι των πτήσεων.

Ο πιλότος κλειδώθηκε εκτός πιλοτηρίου και προσπαθούσε μάταια , σύμφωνα με τα ηχητικά ντοκουμέντα να σπάσει την πόρτα και να μπεί μέσα στο πιλοτήριο αφού είχε πάρει χαμπάρι οτι το αεροσκάφος έχανε συνεχώς ύψος.

Κρίμα και άδικο για τους υπόλοιπους 149 επιβάτες που είχανε την τύχη του ενός που ήθελε να βάλει τέλος στην ζωή του και έτυχε στην μοιραία αυτή πτήση να έχει το πηδάλιο στα χέρια.

Η αεροπιρική εταιρία στην οποία ανήκε το συγκεκριμένο αεροσκάφος μπορεί να ήτανε εταιρία  χαμηλού κόστους αλλα όλοι υποστηρίζουν οτι ήτανε σοβαρή εταιρία που περνούσε όλους τους ελέγχους ασφαλείας.

Που να ξέρουν οι άνθρωποι οτι ο συγκυβερνήτης θα γυρνούσε βίδα και θα το έπαιζε “Κάπτεν Αμέρικα” ;

Απο το στενό περιβάλλον του 28χρονου πιλότου υπάρχουν μαρτυρίες που λένε οτι είχε περάσει στο παρελθόν κατάθλιψη ή είχε ή υπερκόπωση που μπορεί να οδηγήσει και σε ψυχικές διαταραχές.

Βέβαια αν υποθέσουμε οτι ο πιλότος έπαθε μέσα στο αεροπλάνο την ώρα της πτήσης καταθλιπτικό επεισόδιο θα πρέπει να ήτανε πολύ βαρύ για να αποφασίσει να ρίξει ένα ολόκληρο αεροπλάνο.

Και άλλοι παθαίνουν κατάθλιψη και δεν θέλουν να βγούνε απο το σπίτι τους ή να σηκωθούν απο το κρεβάτι τους.

Το να θέλεις να ρίξεις ένα ολόκληρο αεροπλάνο  σημαίνει οτι η κατάθλιψη θα πρέπει να είχε οδηγήσει τον τύπο σε συμπεριφορές σχιζοφρένιας.

Κατά τα άλλα πάμε καλά και περιμένουμε απο εβδομάδα να στρώσει ο καιρός και να έρθει επιτέλους και η άνοιξη που κάπου εδώ γύρω είναι , την καταλαβαίνουμε αλλα δεν την ζούμε.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ ο καιρός απο Δευτέρα και μετά θα στρώσει και θα φλερτάρει πολύ σοβαρά με την άνοιξη.

Αφήστε που απο Δευτέρα κατεβαίνουμε στο γήπεδο και με θερινή ΄ώρα.

Την Κυριακή ο ΑΟΚ παίζει στην Θεσ/νίκη κόντρα στους Αμπελόκηπους.

Την ίδια ώρα το Βυζάντιο υποδέχεται τον Πανσερραϊκό στο Κοκκινόχωμα και το κερδίζει γιατί το βράδυ της Κυριακής αγαπητοί αναγνώστες η βαθμολογία στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής θα αλλάξει.

Αυτά και για σήμερα.

Καλό Σαββατοκύριακο.
ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης