• 6 Μαΐου 2024,

Δήλωση Βασίλη Ξουλόγη

 Δήλωση Βασίλη Ξουλόγη

Με αφορμή την είδηση της καταδίκης του στο μονομελές Καβάλας τη Δευτέρα, ο Βασίλης Ξουλόγης, πρώην δήμαρχος Παγγαίου, έδωσε στη δημοσιότητα την ακόλουθη δήλωση:

«Ανακαλύπτω καθημερινά πόσους καλούς φίλους έχω και τους ευχαριστώ, αλλά δεν μπορώ να αγνοήσω και αυτούς τους λίγους που περιμένουν να με συκοφαντήσουν, χωρίς βέβαια να ερευνήσουν όπως θα όφειλαν τα πραγματικά γεγονότα!

Χθες, λοιπόν εκ παραδρομής ή αν θέλετε εσφαλμένης εγγραφής της ημερομηνίας της εκδίκασης της υπόθεσης για τον ελλιμενισμό σκαφών στην Ν. Ηρακλείτσα δεν παρέστη ούτε εγώ, όπως όφειλα, ούτε η δικηγόρος μου με αποτέλεσμα να καταδικαστώ, ερήμην! Θα ήθελα να γνωστοποιήσω σε όλους αυτούς που ένοιωσαν χαρά, τα εξής:

1) υπάρχει αθωωτική αμετάκλητη απόφαση για την ίδια ακριβώς πράξη με αριθμό 227/2010 του Τριμελούς Εφετείου Θράκης για τον πρώην Δήμαρχο Ελεύθερων! Γίνεται κατανοητό λοιπόν ότι υπάρχει δεδικασμένο άρα καμία ανησυχία!!

2) θα μπορούσα να μην συνεχίσω την είσπραξη των ανταποδοτικών τελών ως Δήμος Παγγαίου αφού υπήρχε δεδικασμένο; Απαντώ, ΟΧΙ. Σίγουρα θα ήμουν χθες κατηγορούμενος για Διαφυγόντα κέρδη από τον Δήμο μας!

3) διερωτώμαι πως είναι δυνατόν να παρέχουμε υπηρεσίες, σε ελλιμενισμένο σκάφος, ανταποδοτικού χαρακτήρα όπως καθαριότητα, φύλαξη, φωτισμό, ύδρευση, συντήρηση υποδομών, να πληρώνουμε κάθε χρόνο 6.600€ για την χρήση και εκμετάλλευση του λιμανιού, απο τον Δήμο μας, βάσει της σύναψης σύμβασης στις 10.08.2012 με το Υπουργείο Τουρισμού και Αθλητισμού ( μακροχρόνιες ενέργειες των διοικήσεων Ελευθερών και Παγγαίου) και κάποιοι πολίτες να θέλουν τα πάντα δωρεάν; Σήμερα υποβάλλαμε έφεση και σίγουρα θα είμαστε παρόντες στην εκδίκαση!!!

 

Διαβάστε επίσης