• 23 Μαΐου 2024,

Δήλωση Βασίλη Ξουλόγη

 Δήλωση Βασίλη Ξουλόγη

Μετά την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της εκλογικής αναμέτρησης της 18ης Μαΐου, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Σωστή Επιλογή» και υποψήφιος δήμαρχος Παγγαίου Βασίλης Ξουλόγης έκανε την εξής δήλωση:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους συνδημότες μας, για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και τίμησαν το συνδυασμό «Σωστή Επιλογή» με την ψήφο τους, με το υψηλό ποσοστό του 41,61%. Η προτίμηση αυτή των ψηφοφόρων, μας δίνει ένα ισχυρό προβάδισμα αλλά και δύναμη στην προσπάθεια που συνεχίζεται. Η εκλογική διαδικασία διεξήχθη μέσα σε κλίμα πολιτικού πολιτισμού και αυτό μας τιμά ιδιαίτερα όλους.
Σ’ αυτή την αναμέτρηση δεν ήμουν μόνος. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και υποψήφιους του συνδυασμού μας, για τον ωραίο αγώνα που δίνουμε μαζί, για να δούμε τον τόπο μας να πηγαίνει μπροστά. Εκφράζω την βεβαιότητά ότι ο αγώνας αυτός, που ολοκληρώνεται την ερχόμενη Κυριακή, με την στήριξη όλων των συνδημοτών μας θα δικαιωθεί. Τους καλώ να συμμετέχουν με την ψήφο τους σε μια κοινή πορεία συνεργασίας, δημιουργίας και ελπίδας για τον τόπο. Ο Δήμος Παγγαίου μας χρειάζεται όλους μαζί ενωμένους, για να προχωρήσουμε».

 

Διαβάστε επίσης