Δήλωση Μάκη Παπαδόπουλου για Δ.Σ.

 Δήλωση Μάκη Παπαδόπουλου για Δ.Σ.

Μετά της υπέρβαση της νομιμότητας και της δεοντολογίας
Η Δημοτική Αρχή δυστυχώς εκτρέπεται…

Δήλωση του ανεξάρτητου υποψηφίου δημάρχου Καβάλας Μάκη Παπαδόπουλου
«Ο κ. δήμαρχος απαντώντας στις κατηγορίες για το μη νόμιμο της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας 5 Μαΐου, δήλωσε ότι: “όλα τα θέματα της σημερινής ημερήσιας διάταξης, μηδενός εξαιρουμένου, έχουν το χαρακτήρα της επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης” κι επίσης ότι: “η πολιτική κριτική ασκείται κυρίαρχα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και όχι στους ψηφιακούς διαδρόμους του διαδικτύου”.
Κύριε δήμαρχε, οι λέξεις για εσάς προφανώς έχουν χάσει τη σημασία και το νόημά τους. Όταν το Δημοτικό Συμβούλιο με τις πρακτικές σας ευτελίζεται πανελλήνια μέσα από τα μέσα ενημέρωσης, εσείς εξακολουθείτε να υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας, επιμένοντας στις προεκλογικές σας σκοπιμότητες.
Όλοι γνωρίζουμε ότι ο διάλογος μέσα από τα μέσα ενημέρωσης θεωρείται βασικό συστατικό του δημοκρατικού μας πολιτεύματος και, βεβαίως, δεν υποκαθίσταται από τις συζητήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Οποιοσδήποτε υπαινιγμός περιορισμού της ελευθερίας του λόγου στα μέσα ενημέρωσης, προφανώς αποτελεί ατόπημα.
Τέλος, οφείλετε να προβληματιστείτε, γιατί για πρώτη φορά υπάρχει μια τόσο γενικευμένη αντίδραση για το συγκεκριμένο θέμα».

 

Διαβάστε επίσης