«Η σκληρή δουλειά κρατά το κολυμβητήριο ανοιχτό»

 «Η σκληρή δουλειά κρατά το κολυμβητήριο ανοιχτό»

Ο Πάρις Ανανιάδης μετέχει στο διοικητικό συμβούλιο της Δημωφέλειας, ταυτόχρονα είναι ένας από τους ανθρώπους που ασχολούνται καθημερινά με το κλειστό κολυμβητήριο Καβάλας στο Περιγιάλι.
Παρακολουθεί την πορεία του μεγάλου αυτού αθλητικού χώρου, από την έναρξη της λειτουργίας του. Έτσι έχει κάθε δικαίωμα να χαίρεται τώρα που το κλειστό κολυμβητήριο βρίσκει το δρόμο του.
Με αφορμή κι άλλη μεγάλη κολυμβητική διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε εκεί το προηγούμενο σαββατοκύριακο, ο κ. Πάρις Ανανιάδης ανήρτησε στην ιστοσελίδα του το ακόλουθο κείμενο:

«Ως μέλος της διοίκησής του δημοτικού κλειστού κολυμβητηρίου απο την ημέρα έναρξης του νιώθω μεγάλη χαρά και ικανοποίηση για την λειτουργία, την εξαιρετική του απόδοση και την αποτελεσματική φιλοξενία του σε πλήθος αγώνων κολύμβησης και αγώνων υδατοσφαίρισης Α1. Είναι το μοναδικό κολυμβητήριο που λειτουργεί στην Περιφέρεια και από τα ελάχιστα στην Ελλάδα που δεν έκλεισε ούτε μια μέρα λόγω της οικονομικής κρίσης.
Είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, συνέπειας, συντονισμένων κινήσεων και προσπαθειών πολλών ανθρώπων.
Το αποτέλεσμά αυτό δικαιώνει την διοίκηση ιδιαίτερα όμως δικαιώνει τις προσδοκίες των νέων αθλητών.
Η φωτογραφία είναι από την απονομή του αγωνίσματος 50μ ελεύθερο Γυναικών στους Διεθνείς Κολυμβητικούς Αγώνες “Καβάλα 2014” που διοργάνωσε ο Ο.Θ.Α. Καβάλας το Σαββατοκύριακο 3-4/5 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καβάλας».

Διαβάστε επίσης