• 25 Απριλίου 2024,

Δήλωση νέου αστυνομικού διευθυντή

 Δήλωση νέου αστυνομικού διευθυντή

Κανονικά ασκεί τα καθήκοντά του ο νέος αστυνομικός διευθυντής Μάκης Κοσκερίδης. Χθες μαλιστα μοίρασε στους δημοσιογράφους γραπτή δήλωσή του.

Ο Μάκης Κοσκερίδης γνωρίζει καλά τα πρόσωπα και τα πράγματα σε όλο το νομό Καβάλας. Πριν εργαστεί ως αστυνομικός διευθυντής Καβάλας με αρμοδιότητα μεταξύ των άλλων και τα μέτρα ασφάλειας κατά τη διάρκεια των ποδοσφαιρικών αγώνων του ΑΟΚ, εργάστηκε για πολύ καιρό στην Ασφάλεια Καβάλας, όπου ήταν διοικητής.

Η δήλωση του Μάκη Κοσκερίδη αναφέρει τα ακόλουθα:

«Από τη θέση του Αστυνομικού Διευθυντή Καβάλας που μου εμπιστεύθηκε η Πολιτεία, δεσμεύομαι έναντι της τοπικής κοινωνίας ότι θα διαθέσω όλες μου τις δυνάμεις για την εκπλήρωση της αποστολής και των καθηκόντων μου, με προτεραιότητα την προστασία της ζωήςς και της περιουσίας των πολιτών, την αποτελεσματική και έγκαιρη επέμβαση της αστυνομίας όπου χρήζει ανάγκης και τη δίκαιη αντιμετώπιση όλων των συμπολιτών μας. Ιδιαίτερη έμφαση προτίθεμαι να επιδείξω στον ανθρώπινο παράγοντα και στην ευαισθητοποίηση, τόσο τη δική μου όσο και των υπολοίπων Αστυνομικών, γύρω από τα καθημερινά προβλήματα των συμπολιτών μας, ειδικά στους δύσκολους καιρούς που διανύει η χώρα μας.

Προτρέπω και ενθαρρύνω το αστυνομικό προσωπικό να εξακολουθήσει να επιτελεί το έργο του με γνώμονα τη νομιμότητα, την ηθική, τη διαφάνεια και τη δικαιοσύνη.

Στην προσπάθεια αυτή φρονώ και ευελπιστώ να έχω συνεργάτες και αρωγούς μου τις Αρχές του τόπου, τα Μ.Μ.Ε. και φυσικά όλους τους πολίτες.

 

 

Διαβάστε επίσης