• 19 Μαΐου 2024,

Δήμος Φιλιππίδης: « Ψυχραιμία και αφοσίωση στην ομάδα»

 Δήμος Φιλιππίδης: « Ψυχραιμία και αφοσίωση στην ομάδα»

Ο Δήμος Φιλιππίδης έκανε χθες δηλώσεις στην Αθλητική Πρωινή για το αν η ομάδα χρειάζεται αλλαγές, μετά την ήττα στην Κρύα Βρύση. Εξέφρασε την άποψη ότι θα γίνει η σωστή διαχείριση ενώ συνέστησε ψυχραιμία για τη συνέχεια.

Αναλυτικά  η συνέντευξη.

Ερώτηση: Τελικά χρειάζονται αλλαγές στον ΑΟΚ;

Απάντηση: Αυτή τη στιγμή και μετά το ματς της Κρύας Βρύσης, ήρθε ένα… φρενάρισμα. Η ομάδα ήταν πολύ καλή στην Κρύα Βρύση, δημιούργησε 7 ευκαιρίες, είχε δοκάρι και ένα παιχνίδι που έπρεπε να το πάρουμε με 5-0 το χάσαμε στις καθυστερήσεις. Αυτό μας πίκρανε, μας στεναχώρησε. Το πρωτάθλημα τελειώνει σε 2,5 μήνες, η ομάδα είναι πολύ καλή. Το μόνο πρόβλημα που είχαμε φέτος, ήταν οι πολλοί τραυματισμοί.  Είχαμε ένα μπαράζ τραυματισμών. Παίξαμε με βασικές ελλείψεις πάρα πολλά παιχνίδια. Αν αυτή η ομάδα από το καλοκαίρι ήταν χωρίς τραυματισμούς, δε θα ήμασταν στην 5η θέση. Έχουμε καλούς παίκτες, τα παιδιά θέλουν λίγες εμπειρίες, δουλειά και συγκέντρωση. Θέλει αφοσίωση και διάρκεια.

Μετά το ταξίδι στην Κρύα Βρύση, ήμασταν όλοι πολύ στεναχωρημένοι. Θα συγκεντρωθούμε, θα τα βάλουμε κάτω και πιστεύω ότι επειδή έχουμε την πείρα πολλών ετών, θα κάνουμε σωστή διαχείριση. Θέλει ψυχραιμία, σύνεση και αφοσίωση στο πρωτάθλημα. Να βγάλουμε το πρωτάθλημα και να είμαστε χαρούμενοι. Το τι θα γίνει του χρόνου, έχουμε μπροστά μας, το χρονικό διάστημα, να συζητηθεί. Να δούμε και αν ο Ερασιτέχνης, μπορέσει και βρει κάποιον επενδυτή. Εμείς πάντα βοηθάμε την ομάδα και με πολύ κουράγιο. Η ψυχή μας, είναι ο ΑΟΚ.

Ερώτηση: Είναι ακόμη εφικτός ο στόχος της 2ης θέσης;

Απάντηση: Πάντα είναι εφικτή η 2η θέση. Εχασε ο Νέστος στην έδρα του, δε σημαίνει τίποτα μια ήττα, αλλά αν βρεθεί μια ομάδα στη μέρα της, μπορεί να σε κάνει ζημιά. Οπότε θα διεκδικήσουμε τη 2η θέση, όσο μπορούμε.

*Δυο εβδομάδες εκτός ο Παληγεώργος

Τελικά ο Γιώργος Παληγεώργος θα μείνει εκτός δράσης, για δυο εβδομάδες. Ο μέσος του ΑΟΚ, τραυματίστηκε στο ματς με την Κρύα Βρύση και υποφέρει από μερική ρήξη του έξω πλάγιου στην ποδοκνημική. Χθες οι παίκτες του ΑΟΚ είχαν ρεπό και σήμερα επιστρέφουν στις προπονήσεις. Ουσιαστικά ξεκινάει η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής με τους Αμπελοκήπους, όπου επανέρχεται ο Σταματόπουλος που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής.

*Αποφασίζει η διοικούσα επιτροπή

Σήμερα εκτός σημαντικού απροόπτου θα συνεδριάσει η διοικούσα επιτροπή και θα πάρει τις αποφάσεις για την επόμενη μέρα στο στρατόπεδο της ομάδας, μετά την ήττα στην Κρύα Βρύση. Ουδεμία πρόβλεψη για το τι ακριβώς θα γίνει.

 

Διαβάστε επίσης