ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΙΟΥΛΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΙΟΥΛΗ 2013

Κρατούμενος στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης είναι από την περασμένη Πέμπτη άνδρας περίπου 40 ετών από την Καβάλα. Εμπλέκεται στην υπόθεση εντοπισμού και κατάσχεσης ηρωίνης 23 κιλών. Παρά τις πολλές φήμες και άλλες σχετικές πληροφορίες, επίσημες ανακοινώσεις δεν έγιναν ακόμη. Με απόφαση του Υπουργού Παιδείας Κώστα Αρβανιτόπουλου το 4ο Γυμνάσιο Καβάλας «απορροφά» το 8ο Γυμνάσιο και το Γυμνάσιο Χρυσούπολης αυτό της Πέρνης. Και οι δύο αποφάσεις ήταν αναμενόμενες. Την ίδια απόφαση υπογράφει και ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας. Την Παρασκευή το πρωί έκτακτη γενική συνέλευση της ΕΛΜΕ Καβάλας. 18 αντιπροσώπους στο ιδρυτικό συνέδριο του κόμματος εξέλεξαν χθες οι οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ στον Νομό Καβάλας. Την Τετάρτη το απόγευμα θα συγκροτηθεί σε σώμα η νέα ΝΕ ΠΑΣΟΚ Καβάλας. Η Βάσω Παπουτσή και η Ειρήνη Κουρτίδου ήταν υποψήφιες χθες στις εκλογές για τη νέα πολιτική επιτροπή της ΝΔ. Μέχρι τη 1 το μεσημέρι λειτουργεί σήμερα η Δ.Ο.Υ. Καβάλας. Θα είναι κλειστή τις επόμενες τρεις μέρες. Η υπηρεσία επαναλειτουργεί με το νέο ΤΑXIS την ερχόμενη Παρασκευή. Για την ίδια ημέρα μετατίθενται όλες οι προθεσμίας που κανονικά έληγαν σήμερα.

 

Πραγματοποιείται σήμερα το πρωί στο ξενοδοχείο Λούσυ ημερίδα του Υπουργείου Εργασίας για την πρόληψη κινδύνων στην απασχόληση. Το απόγευμα το ΚΚΕ Καβάλας πραγματοποιεί εκδήλωση για τις επιπτώσεις της κρίσης στις γυναίκες. Άγνωστοι απομάκρυναν και έσπασαν τα στεφάνια που κατατέθηκαν στο ηρώο του Δημοτικού Κήπου το Σάββατο. Η αντίδραση τους αυτή οφείλεται στο ότι μετά την επίσημη εκδήλωση, στεφάνι κατέθεσε και η Χρυσή Αυγή Καβάλας. Εντός του μήνα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση τοπικών φορέων για την αποτίμηση του αεροπορικού και θαλάσσιου σόου. Η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας οργάνωσε χθες εκδήλωση για τους απόστρατους αστυνομικούς του Νομού Καβάλας. Η ΝΕ ΛΑΟΣ Καβάλας εξέδωσε ανακοίνωση για την διαρροή λυμάτων στην θάλασσα του Περιγιαλίου. Σε όλη την ακτή ισχύει απαγόρευση κολύμβησης, με αποφάσεις τόσο της Π.Ε. Καβάλας όσο και του Λιμεναρχείου. Τα νέα στοιχεία αναλύσεων στο νερό της Νικήσιανης δεν επιτρέπουν την άρση της απαγόρευσης στην οικιακή του χρήση.

 

Συνεχίζονται το βράδυ οι εκδηλώσεις για το φεστιβάλ Χοροί του Κόσμου. Τα συγκροτήματα που χθες ήταν στον Ποτό, σήμερα εμφανίζονται στην παραλία της Καβάλας. Την ίδια ώρα 7η συνάντηση πολιτιστικών συλλόγων Καβάλας στο αρχαίο θέατρο των Φιλίππων. Σήμερα το βράδυ στον Ζέφυρο η θεατρική παράσταση «Ο Ιππότης με την σκουριασμένη πανοπλία» της εφηβικής ομάδας της Θεατρικής Μηχανής. Η Στέγη Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών οργανώνει εκδρομή στην Επίδαυρο τον Αύγουστο, για την παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρα « Τρωάδες».

 

Το όνομα του Βαγγέλη Γούτη ακούγεται για αντικαταστάτης στον ΑΟΚ του Κώστα Τσαλίκη που έφυγε για να συνεργαστεί με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Στην Δόξα Βύρωνα ο Σουλογιάνης. Πιθανές προσφυγές παικτών αφού παραμένουν απλήρωτοι. Ως τα μέσα της εβδομάδας θα ανακοινωθεί το όνομα του νέου προπονητή της Ένωσης.

 

 

Διαβάστε επίσης